- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Yok kanka prolarda sınır yok![]()
Bende öyle yazınca bi an bekleniyomu dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kanka prolarda sınır yok![]()
Bende öyle yazınca bi an bekleniyomu dedimPro olmayı düşünüyorum ya azıcık paralanayım
![]()
He ya ol pro kanka pronun nimetlerinden faydalan![]()
yinede Allah korudu diyorum canım çünkü motor pert olmuş yani.
amin canım inşallah.
ben meslek lisesi gazetecilik + meslek yüksek okulu radyo televizyon programcılığı bitirdim canım. şuanda açıköğretim uluslararası ilişkiler 3. sınıftayım.
Yalnız konu sahibi ortada yok atmış bi mesaj almış kendini beklemeye
Ortalık karıştı tabi![]()
Sevgili edimiz olaya el attı![]()
altta ki iki gizli üye ortaya çıkın uleynnnnnn![]()
Aynen kankYalnız kendimi kk ya okadar kaptırmışım ki rüyamda tartışma oluyo Muneyi kolundan tutup yanıma çağırıyorum konuya müdahale etsin diye
![]()
Hoş geldin atroş napıyosun bakalım![]()
Bende okuduğum konulardan etkilenip rüyamda aynı konuyu yaşıyorum
Uyanınca diyorum dejavu mu yaşadım ne
Sonra hatırlıyorum okuduğum konunun aynısı çıkıyor![]()
laptobumla cebelleşiyorum canım bir düxgün pozisyon bulamadım kendime ya
kendimi yatağıma attım bilgisayarla şimdide memelerim acıyor
memnuniyetsizmiyim ne be
ço fena eski şarkılara sardım bir de hopp hoppp
[video=youtube;IJUDg5NT7VM]http://www.youtube.com/watch?v=IJUDg5NT7VM[/video]
sevemem sevemem seni sevemem![]()
Kk'ya az mı bağımlı olmuşuz çok mu ortadaBazen okuduğu konulardan insan çok etkileniyo düzgün olan moralim anında bozulabiliyor mesela
![]()
Bende pozisyonumu bulana kadar baya uğraşmıştım ama artık belli göbeğimin üstüne koyuyorum çok rahat oluyo öyle göğüslerinin üstünde nasıl tutabiliyosun hayret![]()
Burada anlatılan çoğu şeyin gerçek olduğunu bilmek etkiliyor bence.
Fake konular vs var ama gerçek olanları okuyunca vay be neleri varmış diyoruz.
Haliyle bilinçaltımıza işliyor
Kesinlikle kanka gerçekliği insanı korkutuyor..Gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısına taktım ya on oldu dinliyorum![]()
ay kız alemsin ha göğüslerimin üzerinde tutmuyorum şekerim yatağıma yüzüstü yattım laptopta önümde uzandım yani yatağa tabi haliyle göğüslerimin üzerine yatınca uzun süre memelerim acımaya başlıyor yani onu demek istedim
ama senin durduğun pozisyonda da duruuyorum ebn bazen ama sakıncalı olabilir diye korkuyorum biraz kucağımmda fazla tutmamaya çalışıyorum kucağıma koyacaksam bile bir yaastık koyuyorum dizime o şekil koyuyorum