- 21 Eylül 2017
- 2.831
- 7.025
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Bunu artık gerçekten ben de yapmak istiyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Böyle resmen beni kanser etmek için elinden geleni yapıyorTrip yapan erkeklerin suratına tavayla vurmak istiyorum.
*Bu şiddete karşı halim.
Ya başka birileri olsa belki bunu kaldırabilir, ben küslük sevmiyorum bunu çok dert ediyorum. Hele ki eşim annem babam gibi sevdiğim biri olunca kalbime oturan ağrıyı geçiremiyorum. Canımdan can gidiyor. Yemin ederim nefret edecek duruma geldim. Son zamanlarda bana yaptığı hatanın haddi hesabı yok. Hayatımı mahvediyorErkeğin en çekilmezi trip yapanı bana göre
Sevgilim deseydiniz ayrılın derdim direkt. Eşim diyorsunuz, karşınıza alın, çok ciddi olduğunuzu, bu yaptığının çocukluk olduğunu, sizi kendinden soğuttuğunu anlatın.
Anlatıyorum anlamıyor hatta triplerin süresi daha da uzuyor. Napayım kapıya mi koyayım. Aklımı mi kaçırayım bu evdeZayıf ingilizcemle konu başlığını uzun süren seyahat olarak algıladıysam bi seyahate ihtiyacım var demektir.
Konuna gelecek olursam, maalesef huy çıkmıyor kolay kolay.
Abla al tavanı bize de gelGereksiz trip yapan erkeklerin suratına tavayla vurmak istiyorum.
*Bu şiddete karşı halim.
Peki sen çözüm olarak ne yapıyorsun. Nasıl davranıyorsunAbla al tavanı bize de gel
Ondan once sen tavrini koy ve kus . Isterse bir ay olsun. Ne yaptigini anlasin. Daha da anlamiyorsa bosan.Kızlar direk konuya girmek istiyorum çok canım sıkkın. Eşim bir tartışma yaşandığı zaman uzun uzun tripleniyor küsüyor, saatlerce telefona bakmıyor, konuşmuyor cevap vermiyor. Tamam insan siniri geçene kadar susar ama bu sinirin geçmesini beklemek falan değil. Ben bir sorun olduğu zaman haksızlığa uğrayan dahi olsam küslüğü uzatmak istemem. Illaki ben de karşı tarafı kırmışımdır küslük olmasın der özür dilerim. Barışana kadar icim içimi yer. Esim de bunu bildiği icin resmen beni cezalandiriyor. Artık çok bunaldim. Trip çekmekten ve içimin böyle yanmasından çok yoruldum.
Ah bu içimdeki sevgi olmasa 1 dk sabretmem. Çoluğum yok çocuğum yok. Bıraksam annem nenden daha fazla sevinir. Ailem hiç bir şey demez bağrına başar. Beni bitiren bu içimdeki sevgi.Ondan once sen tavrini koy ve kus . Isterse bir ay olsun. Ne yaptigini anlasin. Daha da anlamiyorsa bosan.
Gelmez miyim?Abla al tavanı bize de gel
Şu an küs bana ve oğlumla mışıl mışıl uyumaya hazırlanıyorum artık umursamiyorum yani. Kendi bilir bende bir annenin evladıyım kimsenin peşinden bu kadar koşmak için doğmadm.rabbim merhamet versin erkeklerePeki sen çözüm olarak ne yapıyorsun. Nasıl davranıyorsun
Çelik tencere bile olur vur gitsin AblacımGelmez miyim?
Çıkışta görüşeceğim kendisiyle! Belli ki sizin eşi teflon paklamaz granitimle geliyorum.
Bana çok muhtaç kalsın ama beni bulamasın. O zaman bu günleri hatırlasın. Benim içimin yandığı gibi onun da içi yansınÇelik tencere bile olur vur gitsin Ablacım
Erkekler hatırlamaz ya bunlar çok değişik varlık. Öyle duygusallık pişmanlık tee halt etmiş bunlara vicdan tinne yaniBana çok muhtaç kalsın ama beni bulamasın. O zaman bu günleri hatırlasın. Benim içimin yandığı gibi onun da içi yansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?