Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

yinede Allah korudu diyorum canım çünkü motor pert olmuş yani.

amin canım inşallah.

ben meslek lisesi gazetecilik + meslek yüksek okulu radyo televizyon programcılığı bitirdim canım. şuanda açıköğretim uluslararası ilişkiler 3. sınıftayım.

çok geçmiş olsun canım ALLAH sevgilini korumuş çok şükür

Yalnız konu sahibi ortada yok atmış bi mesaj almış kendini beklemeye :27:
Ortalık karıştı tabi :27:

Yalnız konu sahibi ortada yok atmış bi mesaj almış kendini beklemeye :27:
Ortalık karıştı tabi :27:

Aynen tartışmalar başladı :1::1:

Sevgili edimiz olaya el attı :ssz:

Aynen kank :D Yalnız kendimi kk ya okadar kaptırmışım ki rüyamda tartışma oluyo Muneyi kolundan tutup yanıma çağırıyorum konuya müdahale etsin diye :1:

Aynen kank :D Yalnız kendimi kk ya okadar kaptırmışım ki rüyamda tartışma oluyo Muneyi kolundan tutup yanıma çağırıyorum konuya müdahale etsin diye :1:

Bende okuduğum konulardan etkilenip rüyamda aynı konuyu yaşıyorum
Uyanınca diyorum dejavu mu yaşadım ne :27:
Sonra hatırlıyorum okuduğum konunun aynısı çıkıyor :27:

Hoş geldin atroş napıyosun bakalım :3:

laptobumla cebelleşiyorum canım bir düxgün pozisyon bulamadım kendime ya
kendimi yatağıma attım bilgisayarla şimdide memelerim acıyor:1:
memnuniyetsizmiyim ne be
ço fena eski şarkılara sardım bir de hopp hoppp
[video=youtube;IJUDg5NT7VM]http://www.youtube.com/watch?v=IJUDg5NT7VM[/video]
sevemem sevemem seni sevemem:24::24::24:

Bende okuduğum konulardan etkilenip rüyamda aynı konuyu yaşıyorum
Uyanınca diyorum dejavu mu yaşadım ne :27:
Sonra hatırlıyorum okuduğum konunun aynısı çıkıyor :27:

Kk'ya az mı bağımlı olmuşuz çok mu ortada :9: Bazen okuduğu konulardan insan çok etkileniyo düzgün olan moralim anında bozulabiliyor mesela :25:

laptobumla cebelleşiyorum canım bir düxgün pozisyon bulamadım kendime ya
kendimi yatağıma attım bilgisayarla şimdide memelerim acıyor:1:
memnuniyetsizmiyim ne be
ço fena eski şarkılara sardım bir de hopp hoppp
[video=youtube;IJUDg5NT7VM]http://www.youtube.com/watch?v=IJUDg5NT7VM[/video]
sevemem sevemem seni sevemem:24::24::24:

Bende pozisyonumu bulana kadar baya uğraşmıştım ama artık belli göbeğimin üstüne koyuyorum çok rahat oluyo öyle göğüslerinin üstünde nasıl tutabiliyosun hayret :1:

evet ben kk sayesinde evlilikten korkuyorum mesela bir de sanki aldatıldım gibi geliyor o kadar çok okudum ki zamanında
daha bissürü şey
ama bana kattıklarıda çok fazla yaani merak edilene ve ya bir şeye hemen yardımcı olmak isteyenler çok fazla,
ALLAH razı olsun onlardan İNŞALLAH AMİN

Kk'ya az mı bağımlı olmuşuz çok mu ortada :9: Bazen okuduğu konulardan insan çok etkileniyo düzgün olan moralim anında bozulabiliyor mesela :25:

Burada anlatılan çoğu şeyin gerçek olduğunu bilmek etkiliyor bence.
Fake konular vs var ama gerçek olanları okuyunca vay be neleri varmış diyoruz.
Haliyle bilinçaltımıza işliyor

Bende pozisyonumu bulana kadar baya uğraşmıştım ama artık belli göbeğimin üstüne koyuyorum çok rahat oluyo öyle göğüslerinin üstünde nasıl tutabiliyosun hayret :1:

:9:ay kız alemsin ha göğüslerimin üzerinde tutmuyorum şekerim yatağıma yüzüstü yattım laptopta önümde uzandım yani yatağa tabi haliyle göğüslerimin üzerine yatınca uzun süre memelerim acımaya başlıyor yani onu demek istedim
ama senin durduğun pozisyonda da duruuyorum ebn bazen ama sakıncalı olabilir diye korkuyorum biraz kucağımmda fazla tutmamaya çalışıyorum kucağıma koyacaksam bile bir yaastık koyuyorum dizime o şekil koyuyorum

Burada anlatılan çoğu şeyin gerçek olduğunu bilmek etkiliyor bence.
Fake konular vs var ama gerçek olanları okuyunca vay be neleri varmış diyoruz.
Haliyle bilinçaltımıza işliyor

Kesinlikle kanka gerçekliği insanı korkutuyor..Gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısına taktım ya on oldu dinliyorum :24::1:

:9:ay kız alemsin ha göğüslerimin üzerinde tutmuyorum şekerim yatağıma yüzüstü yattım laptopta önümde uzandım yani yatağa tabi haliyle göğüslerimin üzerine yatınca uzun süre memelerim acımaya başlıyor yani onu demek istedim
ama senin durduğun pozisyonda da duruuyorum ebn bazen ama sakıncalı olabilir diye korkuyorum biraz kucağımmda fazla tutmamaya çalışıyorum kucağıma koyacaksam bile bir yaastık koyuyorum dizime o şekil koyuyorum

Ne bileyim öyle sandım bi an :) Neden zararlı olsun ki kucakta tutmak :26:

Back
X