• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun sürelik ilişki ve evlilik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.sBenim oğlankardeşimle eşi lise son sınıfta tanıştılar. Sene 1994' dü:))) Ve biz o sene ailece tanıştık. Lise bitti, Eşim askere eşi üniversiteye gitti. Biz hiç kopmadık. Sonra evlendiler. Şimdi 2 yaşında dünya güzeli bir kızları ve mutlu giden bir evlilikleri var. Allah bir yastıkta kocatsın. Benim kendi kardeşim gibi, neredeyse elimizde büyüdü. Onlar çok mutlular...a.s

Ne güzel hepinize maşallah :ecrin_bebek:
Bu uzun yıllar içerisinde hiç ayrılıklarınız olmadı mı peki?
İlişkiniz yara almadı mı? kaydirigubbakcemile

benim ayrılık olmadı 8 yılın 2 yılı nişanlılıkla geçti ve ayrılmadık allah şükür :Saruboceq::asigim:

zor zamanlar tabi atlattık herşey tozpembe deildi ama ayrılık yaşamadık

Ne güzel...
Allah hiçbirinizi ayırmasın inşaallah... a.s.
Ömür boyu hep mutlu kalın...

canım bunun için bi istatistik tutmana gerek yok.seviyosa senden vazgeçemez,yıllar geçsede.bu durmda olup evlenen ve çok mutlu olan bi arkadaşım var.ama çocuk kızı çok seviyodu.umarım sisinki de böyle olur

11 yılın sonunda evlendik eşimle.Lise hazırlığa başlamıştım.Ben 14 o 17 yaşındaydı.11 yıl geçmiş.Sorsan 3 4 yıl gibi geliyor.İlk ve tek aşkım.Düğünümüzde slaytlar hazırlamış eşim.Benim doğum tarihimi yazmış.Prensesim doğdu demiş.Kendi doğum tarihini yazmış .....'dan beri bekliyorum yazmış.Senin için ne zorluklara katlandım demiş sünnet resimlerini koymuş.Yetmedi şampiyonluklar kazanmak zorunda kaldım demiş taekvando resimlerini koymuş.Ve nihayet seni buldum demiş ve tanıştığımız sıralardaki resimlerimizle başlayıp bugüne kadarki beraber resimlerimizi eklemiş.Ve nihayet...
Allah herkese sevdiği kişiyle evlenmeyi nasip etsin.Ben bu 11 yılı hiç anlamadım.Uyum varsa, sevgi varsa, en önemlisi saygı varsa yıllar kendiliğinden geçiyor.Fakat çok önemli bişey var ki ilişkide birbirini değiştirmemeye çalışmalı insanlar.Çünkü belli bir kalıba sokmaya çalıştığında o artık aşık olduğun kişi olmuyor.Ve bir yerden patlak verir bu durum.Birbirini değiştirmeden, olduğu gibi sevebiliyorsanız sevin, ozaman yıllar su gibi akıp gidecektir.kaydirigubbakcemile5
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok güzel maşallahhhh....Allahım ayırmasın bir ömürboyu sizi....Yuvanızdan mutluluk hiç eksik olmasın SCHATZİ...
Benim arkadaşlarım zehramustafada sizin gibi maşallahhh...kız 14 sevgilisi 15 yaşındaydı...lisede eğitimleri sırasında karşılaştılar...Birbirlerinin ilkaşkıydı...9 senelik sevgili dönemi geçirdiler...üniversite eğitimlerini tamamladılar...oğlan mühendis oldu işine başladı evlendiler...temmuz ayında 9.evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar...herkes aşklarına imrenerek gıptayle bakıyorlar leyla mecnun gibiler....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu şarkı imrenilecek aşklara...iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep elele olun...elleriniz hiççç ayrılmasınnnn....SonsuZ mutluluklar sizin olsun Çifte Kumrular....
[video=youtube;R3nYmT28S34]http://www.youtube.com/watch?v=R3nYmT28S34[/video]

Çok güzel maşallahhhh....Allahım ayırmasın bir ömürboyu sizi....Yuvanızdan mutluluk hiç eksik olmasın SCHATZİ...
Benim arkadaşlarım zehramustafada sizin gibi maşallahhh...kız 14 sevgilisi 15 yaşındaydı...lisede eğitimleri sırasında karşılaştılar...Birbirlerinin ilkaşkıydı...9 senelik sevgili dönemi geçirdiler...üniversite eğitimlerini tamamladılar...oğlan mühendis oldu işine başladı evlendiler...temmuz ayında 9.evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar...herkes aşklarına imrenerek gıptayle bakıyorlar leyla mecnun gibiler....
Bu şarkı imrenilecek aşklara...iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep elele olun...elleriniz hiççç ayrılmasınnnn....SonsuZ mutluluklar sizin olsun Çifte Kumrular....
[video=youtube;R3nYmT28S34]http://www.youtube.com/watch?v=R3nYmT28S34[/video]

Çok teşekkür ederim canım.Beni çok mutlu ettin.bu yazıyı da yazalı epey olmuş.Şimdi bir kızımız var.Kısmetse mayısta 2 yaşına girecek.Allah herkei yuvasında mutlu etsin.

Çok teşekkür ederim canım.Beni çok mutlu ettin.bu yazıyı da yazalı epey olmuş.Şimdi bir kızımız var.Kısmetse mayısta 2 yaşına girecek.Allah herkei yuvasında mutlu etsin.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aşkınla ilgili yazdıkların çok güzeldi...mutluluğunuz daim olsun canımcım...
Prensesin 6 ay kınası fotoğraflarına bakmıştım...Çok güzel maşallah...Allah uzun ömür versin...
Sevdiğinle bebişinle yuvanda mutlu bir ömür sür inşallah...Allah ayırmasın...
Herkes nişan , kına,düğün fotoğraflarını ekliyor foruma...sizin düğün fotoğraflarınız varmı forumda....
[video=youtube;J5XLDBFSEqE]http://www.youtube.com/watch?v=J5XLDBFSEqE&ob=av3e[/video]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aşkınla ilgili yazdıkların çok güzeldi...mutluluğunuz daim olsun canımcım...
Prensesin 6 ay kınası fotoğraflarına bakmıştım...Çok güzel maşallah...Allah uzun ömür versin...
Sevdiğinle bebişinle yuvanda mutlu bir ömür sür inşallah...Allah ayırmasın...
Herkes nişan , kına,düğün fotoğraflarını ekliyor foruma...sizin düğün fotoğraflarınız varmı forumda....
[video=youtube;J5XLDBFSEqE]http://www.youtube.com/watch?v=J5XLDBFSEqE&ob=av3e[/video]

yok canım.düğün fotomuzu eklemedim.iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.Bekarsın sanırım.Ben de sana önce hayırlı bir eş sonra da güzel bir prenses dilerim:54:

Back
X