• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun sürelik ilişki ve evlilik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Uzun süre beraber olduktan sonra evlenenler var mı?
Lise aşkıyla mesela?

Forumda bir çok yerde okudum, 'Ben lise aşkıyla evleneni görmedim' diyen arkadaşları ve çevremdede çok duyuyorum bu cümleyi...

Merak ediyorum varmı böyle olanlar? :delphin:

lise1de çıkmaya başladık 6sene bitiyor yeni sözlendik....allah kısmet ederse evlenices....

canım benım arkadasım var hem cocukluk hemde lıseden berı ask yasamışlardı..
evlendıler tabı buyuk ugraşlar sonucu ılk zamanlar mutsuz oldular ama herseye bosverıp hayatlarına baktılar...sevgılerı guçlu geldı..ve sımdıde cok mutlular bırde BUSE DIYE 2 yaşlarında dunya tatlısı bebelerı var...
ALLAH BIZLEREDE HAYIRLISINI VERSIN

benim de 5 senelik iliskim var 21 yasindayim.. su ana kadar 2 buyuk ayrilik yasadik ama baristik.. hayirlisiyla evlenmeyi dusunuyoruz..

Evet lisede aşık olup evlenen insanlar mutlaka vardır fakat liseye giden arkadaşlar nasıl olsa evleniriz diye sakın büyük tavizler vermesinler çünkü lisede ergenlik çağında olunduğundan çoğu aşk geçiçi oluyor. Genelde ciddi düşünecek çağda olunmuyor. Duygular değişken oluyor. Bu yüzden ileride pişmanlık duyacağı şeyler yapmadan önce iki hatta üç kere düşünmeli. Aşık olmak çok güzel bir şey fakat o yaşlarda biraz daha bilinçli ve dikkatli olmak lazım... Hayırlısı olsun :)

3yıllık bi ilişkim var lisedeyken bulduk birbirimizi,şuan üniversitedeyim.inşallah evlenicez:1hug:

Yok anam yok oda eskilerin arasındakaydirigubbakcemile3

11 yılın sonunda evlendik eşimle.Lise hazırlığa başlamıştım.Ben 14 o 17 yaşındaydı.11 yıl geçmiş.Sorsan 3 4 yıl gibi geliyor.İlk ve tek aşkım.Düğünümüzde slaytlar hazırlamış eşim.Benim doğum tarihimi yazmış.Prensesim doğdu demiş.Kendi doğum tarihini yazmış .....'dan beri bekliyorum yazmış.Senin için ne zorluklara katlandım demiş sünnet resimlerini koymuş.Yetmedi şampiyonluklar kazanmak zorunda kaldım demiş taekvando resimlerini koymuş.Ve nihayet seni buldum demiş ve tanıştığımız sıralardaki resimlerimizle başlayıp bugüne kadarki beraber resimlerimizi eklemiş.Ve nihayet...
Allah herkese sevdiği kişiyle evlenmeyi nasip etsin.Ben bu 11 yılı hiç anlamadım.Uyum varsa, sevgi varsa, en önemlisi saygı varsa yıllar kendiliğinden geçiyor.Fakat çok önemli bişey var ki ilişkide birbirini değiştirmemeye çalışmalı insanlar.Çünkü belli bir kalıba sokmaya çalıştığında o artık aşık olduğun kişi olmuyor.Ve bir yerden patlak verir bu durum.Birbirini değiştirmeden, olduğu gibi sevebiliyorsanız sevin, ozaman yıllar su gibi akıp gidecektir.kaydirigubbakcemile5

arkadaslar bizde 6.5 yıl çıktıktan sonra evlendik şuan 3 yıllık evliyiz... şükürler olsun çok mutluyuz.. umarım herkes sevdiğine kavuşur..

Bende liseye başlayacağim yaz tatilinde buldum eşimi ben 15 o 17 yaşindaydi 6senelik birlikteliğimizi evlilikle sonlandirdik ilk ve tek aşkim darsi tüm isteyenelere

üniversiteye hazırlanırken dersanede tanıştık. 5 yılın sonunda nişanlandık ve de 7.yılımızda da evlendik.
hala Allaha şükrediyorum ;
o ,yanımda hayatımda olduğu için...

Benim kuzenim..
Ilkokul 5 ten beri çikiyolar..
şimdi 21 yaşindalar ve evlendiler..
çünkü herkes şapka çiardi bu ilişkiye..

kişilerin yaşam ve sosyal koşullarına değer yargılarına göre bu değişir.
evlenende var kısa süreli ilişkiler yaşayanlarda..
benim çevremde uzun süreli ilişkilerden sonra evlenende var

canım mutlaka vardır ama cokta uzun suren ılıskılerde....evlılıgın pek yurumedıgını duymustum
cunku ınsanların paylasımları evlenmeden once yasadıkları ıcın.... evlendıkten sonra heyecanın olmadıgını okumustum ... bılmıyorum ne derece dogrudur....allah herkesı sevdıgıne kavusturup mutlu etsın...

Vayy be :delphin:
Neler varmış :delphin:
Çok teşekkürler cevaplarınız için kaydirigubbakcemile2

Ben 5 seneden sonra evlendim ama lise aşkım değildi. Ablam lise aşkıyla evli...
Ablamın ve eniştemin ki hakikaten siyah beyaz film gibi biraz :) Ablam okula 1 hafta geç başlamıştı. Sınıfını ararken yanlış sınıfa giriyor oranın sınıf başkanıda eniştem. O sınıfta olmadığı halde ablama doğru sınıfta olduğunu söylüyor.:1shok: Almanca hocası ilede çok samimi olması sebebiyle rica edip ablamın ismini gerçektende o sınıfa aldırıyor.
Görür görmez aşık oldum der hep... Ve gördüğüm en güzel evlilik onların ki...:nazar:

uzun yıllar birlikte olup ewlenmek we de mutlu olmak elbette mümkün ama bi şartı war; o uzun yıllar boyu yıpranmadıysan we de yıpratmadıysan..yıllar su gibi akıp geçmişse,aynı heycanı onu gördüğün an hala hissedebiliyosan sorun yok..17 yaşındaydım ona ewet dediğimde..6,5 sene birlikte olduk. (çıkma kelimesine gıcığım da yerimseniben ) 1 senelik ewliyiz..we biz bunun ender insanlara sunulan bi hediye olduğunu düşünüyoruz..bize we bizim gibilere nazar değmesin inşallahhh..:asigim: :asigim: :nazar: biz erdik muradımızaa darısı bekarların başınaaa kaydirigubbakcemile2

Back
X