• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Şundan dolayı sordum hani aranız iyi değilse annesine seni kötülüyor mu acaba da teyzen ondan mı böyle dedim :44:
Ama o da değil
O zaman teyzenin geçmişte annenle sorunları var ve acısını senden de çıkartıyor olabilir mi ?

Şöyle diyeyim teyzem kötü bi adamla evli yani zamanında şiddet falan görmüş kendisinden 20 yaş büyük ve düğün yapmamışlar gelinlik giymemiş hiç..Ve ailede de sülalede de kimse sevmez eniştemi..Daha önce bi tartışmamızda ben 'fatih çok iyi birisi demiştim' bana enişten gibi olamaz falan demişti yani fatihi herkes sevecek onu o da iyi biliyo sevilen bi damat olacak anlatabildim mi kanka demek istediğimi :31:

Şöyle diyeyim teyzem kötü bi adamla evli yani zamanında şiddet falan görmüş kendisinden 20 yaş büyük ve düğün yapmamışlar gelinlik giymemiş hiç..Ve ailede de sülalede de kimse sevmez eniştemi..Daha önce bi tartışmamızda ben 'fatih çok iyi birisi demiştim' bana enişten gibi olamaz falan demişti yani fatihi herkes sevecek onu o da iyi biliyo sevilen bi damat olacak anlatabildim mi kanka demek istediğimi :31:

Anladım kanka :34:
Yalnız insanın daha çok bak işte ben böyle hayat yaşadım Allah sana yaşatmasın demesi gerekir. Böyle yapması değil.
Kendi hatalarının ceremesini başkasına çektirmemeli
Sanki üvey teyzen gibi kıskançlık yaratması hiç hoş değil.
Annen peki ne diyor bu davranışlarına teyzenin ya da ananen elbet farkındadırlar

Anladım kanka :34:
Yalnız insanın daha çok bak işte ben böyle hayat yaşadım Allah sana yaşatmasın demesi gerekir. Böyle yapması değil.
Kendi hatalarının ceremesini başkasına çektirmemeli
Sanki üvey teyzen gibi kıskançlık yaratması hiç hoş değil.
Annen peki ne diyor bu davranışlarına teyzenin ya da ananen elbet farkındadırlar

Evet öyle demesi gerek kesinlikle ama çok ukala bana diyo 'ben sonradanda olsa çok mutlu oldum sen olamayacaksın evlenirken arkadan görcen sen dicem diyo:53: ki ne fatihi tanır ne başka birini zerre fikri yok onlarla ilgili kafayı yemiş gibi davranıyor :1: Farkındalar kanka hatta anneannem geçen yaz 'sen neden Shannaya bu kadar takıksın ne yaptı sana? demiş yo takık falan değilim diyomuş.Bana bağırıyodu hep düşün kendi kızı var 18 yaşında yazlıkta kalıyoruz birlikte insan önce kendi kızına söylenir dmi ev işleri için bu bana söyleniyo..Annennemde en sonunda patlamış söylenmiş teyzeme..Annemde farkında teyzen hep öyleydi diyo :31:

Evet öyle demesi gerek kesinlikle ama çok ukala bana diyo 'ben sonradanda olsa çok mutlu oldum sen olamayacaksın evlenirken arkadan görcen sen dicem diyo:53: ki ne fatihi tanır ne başka birini zerre fikri yok onlarla ilgili kafayı yemiş gibi davranıyor :1: Farkındalar kanka hatta anneannem geçen yaz 'sen neden Shannaya bu kadar takıksın ne yaptı sana? demiş yo takık falan değilim diyomuş.Bana bağırıyodu hep düşün kendi kızı var 18 yaşında yazlıkta kalıyoruz birlikte insan önce kendi kızına söylenir dmi ev işleri için bu bana söyleniyo..Annennemde en sonunda patlamış söylenmiş teyzeme..Annemde farkında teyzen hep öyleydi diyo :31:

E yuh artık :53: Böyle söylenir mi ya insan düşmanına demez bunu
Tanımadan etmeden ne hakla ayrıca tanımayı geçtim ya insan mutlu olun der :53:
Resmen seni çekemiyor teyzen sanırsın senle yaşıt seni kıskanan arkadaşın var karşında

E yuh artık :53: Böyle söylenir mi ya insan düşmanına demez bunu
Tanımadan etmeden ne hakla ayrıca tanımayı geçtim ya insan mutlu olun der :53:
Resmen seni çekemiyor teyzen sanırsın senle yaşıt seni kıskanan arkadaşın var karşında

Beni o gece sabaha kadar ağlatmıştı ki bu söylediklerim sadece %1 i..Ertesi günde anneme ben Shannaya şaka yapıyorum hemen kızıyo diyomuş yedim bende asla şaka değildi alttan almaya çalışıyo akılca :31: Annemde sen bilmiyor musun fatih Shannanın en hassas noktası en değer verdiği insan neden öyle diyosun demişti :31:

Beni o gece sabaha kadar ağlatmıştı ki bu söylediklerim sadece %1 i..Ertesi günde anneme ben Shannaya şaka yapıyorum hemen kızıyo diyomuş yedim bende asla şaka değildi alttan almaya çalışıyo akılca :31: Annemde sen bilmiyor musun fatih Shannanın en hassas noktası en değer verdiği insan neden öyle diyosun demişti :31:

Annen arkanda olduğu sürece gerisini boşver canım
Akraba işte konuşur durur resmen can sıkmak için yaratılmışlar
Sen kulak asma he de geç en güzeli
Yoksa stres yaparsın olan sana ve ailene olur başka kimseye olmaz

Annen arkanda olduğu sürece gerisini boşver canım
Akraba işte konuşur durur resmen can sıkmak için yaratılmışlar
Sen kulak asma he de geç en güzeli
Yoksa stres yaparsın olan sana ve ailene olur başka kimseye olmaz

Aynen kanka eskiden takıyodum artık umrumda değil.Zaten gitmiyorumda onlara çağırıyo ama moralimi bozmaya niyetim yok :1: Eee seninkinin doğum günü nasıl geçti beğendi mi hediyeleri :8:

Aynen kanka eskiden takıyodum artık umrumda değil.Zaten gitmiyorumda onlara çağırıyo ama moralimi bozmaya niyetim yok :1: Eee seninkinin doğum günü nasıl geçti beğendi mi hediyeleri :8:

Can sıkıcı şeylerden, kişilerden uzak durmak gerek.
Doğum günü çok güzel geçti kanka hediyeleri beğenmemesi mümkün değildi :1:
Ailece kutladık zaten pasta, börek, çörek derken tıka basa doyduk
Film izle sohbet et derken sabah 5te yattık :1:

Can sıkıcı şeylerden, kişilerden uzak durmak gerek.
Doğum günü çok güzel geçti kanka hediyeleri beğenmemesi mümkün değildi :1:
Ailece kutladık zaten pasta, börek, çörek derken tıka basa doyduk
Film izle sohbet et derken sabah 5te yattık :1:

Ooo sevindimm kanka dolu dolu yaşamışsınız o günü :16: Ay ben çok özledim minik kuşumu param olsa atlar giderdim:26:

Ooo sevindimm kanka dolu dolu yaşamışsınız o günü :16: Ay ben çok özledim minik kuşumu param olsa atlar giderdim:26:

Aynen kanka günü dolu dolu yaşayıp öbür güne bile atladık :1:
Özlenmez mi hiç yar...
Kanka harcama yapma para biriktir 3-5 derken bak yol paran çıkar.
İşe girince hepten görüşmek zor olur. İzin günü vs. sıkıntılı yani
Benimkine diyorum acelesi yok işin elbet olacak hem işe girince seni bu kadar sık göremicem tadını çıkaralım şu günlerin diye :1:

Kanka ben film arayışına giriyorum bi 5 dakika sonra çıkarım film izlemeye başlarım :1:

Aynen kanka günü dolu dolu yaşayıp öbür güne bile atladık :1:
Özlenmez mi hiç yar...
Kanka harcama yapma para biriktir 3-5 derken bak yol paran çıkar.
İşe girince hepten görüşmek zor olur. İzin günü vs. sıkıntılı yani
Benimkine diyorum acelesi yok işin elbet olacak hem işe girince seni bu kadar sık göremicem tadını çıkaralım şu günlerin diye :1:

Haklısın aslında kuzum ama annem genelde yanımda olduğu için çok nadir harçlık alıyorum..Ama biriktirmeye çalışayım :26: Evet çalışınca çok zor oluyo gerçekten ikinizde iş bulunca evlilik daha da kolaylaşır sizin için kanka kavuşursunuz :16:

Haklısın aslında kuzum ama annem genelde yanımda olduğu için çok nadir harçlık alıyorum..Ama biriktirmeye çalışayım :26: Evet çalışınca çok zor oluyo gerçekten ikinizde iş bulunca evlilik daha da kolaylaşır sizin için kanka kavuşursunuz :16:

Ben annemden markete ekmek almaya giderken bile para koparıyorum 10 kuruşu küçümsemiyorum :1:
Bi ara öyle 10 krş ordusu biriktirmiştim meğerse 30 tl olmuş haberim bakkala gittim adamın önüne bi döktüm paraları şok :1:
Ama kağıt para olunca onlar hepsini yedim :1:
Çalışınca evlilik kolaylaşacak bizim için evet zaten sevgilimin ailesi sürekli diyor hayırlısıyla işe girince bi an önce everelim sizi torun tombalağa karışalım diye :1:

Ben annemden markete ekmek almaya giderken bile para koparıyorum 10 kuruşu küçümsemiyorum :1:
Bi ara öyle 10 krş ordusu biriktirmiştim meğerse 30 tl olmuş haberim bakkala gittim adamın önüne bi döktüm paraları şok :1:
Ama kağıt para olunca onlar hepsini yedim :1:
Çalışınca evlilik kolaylaşacak bizim için evet zaten sevgilimin ailesi sürekli diyor hayırlısıyla işe girince bi an önce everelim sizi torun tombalağa karışalım diye :1:

Evet ya bende karar aldım para biriktiriyorum 70 tl lazım toplam şimdi 7-8 tl var damlaya damlaya göl olur :8: Hayırlısı olsun kanka inşallah gönlünüze göre işler bulursunuz sevdiğinle :16:

Evet ya bende karar aldım para biriktiriyorum 70 tl lazım toplam şimdi 7-8 tl var damlaya damlaya göl olur :8: Hayırlısı olsun kanka inşallah gönlünüze göre işler bulursunuz sevdiğinle :16:

7-8 tl yi harcama bak yarına 10 tl olabilir kaldı mı geriye 60 tl :1:
Birikim yap kanka git sevdiceğinin yanına
Amin inşallah herşey gönlümüze göre olur.
Ben film izlemeye geçiyorum görüşürüz kanka yine iyi geceler :54:

7-8 tl yi harcama bak yarına 10 tl olabilir kaldı mı geriye 60 tl :1:
Birikim yap kanka git sevdiceğinin yanına
Amin inşallah herşey gönlümüze göre olur.
Ben film izlemeye geçiyorum görüşürüz kanka yine iyi geceler :54:

Süper bi fikir verdin bana valla :29: Tamam kanka iyi seyirler görüşmek üzere :54:

kızlar az önce izlediğim filmden çok etkilendim yaa:50:
gözyaşlarım sel oldu yanaklaarımdan akmakta yarıştılar birbirleriyle hangimiz daha hızlı akacağız diye:5:
one day(bi gün) filmin adı öneririm :5:

Fıstıklar napıyosunuzzz ben fena hastayım kaç gün oldu tam iyi oluyorum gene hastalanıyorum sesim berbat,hapşırıyorum durmadan :2:

Back
X