Uzun süren trip

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.831
7.025
158
Kızlar direk konuya girmek istiyorum çok canım sıkkın. Eşim bir tartışma yaşandığı zaman uzun uzun tripleniyor küsüyor, saatlerce telefona bakmıyor, konuşmuyor cevap vermiyor. Tamam insan siniri geçene kadar susar ama bu sinirin geçmesini beklemek falan değil. Ben bir sorun olduğu zaman haksızlığa uğrayan dahi olsam küslüğü uzatmak istemem. Illaki ben de karşı tarafı kırmışımdır küslük olmasın der özür dilerim. Barışana kadar icim içimi yer. Esim de bunu bildiği icin resmen beni cezalandiriyor. Artık çok bunaldim. Trip çekmekten ve içimin böyle yanmasından çok yoruldum.

Erkeğin en çekilmezi trip yapanı bana göre
Sevgilim deseydiniz ayrılın derdim direkt. Eşim diyorsunuz, karşınıza alın, çok ciddi olduğunuzu, bu yaptığının çocukluk olduğunu, sizi kendinden soğuttuğunu anlatın.

Ya başka birileri olsa belki bunu kaldırabilir, ben küslük sevmiyorum bunu çok dert ediyorum. Hele ki eşim annem babam gibi sevdiğim biri olunca kalbime oturan ağrıyı geçiremiyorum. Canımdan can gidiyor. Yemin ederim nefret edecek duruma geldim. Son zamanlarda bana yaptığı hatanın haddi hesabı yok. Hayatımı mahvediyor

Zayıf ingilizcemle konu başlığını uzun süren seyahat olarak algıladıysam bi seyahate ihtiyacım var demektir.

Konuna gelecek olursam, maalesef huy çıkmıyor kolay kolay.
Anlatıyorum anlamıyor hatta triplerin süresi daha da uzuyor. Napayım kapıya mi koyayım. Aklımı mi kaçırayım bu evde

Ondan once sen tavrini koy ve kus . Isterse bir ay olsun. Ne yaptigini anlasin. Daha da anlamiyorsa bosan.

Bende de var aynısından :) önce çok ağladım çok cirpindim kusmesin diye. Sonra dedim el mi yaman bey mi. O kusecek mi ben ondan önce küsüyorum o konuşmuyor mu ben ondan daha fazla uzatiyorum ayna oluyorum bir nevi. Ve en önemlisi takmiyorum hayatıma devam ediyorum. Çünkü ne kadar onemsersen bunu bir ceza olarak görüp snei cezalandırılmaya devam ediyorlar

Canım önce tartışma neyden kaynaklı. Haklılık payı ne? Hakaret edip küfürler savuracağına trip atsın. Bence görmezden gel. Sen tepki verdikçe o da yapmaya devam eder. Tribin bir çözüm olmadığını görmesi gerek.

Ondan once sen tavrini koy ve kus . Isterse bir ay olsun. Ne yaptigini anlasin. Daha da anlamiyorsa bosan.
Ah bu içimdeki sevgi olmasa 1 dk sabretmem. Çoluğum yok çocuğum yok. Bıraksam annem nenden daha fazla sevinir. Ailem hiç bir şey demez bağrına başar. Beni bitiren bu içimdeki sevgi.

Peki sen çözüm olarak ne yapıyorsun. Nasıl davranıyorsun
Şu an küs bana ve oğlumla mışıl mışıl uyumaya hazırlanıyorum artık umursamiyorum yani. Kendi bilir bende bir annenin evladıyım kimsenin peşinden bu kadar koşmak için doğmadm.rabbim merhamet versin erkeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…