• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süren ve biten bir ilişkiden sonra ilk sevgili olmak

bu durumu abartarak yaşayacak bir insan olduğunu düşünmediğin için sabrederim diyorum fakat abartı olursa her şey bende tahammül edemem
Bende aldatıldığım için biliyorum. Ben nişanlıma çok yaptım çünkü elimde değildi ama o şüphe beynimi yiyodu :(

Bence hiç uğraşma,başkasının dağıttığını sen mi toparlayacaksın azıcıkta kendini düşün bence,aldatılmak erkekler için çok derin yaralar açan bir sorun,daha uzun zamana ve olanları unutmaya ihtiyacı var..

Mutlu olan istisnalar muhakkak vardır ve tüm genellemeler yanlıştır fakat sizin durumunuzun adı bile var valla ilişki literatüründe : rebound love. Hatta araya giren bu yeni ilişkideki insana da rebound girl/ boy denir duruma göre. Bu ilişkiler genelde kısa olur, karşı taraf sizi dagıtır kendini toplar sonra da yoluna devam eder. Yani cefası size sefası başkasına kalır. Ama tekrar söylüyorum ki tüm genellemeler yanlıştır, belki siz cok mutlu olursunuz.:KK66:

Mutlu olan istisnalar muhakkak vardır ve tüm genellemeler yanlıştır fakat sizin durumunuzun adı bile var valla ilişki literatüründe : rebound love. Hatta araya giren bu yeni ilişkideki insana da rebound girl/ boy denir duruma göre. Bu ilişkiler genelde kısa olur, karşı taraf sizi dagıtır kendini toplar sonra da yoluna devam eder. Yani cefası size sefası başkasına kalır. Ama tekrar söylüyorum ki tüm genellemeler yanlıştır, belki siz cok mutlu olursunuz.:KK66:
Ben de boyle olacagini dusunmustum iliskinin basinda :) ama yine de bir sans vermek istemistim. Yasamadan bilinmiyor aslinda.
Konu sahibesi, karsindaki adam bu sansi hakediyor mu onu bir dusun. Cevabin olumluysa karart gozunu :)

Ben de boyle olacagini dusunmustum iliskinin basinda :) ama yine de bir sans vermek istemistim. Yasamadan bilinmiyor aslinda.
Konu sahibesi, karsindaki adam bu sansi hakediyor mu onu bir dusun. Cevabin olumluysa karart gozunu :)
Ben de o yüzden ısrarla genellemeler yanlıştır dedim konu sahibesi de sizinle aynı kaderi paylaşır umarım, ilişkiniz mutlulugunuz daim olsun:KK52:

İşte kötü olanın tatlı gelmesi durumu... Kul köpek ol yine de o aldatan kadar değerli olamazsın. Çok üzücü, ama bir o kadar da gerçek. :110:

Yasayan biri olarak yazayim simdi evliyim benden once esimin 2 yillik birlikteligi olmus kız onu aldatmis ayrilmislar. Ayrildiktan sonra kabul ediyorum barisslim bile demis esim
Sonra olmamis barismamislar. 4 5 ay sonra biz cikmaya basladik iliskimizin ilk aylarinda kizin esimin okudugu sehire gittigini gorustuklerini ogrendim biz de ayrildik sonra baristim bilmem ne. Demem o ki öyle hemen kapatilmiyor eski sevgili erkeklerde. Aldatilmis olmak cok yaraliyor onlari. Sokakta saga baktin sola baktin ona buna baktin muhabbeti bizde hala oluyor:( supheci oluyorlar telefonumu karistirir face karistirir is yerimi sorar. Böyle yazdigima da bakma cok cok mutluyuz ama onu bu haliyle ara sira cekmem gerekiyor o kadar sen de tam baglanmadan devam et gidisata gore iliskiniz sekillenir yerini bulur

2.5 yıl geçmiş az zaman değil ki hala mı toparlanamamış...
Ben olsam zaman verir çok kaptırmazdım kendimi

bi ilişkisinde aldatıldı diye ömrünün kalanını günlük çirkin ilişkilerle geçirmiş bi insan şimdi birden bire değişecek mi sanki, evet değişme ihtimali var ama ben bu riski almazdım neden böyle bi insana zaman harcıyosuuz ki hiç sevmem günlük ilişkileri olan erkekleri büyük de konuşmıyım da. sizi üzmesin dikkat edin

Konunuzu görünce yazmadan edemedim. Bu durumu tersten yaşayan biriyim ben de. 4 yıl ayrılık barışmalarla, ite kaka sürmüş ve cidden çirkinleşmiş bi ilişkiden tabiri caizse ren geyiği olarak çıkmıştım bundan yaklaşık bir buçuk yıl önce. Eski sevgilimle görüşmeme kararı almamdan iki-üç ay sonra şimdiki sevgilimle tanıştım ve birdenbire bi ilişkimiz oluverdi. Çok şükür ki bir yıldan fazla da devam ediyor. Hala güven konusunda sıkıntılarım var kendimce, ama bunu artık ona yansıtmıyorum çünkü saçma olduğunun farkındayım. Yani artık güvenememek değil de "lan yoksa? yok yok saçmalama." tarzı bi şey oldu. Size söylemek istediğim şey şu, böyle kötü deneyimler kolayca atlatılamıyor gerçekten. Tedirgin bir hali varsa bu sizin kötülüğünüzden olmaz emin olun. Yanında olup ona destek oldukça, güvenebileceği biri olduğunuzu anlayacaktır diye tahmin ediyorum. Tabi çok aşırı davranmasına da müsade etmeyin, sizin de güvensizliğinden rahatsız olduğunu ama onu bununla yargılamadığınızı bilmesi çok iyi gelecektir diye düşünüyorum. Sadece değeceğini düşünüyosanız birazcık sabırlı olun derim, sonu mutluluk olur umarım. :KK68:

Merhabalar.
Hayatımda hiç kimseyi istemediğim bir dönemde yeni biri ile tanıştım ve kafalarımız cidden uyuştu. 3 hafta olmasına rağmen tanışalı sanki uzun süredir birlikteymişiz gibi bir samimiyet kurabildik. sıkıntım şu ki bu kişinin 2,5 yıl sürmüş ve 2,5 yıl önce bitmiş bir ilişkisi var ve aldatılmış. o kızdan sonra olan ilk ciddi kişiyim. bu zamana kadar günlük ilişkilerle geçmiş zamanı. 4 gün birlikte zaman geçirdikten sonra hafta içi olmasından dolayı görüşemedik yüz yüze ve bu zamanda davranışlarıyla aldatılmaktan korktuğunu hissettirdi. fakat aramızda hiç soğukluk yoktu sadece daha az konuştuk. bu kişi arkadaşları ile falcıya gidiyor ve falcı eski ilişkisine dair şeyler söyleyince eskiyi hatırlıyor. o kişiden sonra ilk benim olduğumu bildiğim için üstüne gitmek istemediğimi kafasını toparlayınca yazmasını söyledim ve konuşmamız bitti. bugün üç gün oldu ve hiç konuşmadık :KK34: davranışlarıyla şimdiye kadar beni önemsediğini, değerli olduğunu hissettirdi. benim bu durumda nasıl davranmam ne yapmam gerek akıl verin bu garip insan evladına:mad:

2.5 yıl geçmişse, eski sevgili falan kalmamıştır. Demogoji yapıyor gibi. Size ilgisi varsa, mutlaka peşinizden gelir. Bence fazla hayal kurmayın. Sizi de günlüklerden biri olarak görüyor olma ihtimali çok kuvvetli. Sebep : erkekler ciddi gördükleri kimselere günlük ilişkilerinden bahsetmez benim bildiğim.

Back
X