- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Doktora gittin mi kanka ya olmadı bi acile git
Benden önce annem böyleydi doktora gidip ilaç almıştı onları kullanıyorum kanka sevmiyorum doktora gitmeyi ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi kanka ya olmadı bi acile git
Benden önce annem böyleydi doktora gidip ilaç almıştı onları kullanıyorum kanka sevmiyorum doktora gitmeyi yaSen napıyosun bakıyımmm
![]()
Doktora gitmeyi kim sever kanka ama bence bi gözüksen iyi olur.
Aynı ilaç bünyeden bünyeye farklı etki gösterir.
Ben ne yapayım ya kanka aynı günlük rutinler işte
Hava güzeldi bugün şansımıza çıktık dolaştık pcye fare lazımdı onu da aradan çıkarttım.
Şimdi bi yandan tütün sarıyorum bi yandan burası![]()
Haklısın kuzum aslında çıksam iyi olur amma narinim ofEvet bende arkadaşıma gittim saçlarını yaptım bi süre çenesini kapatır artık
Kanka kendime kazak örmeye karar verdim bir kaç güne ip alıcam tunik tarzı hafif uzun örücem ama hangi renk örsem karar veremedim lacivert düşündüm ama hafif pullu alıcam ipi
![]()
Ben örgü pek giyemiyorum ya ama bana geçen kayınvalidem ördü tunik hırka gibi bahar aylarında giymelik akşamları
Lacivert yapma ya bence daha açık renkler yap
Evet bazılarına kaşıntı falan yapar giyemezler..Ne renk örsem ki artık ipçiye gittiğimde bakarım![]()
Ben işte gittim iplik almaya off ne çeşitler var kanka ya acayip yani gözüm döndü hepsinden alasım geldi
Bir de orada örülmüş modeller falan koymuşlar bayıldım ama işte geçici bi heves
Bi kaç kere giyerim örgü sonra bi daha dönüp bakmam![]()
Aynen benimde gözüm döner kanka valla zaten kararsızımBen seviyorum örgüyü zaten kalın şişle örücem hafif delikli olacak
![]()
Tunik düşünüyorsan işte biraz canlı renkler bak bence hoş olur.
Hem yazlıkta falan geceleri soğuk olunca giyilir
Haklısın kanka bakarım artık renklereBuarada saçlarını boyayacaktın karar verdin mi :)
Kızıl yapıcam kanka ama işte hala tonunu bulamadım.
Pazartesi annemle çıkıp boya alıcaz bi an önce karar versem iyi olur da işte![]()
Anladım kanka bende siyah boyadım akmıştı kızıla dönmüştü hafiften anneme boyattım.Kuaför 30 tl ye boyarım dedi bende 2 kutu boya aldım 15 tl verdim![]()
Ya kuaförler iyi hoşta işte fiyat tuzlu ayrıca da bazıları rengi bile tutturamıyor.
Ne bileyim kuaföre mi boyatsam diyorum ama bu defa para çok gidecek en iyisi evde boyamak.
Boyalar ucuz nasılsa garnier mı alsam diyorum marka olarak iyi diyorlar
Eğer kalıcılık istiyosan koleston derim.Saça en az zarar veren ve kokusu güzel olan boya palette.Garnierin saça zarar verdiğini duymuştum kanka sen bilirsin ama ben en son paletteyle boyadım :)
Ya ben paletteyle boyadım bi kere saçımdaki boyayı arıtırken acayip döktü kel kaldım sandım resmen
Palettenin iyi olduğunu biliyorum fakat ondan sonra boyamaya korkar oldum
Hadi ya yaramamış senin saçına demek ki kanka aman boyama onunla o zaman :/
Palette işte güvendiğim markaydı fena oldu.
Koleston alırım olmadı ya ama işte en son boyadığımdan beri artık çekinir oldum saç boyamaya korkuyorum resmen.
Ya da diyorum önce saçları güçlendireyim sonra mı boyayım ama değişiklikte istiyorum of ulen of![]()
Öyle valla kanka içinde ne kimyasallar var..Saçların ince telli ve zayıf mı ? ben minoksili öneririm kuzum eğer dökülme probleminde varsa annem kullandı baya faydasını gördü![]()
Canım dökülme problemi yok şuan mevsimsel dökülmelerim oluyor bi tek.
Bi ara yağ bakımları yapıyordum ama ara verdim şimdi olmadı onlara başlayayım tekrardan
İnce telli değil ama kalın telli de değil.
Yağ karışımı alayım ben en iyisi pazartesi
İyi o zaman kanka evet yağ bakımı yaparsın.Bende almayı düşünüyorum aldığın yağ bakımının markası var mı kuzum ?