Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Kizlar Merhaba, :KK61:
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Tesekkur ederim herkese yorumlari icin

:KK61:

Uzun suredir zaten mutsuz giden bir iliskiymis, madem uzun suredir adamin oncelikleri degisti bu demek oluyor ki artik ne kadar israr etsenizde hayatlariniz baska yonlere gidiyor..

Madem ayrildiniz kararinizin arkasinda durun...

O hayalleri baska biriylede kurabilirsiniz hatta gerceklestirebilirsiniz
Siz hayal kuruyorsunuz adamin oncelikleri sizin ortak geleceginiz degilmis

yolunuza bakin

Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Ben varım :) depresyona bile girdim birilerinin arkasından uzun süre tedavi oldum. Çocuklukmuş. Ölürüm sanıyordum ama aslında hayatımın aşkı benim diğer yarım beni bekliyormuş. Sonuçta onu tanıyınca iyiki olmamış dedim keşke hiç olmasaymış ve ben en başta eşimi tanısaymışım

Bu benim ilk ayriligim degil. Ayrilik acisini biliyorum. Ama bu benim ilk evlenecegimi dusundugum kisiden ayrilisim. Hayallerim yerle bir olmus gibi hissediyorum. Hayatin anlami yokmus gibi..

ben varım.ama suan hayatımda bırı yok.
4,5 yuvarlak hesap yaklaşık 5 senelik ilişkimi bıtırdım bundan tam 3 yıl once.. hemde bir cırpıda ben bıle beklemıyordum ınan, kımıne gore benım kafamda baska bırı vardı kımıne gore ben karıyer ıstıyormusum evlenmeyı dusunmeyenlerdenmısım.. toplulumuzda erkekte hıc yakıstırılamayan kadına kolay yafta edılır malum.. bırde o erkek 31 yasında evlenmek ısteyen aglamaklı ise gunah kecısı vıcdansız havai kadın secılıverdım...

ılk zamanlar kendımı cıplak gıbı hıssedıyordum yanı ne bıleyım sudan cıkmıs maymun gıbıydım ilişkiyi benım bıtırmeme ragmen.. ve hıc pısman degılım ben kurudugumu hıssetmıstım artık.. ve bunuda olması gereken budur dıye kanıksattıran bır erkek arkadasım vardı.

1 sene hayatıma kımseyı sokmadım bunu bılıncle ıstedım cunku hem yorulmustum hemde ınan flort etmeyı bıle unutmustum :) cogu kısı benı nasıl olsa ılıskıyı benım bıtırdıgım ıcın kolay atlatıcagımı sanıyordu.. ınan gecıyor hersey yoluna gırecek.. bazen bıtmesı gerektıgı ıcın bıtıyor ınan.. belkı barısabılırsınız? ama devam bıle etmesen bıle hayatının seyrı tamamen degısıcek ınan hakkında hayırlısı olsun canım

Benimde 3 yillik iliskm son buldu iki üçonce evlilik hayallerimiz vardi birbirimizin onceligiydik hicbir kusuru da yoktu cok seviyorduk ama ailem sert yapida insanlardi annem evlenmk istediğimi duyunca ortaligi ayaga kaldirdi bir suru laf vs. Yaşım erkenmis . Ben annemi ikna etmem uzun surdu edemedjm hla oda yoruldu sanirim artik bende olecek gibiyim blmiyorum sebep ailemken bitmesi onun hatasinin olmamasi beni maffetti sebebim yokki unutayim ama senn sebebin var unutursun

Aman be tatlım bu umutsuzluğa kapılış niye... 3 sene önce söz attım, nikah masasından döndüm. Ki bu şahıs bana ayrılırken "seni kimse almaz" demişti. Üzerinden 1 ay geçti geçmedi hayatımın aşkı ile tanıştım, şimdi evli ve maşallah çok mutluyum. O kadar şükrediyorum ki o şahısla evlenmediğime.. Ayrıldığın çocuk senin kaderinde değilmiş demekki. Kaderindeki kişi elbet gelecek, elbet mutlu olacaksın ve elbet evleneceksin yani... Sadece Rabbimin alnına yazdığı isim o değilmiş.. Olmuyorsa ve bittiyse şükret vardır bir hayır. Flört döneminde yapamadıysanız, evlilikte hiç hiç yapamazdınız emin ol. Sana tavsiyem sadece sorunsuz bir ilişkiyi evliliğe kadar götür. Çünkü hep derim; evlenmek marifet değil, mutlu olacağın biriyle evlenmek marifet..

3yıllıktan da ayrıldım, bir yıklıktan da. Yine de çok mutluyum. İyi ki hayatımı onlara tahammül etmek için çürütmemişim. 1seneyi geçti çoook daha iyi bi adamla evliyim. <3
Demem o ki mutluluk sana gelmezse, sen yolu yara yara ulaş ona ;) Engelleri de takma kafaya. 8-9 yaşında kanayan dizine ne kadar ağlamışsındır. Şimdi hatırlamıyorsundur bile. :)

ben varım.ama suan hayatımda bırı yok.
4,5 yuvarlak hesap yaklaşık 5 senelik ilişkimi bıtırdım bundan tam 3 yıl once.. hemde bir cırpıda ben bıle beklemıyordum ınan, kımıne gore benım kafamda baska bırı vardı kımıne gore ben karıyer ıstıyormusum evlenmeyı dusunmeyenlerdenmısım.. toplulumuzda erkekte hıc yakıstırılamayan kadına kolay yafta edılır malum.. bırde o erkek 31 yasında evlenmek ısteyen aglamaklı ise gunah kecısı vıcdansız havai kadın secılıverdım...

ılk zamanlar kendımı cıplak gıbı hıssedıyordum yanı ne bıleyım sudan cıkmıs maymun gıbıydım ilişkiyi benım bıtırmeme ragmen.. ve hıc pısman degılım ben kurudugumu hıssetmıstım artık.. ve bunuda olması gereken budur dıye kanıksattıran bır erkek arkadasım vardı.

1 sene hayatıma kımseyı sokmadım bunu bılıncle ıstedım cunku hem yorulmustum hemde ınan flort etmeyı bıle unutmustum :) cogu kısı benı nasıl olsa ılıskıyı benım bıtırdıgım ıcın kolay atlatıcagımı sanıyordu.. ınan gecıyor hersey yoluna gırecek.. bazen bıtmesı gerektıgı ıcın bıtıyor ınan.. belkı barısabılırsınız? ama devam bıle etmesen bıle hayatının seyrı tamamen degısıcek ınan hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba, tesekkur ederim yorumunuz icin.
Bu surede hayatiniza kimse girmedi mi? Hala bilincli olarak kimseyi istemiyor musunuz?

Barismamiz, iliski icersinde mutsuzlugumu uzatmaktan baska bir anlama gelmez benim icin. 3 sene sonunda o hala ne kendini evlilige hazir hissediyor, ne eglencesinden vazgeciyor. Eskiden hergun gorusurken, artik haftada en fazla iki gun toplam 6-7 saat gorusur hale gelmistik. Imknsizliklardan dolayi da degil, benimle gecirdigi zamani spor, bowling, arkadas vs ile doldurdugundan.

3yıllıktan da ayrıldım, bir yıklıktan da. Yine de çok mutluyum. İyi ki hayatımı onlara tahammül etmek için çürütmemişim. 1seneyi geçti çoook daha iyi bi adamla evliyim. <3
Demem o ki mutluluk sana gelmezse, sen yolu yara yara ulaş ona :KK66: Engelleri de takma kafaya. 8-9 yaşında kanayan dizine ne kadar ağlamışsındır. Şimdi hatırlamıyorsundur bile. :)

Haklisiniz. Biraz zaman alacak. Uzulecegimi biliyorum. Insallah atlatirim ve insallah bende bir gun sizin gibi oh iyi ki de bitmis diyebilirim. Simdi icim kan agliyor. Ama gececek biliyorum.

Aman be tatlım bu umutsuzluğa kapılış niye... 3 sene önce söz attım, nikah masasından döndüm. Ki bu şahıs bana ayrılırken "seni kimse almaz" demişti. Üzerinden 1 ay geçti geçmedi hayatımın aşkı ile tanıştım, şimdi evli ve maşallah çok mutluyum. O kadar şükrediyorum ki o şahısla evlenmediğime.. Ayrıldığın çocuk senin kaderinde değilmiş demekki. Kaderindeki kişi elbet gelecek, elbet mutlu olacaksın ve elbet evleneceksin yani... Sadece Rabbimin alnına yazdığı isim o değilmiş.. Olmuyorsa ve bittiyse şükret vardır bir hayır. Flört döneminde yapamadıysanız, evlilikte hiç hiç yapamazdınız emin ol. Sana tavsiyem sadece sorunsuz bir ilişkiyi evliliğe kadar götür. Çünkü hep derim; evlenmek marifet değil, mutlu olacağın biriyle evlenmek marifet..

Cok dogru. Ne kadar guzel yazmissiniz. Herkesin iliskisinde ufak tefek sorunlar oluyor. Sorunsuz bir iliski yoktur. Ama sizin kastettiginizin buyuk sorunlar oldugunu dusunuyorum. Bilincli bir sekilde benimle zaman gecirmek yerine baska seyleri tercih eden, bunun beni ne kadar yaraladigini bildigi halde bunu yapmaya devam eden - aylarca - birinin beni sevmedigini dusunuyorum. Ve evet, beni sevmedigini dusundugum biriyle evlenemem

Back
X