Uzun ve zorlu yolculuğum

Merve

Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var 🥲
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
13 Ocak 2020
20.548
77.823
29

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-12-2021

Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 239 gün kaldı.

Bebeğinizin artık küçük bir karaciğeri var. Karaciğer besinlerin işlenmesinde önemli bir rol oynar. Aşırı kan şekerini saklar ve ihtiyaç anında tekrar serbest bırakır. Yağları saklar ve gerektiğinde yakar. Aşırı proteinleri (amino asitler) ayrıştırır. Kan pıhtılaşma faktörlerini sentezler ve alkol dahil zehirli maddeleri ayrıştırır. Bebeğinizin ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başladı.

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
2.934
17.048
Allah razı olsun inşallah. Tam aynı konu için ağlarken böyle bir şeye rast gelmek tevafukların en güzeli oldu😍😍😍 Az önce ağlayarak ilaçlarımı içtim ve düşündüm ben ki bu yaşıma kadar ağrı kesici bile icemezdim şimdi koca koca iğneleri, Allah'ım bunu nasıl yutucam dediğim ilaçları kullanıyorum. İnşallah bizim sonumuzda bu kadar güzel olur. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır 🤗
Bu arada Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu güzel duyguyu anne olmak isteyen her kadın yaşasın. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
Allah razı olsun canım
O iğneleri vurunurken yeri geldi ya sabır dedim yeri geldi ağladım ilaç icmekten midem mahfolmustu artık su ile icemiyordum göbeğim morariyordu ignelerden iğne görünce bayılan ağlayıp zırlayan ben ya sabır diye diye geldim bugüne şükür şimdi o günleri tatlı anılar olarak hatırlıyorum seninde öyle olacak inşallah ❤ Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
 

Yenidelhi

Zamanla değil duayla gelir beklenen😍
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.331
6.222
Allah razı olsun canım
O iğneleri vurunurken yeri geldi ya sabır dedim yeri geldi ağladım ilaç icmekten midem mahfolmustu artık su ile icemiyordum göbeğim morariyordu ignelerden iğne görünce bayılan ağlayıp zırlayan ben ya sabır diye diye geldim bugüne şükür şimdi o günleri tatlı anılar olarak hatırlıyorum seninde öyle olacak inşallah ❤ Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Allah razı olsun inşallah 😍 teşekkür ederim duanız için. Umarım ben de geriye dönüp baktığım zaman sadece bir anı olarak bu günlerim kalır. Evladıma bu yolda kavusabilirim inşallah 😍
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-11-2021

Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 213 gün kaldı.

Bebeğinizin boyu yaklaşık 22-24 mm civarında, bebeğiniz 1 ay öncesine göre 4 kat daha uzun. Anneler radyasyon rahminize nüfuz edebileceği için X-ışınlarından kaçınmalısınız. Bebeğinizin kalbinin gelişimi tamamlandı.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
2.934
17.048
Allah razı olsun inşallah 😍 teşekkür ederim duanız için. Umarım ben de geriye dönüp baktığım zaman sadece bir anı olarak bu günlerim kalır. Evladıma bu yolda kavusabilirim inşallah 😍
Inşallah öyle olur ❤
 

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.366
7.873
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin isteyen herkese versin inşallah
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 7 gün geçti.

Zehraa ikraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
24
14
22
Hepinize Merhaba inşallah bu yazım birilerine umut olur

Evliliğimin başından itibaren hep bebek istiyordum yaklaşık 8 ay sonra o mutlu haberi aldık.
Igne fobim olduğu için bir yandan nasıl yapacağımı nasıl kan verecegimi düşünüyor bir yandan da havalara uçuyor karnımı seviyordum. 4 haftalikken hastahaneye gittim gitmeden önce herkesle anlaşma yaptım kan vermeyecegim iğne ile alakalı birsey olmayacak . Nereden bilecektim ki benim imtihanim olacağını
Kese görünmedi doğal olarak sonra 6 . Haftada lekelenmem başladı gittim bu sefer küçük bir kese vardı.
Lekelenme ilaçlara rağmen hiç bitmedi sebebi belli değildi 6+5 de kese 5 haftalik gibiydi bu şekilde 8. Haftayı bitirdik içinde küçük bir oluşum gördük
Ancak devam etmedi gebeligim günlerce çektiğim sancı sonucu düşük yaptım . Ilaclara ve istirahata rağmen
Olmadı ilk gebelikte olabilir dediler sagliksizdir dediler bende kendimi avuttum.

2. GEBELIGIM

düşükten sonra doktor 3 ay Korun dedi
Bende öyle yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer herseye okadar dikkat ediyordum ki prenses olsa ancak okadar güzel bakim yapılır hersey güzel gidiyordu . 6. Haftada kese göründü 6+5 te bebek göründü ama hala haftasiyla uyumlu değildi.
anladım gene bir terslik olduğunu ama dedim tamam lekelenme yok bu sefer olacak bir aksam lekelenme ile karşılaştım tüm umutlarım bitti gene ilaç kullanmaya devam ettim.
bebeğim büyüyordu birgün düşük yaptığımı sandım düşen parça ile doktora gittim .
Baktık ki bebek duruyor doktor bana umutlanmayin dedi kalbi atmıyor demedi. .. gene dua ettim dinlendim ilaçlara devam ettim bir gece acile gittik doktor ulturasonla baktı ve sen hamile değilsin dedi meğer Bebeğimi düşürmüşüm bende hala karnımı seviyor onunla konuşuyordum bilmiyordum benden gittiğini. . Pes ettim bitmiş bir halde beni bekleyen ailemin yanına gittim bebek yok diyip ağlamaya başladım.
Içimde kopan fırtınaları günlerce yazsam anlatamam.

3.GEBELIGIM
bu sefer akillandım 1 sene korundum bu süreçte psikolojik tedavi ve iğne fobim için terapi gördüm.
Aylarca evden çıkmamışım perdeler kapalı yaşamışım farkında değildim .
Psikoljim okadar bozulmuş.
Başladık hastane yollarında gidip gelmeye ağlaya zırlaya verdim kan vs ne gerekiyorsa .

Kromozom analizi
Trambofili paneli
Sonuc Kan pıhtılaşmam varmış homozigottum.
Daha birsürü test fsh değeri 13 tü
Onu gördüm zaten ümidi kestim
Dedim ki artık olmayacak FSH , TROID hepsi yüksekti .
Artık bir gebelik hayalim kalmadı ağlamak ve hiç anne olamayacağım hissi hep benimleydi

1.5 seneyi böyle geçirdik Mayıs ayında hiç ümidim yokken dikkat etmemisken
Hamile olduğumu öğrendim bu defa elimi taşın altına koydum başladım
Ecopirin + oksapar + duphaston + progesteron + folik asit
Lekelenme yaşayarak 3 ay yattım 4. 5. Ay rahat geçti geldik 28 . Haftaya
Aksam bir ağrıyla hastahaneye gittim .
Doğum sancilarim başlamış bebeğim çok küçüktü daha hastahaneye yattım
Sabaha kadar sayısız ilaç iğneler serumlar vurundum.
Sancilar biraz durulunca Taburcu oldum ama sancilarim hiç geçmedi .
Hergün nst ye gidiyorduk bazen düzenli bazen düzensiz hiç geçmeyen sancılarım vardı bebek doğmak için bekliyordu.
33+5 e kadar geldik ilaçlar serumlarla
O gün artık hiç geçmeyen tamamen düzenli agrilarim başladı ve acil sezeryana alındım bebeğim sağlıkla doğdu.
Ancak ayrıldık kuveze gitti bu kez de sezeryanli bir şekilde bebeğimin hastanesinde gitmeye başladım hergün almaları için yalvariyordum bir kez görebilmek için dokunmak da yasaktı :KK43: teni nasıl kokusu nasıl çok merak ediyordum
Bebegim Entube edildi cigerlerine ilaç verildi .
Çok Şükür ki uyandı yavrum
Ve bebeğim iyileşip taburcu oldu Kavuştuk onunla .
Çok şükür bebeğim oldu bu zorlu yolculukta daha çok şeyler yaşadım ama yazsam saatler sürer umidinizi kesmeyin Rabbim zamanını bekliyor bu imtihandan dua ederek en güzel şekilde çıkın.
Burada bu tarz yazılar okuyunca derdim ki bu kişiler Şanslı olanlar ben asla anne olamayacagim boşuna yazmakla ilgili hayal kurmayayim ama nasip oldu
Herzaman evlat isteyenler için dua ediyorum Rabbim kucaginizi boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum 😥 rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük riskim var
 

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
2.934
17.048
Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum 😥 rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük riskim var
Rabbim bebeğini sana bagislasin canım
bende 3. Gebeligimde gene lekelenme yaşadım ama şükür ilaç ve dinlenme ile geçti 3 ayimiz inşallah seninde öyle olur pozitif ol konuş bebeginle herzaman ❤
 

Zehraa ikraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
24
14
22
Hepinize Merhaba inşallah bu yazım birilerine umut olur

Evliliğimin başından itibaren hep bebek istiyordum yaklaşık 8 ay sonra o mutlu haberi aldık.
Igne fobim olduğu için bir yandan nasıl yapacağımı nasıl kan verecegimi düşünüyor bir yandan da havalara uçuyor karnımı seviyordum. 4 haftalikken hastahaneye gittim gitmeden önce herkesle anlaşma yaptım kan vermeyecegim iğne ile alakalı birsey olmayacak . Nereden bilecektim ki benim imtihanim olacağını
Kese görünmedi doğal olarak sonra 6 . Haftada lekelenmem başladı gittim bu sefer küçük bir kese vardı.
Lekelenme ilaçlara rağmen hiç bitmedi sebebi belli değildi 6+5 de kese 5 haftalik gibiydi bu şekilde 8. Haftayı bitirdik içinde küçük bir oluşum gördük
Ancak devam etmedi gebeligim günlerce çektiğim sancı sonucu düşük yaptım . Ilaclara ve istirahata rağmen
Olmadı ilk gebelikte olabilir dediler sagliksizdir dediler bende kendimi avuttum.

2. GEBELIGIM

düşükten sonra doktor 3 ay Korun dedi
Bende öyle yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer herseye okadar dikkat ediyordum ki prenses olsa ancak okadar güzel bakim yapılır hersey güzel gidiyordu . 6. Haftada kese göründü 6+5 te bebek göründü ama hala haftasiyla uyumlu değildi.
anladım gene bir terslik olduğunu ama dedim tamam lekelenme yok bu sefer olacak bir aksam lekelenme ile karşılaştım tüm umutlarım bitti gene ilaç kullanmaya devam ettim.
bebeğim büyüyordu birgün düşük yaptığımı sandım düşen parça ile doktora gittim .
Baktık ki bebek duruyor doktor bana umutlanmayin dedi kalbi atmıyor demedi. .. gene dua ettim dinlendim ilaçlara devam ettim bir gece acile gittik doktor ulturasonla baktı ve sen hamile değilsin dedi meğer Bebeğimi düşürmüşüm bende hala karnımı seviyor onunla konuşuyordum bilmiyordum benden gittiğini. . Pes ettim bitmiş bir halde beni bekleyen ailemin yanına gittim bebek yok diyip ağlamaya başladım.
Içimde kopan fırtınaları günlerce yazsam anlatamam.

3.GEBELIGIM
bu sefer akillandım 1 sene korundum bu süreçte psikolojik tedavi ve iğne fobim için terapi gördüm.
Aylarca evden çıkmamışım perdeler kapalı yaşamışım farkında değildim .
Psikoljim okadar bozulmuş.
Başladık hastane yollarında gidip gelmeye ağlaya zırlaya verdim kan vs ne gerekiyorsa .

Kromozom analizi
Trambofili paneli
Sonuc Kan pıhtılaşmam varmış homozigottum.
Daha birsürü test fsh değeri 13 tü
Onu gördüm zaten ümidi kestim
Dedim ki artık olmayacak FSH , TROID hepsi yüksekti .
Artık bir gebelik hayalim kalmadı ağlamak ve hiç anne olamayacağım hissi hep benimleydi

1.5 seneyi böyle geçirdik Mayıs ayında hiç ümidim yokken dikkat etmemisken
Hamile olduğumu öğrendim bu defa elimi taşın altına koydum başladım
Ecopirin + oksapar + duphaston + progesteron + folik asit
Lekelenme yaşayarak 3 ay yattım 4. 5. Ay rahat geçti geldik 28 . Haftaya
Aksam bir ağrıyla hastahaneye gittim .
Doğum sancilarim başlamış bebeğim çok küçüktü daha hastahaneye yattım
Sabaha kadar sayısız ilaç iğneler serumlar vurundum.
Sancilar biraz durulunca Taburcu oldum ama sancilarim hiç geçmedi .
Hergün nst ye gidiyorduk bazen düzenli bazen düzensiz hiç geçmeyen sancılarım vardı bebek doğmak için bekliyordu.
33+5 e kadar geldik ilaçlar serumlarla
O gün artık hiç geçmeyen tamamen düzenli agrilarim başladı ve acil sezeryana alındım bebeğim sağlıkla doğdu.
Ancak ayrıldık kuveze gitti bu kez de sezeryanli bir şekilde bebeğimin hastanesinde gitmeye başladım hergün almaları için yalvariyordum bir kez görebilmek için dokunmak da yasaktı :KK43: teni nasıl kokusu nasıl çok merak ediyordum
Bebegim Entube edildi cigerlerine ilaç verildi .
Çok Şükür ki uyandı yavrum
Ve bebeğim iyileşip taburcu oldu Kavuştuk onunla .
Çok şükür bebeğim oldu bu zorlu yolculukta daha çok şeyler yaşadım ama yazsam saatler sürer umidinizi kesmeyin Rabbim zamanını bekliyor bu imtihandan dua ederek en güzel şekilde çıkın.
Burada bu tarz yazılar okuyunca derdim ki bu kişiler Şanslı olanlar ben asla anne olamayacagim boşuna yazmakla ilgili hayal kurmayayim ama nasip oldu
Herzaman evlat isteyenler için dua ediyorum Rabbim kucaginizi boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum 😥 rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük
Rabbim bebeğini sana bagislasin canım
bende 3. Gebeligimde gene lekelenme yaşadım ama şükür ilaç ve dinlenme ile geçti 3 ayimiz inşallah seninde öyle olur pozitif ol konuş bebeginle herzaman ❤
Amin inşallah canim çok zor bir durum inan. Ama bebeğim için üstümden atıyorum bu durumu çok konuşuyorum henüz 9 haftalık ama yinede karinimi seviyorum konuşuyorum
Rabbim bebeğini sana bagislasin canım
bende 3. Gebeligimde gene lekelenme yaşadım ama şükür ilaç ve dinlenme ile geçti 3 ayimiz inşallah seninde öyle olur pozitif ol konuş bebeginle herzaman ❤
 

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
2.934
17.048
Çok zor günler gecirmissin. Ağladım dayanamadim. Bende de düşük riski var dinleniyorum şimdi öyle konumla ilgili bakinirken hikayeni okudum 😥 rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın benimde tedaviyle oluyor evlendiğm ilk günden istiyordum bebiş ama olmadı olmuyordu hormon bozukluğundan yumurtalıklar catlamiyordu. Neyse ki evde yaptığım kürler le hamile kaldım ama işte şimdi de lekelenmem ve düşük

Amin inşallah canim çok zor bir durum inan. Ama bebeğim için üstümden atıyorum bu durumu çok konuşuyorum henüz 9 haftalık ama yinede karinimi seviyorum konuşuyorum
Inşallah hersey güzel olur sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
 

Hayatlarrr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
1.236
337
40
Hepinize Merhaba inşallah bu yazım birilerine umut olur

Evliliğimin başından itibaren hep bebek istiyordum yaklaşık 8 ay sonra o mutlu haberi aldık.
Igne fobim olduğu için bir yandan nasıl yapacağımı nasıl kan verecegimi düşünüyor bir yandan da havalara uçuyor karnımı seviyordum. 4 haftalikken hastahaneye gittim gitmeden önce herkesle anlaşma yaptım kan vermeyecegim iğne ile alakalı birsey olmayacak . Nereden bilecektim ki benim imtihanim olacağını
Kese görünmedi doğal olarak sonra 6 . Haftada lekelenmem başladı gittim bu sefer küçük bir kese vardı.
Lekelenme ilaçlara rağmen hiç bitmedi sebebi belli değildi 6+5 de kese 5 haftalik gibiydi bu şekilde 8. Haftayı bitirdik içinde küçük bir oluşum gördük
Ancak devam etmedi gebeligim günlerce çektiğim sancı sonucu düşük yaptım . Ilaclara ve istirahata rağmen
Olmadı ilk gebelikte olabilir dediler sagliksizdir dediler bende kendimi avuttum.

2. GEBELIGIM

düşükten sonra doktor 3 ay Korun dedi
Bende öyle yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer herseye okadar dikkat ediyordum ki prenses olsa ancak okadar güzel bakim yapılır hersey güzel gidiyordu . 6. Haftada kese göründü 6+5 te bebek göründü ama hala haftasiyla uyumlu değildi.
anladım gene bir terslik olduğunu ama dedim tamam lekelenme yok bu sefer olacak bir aksam lekelenme ile karşılaştım tüm umutlarım bitti gene ilaç kullanmaya devam ettim.
bebeğim büyüyordu birgün düşük yaptığımı sandım düşen parça ile doktora gittim .
Baktık ki bebek duruyor doktor bana umutlanmayin dedi kalbi atmıyor demedi. .. gene dua ettim dinlendim ilaçlara devam ettim bir gece acile gittik doktor ulturasonla baktı ve sen hamile değilsin dedi meğer Bebeğimi düşürmüşüm bende hala karnımı seviyor onunla konuşuyordum bilmiyordum benden gittiğini. . Pes ettim bitmiş bir halde beni bekleyen ailemin yanına gittim bebek yok diyip ağlamaya başladım.
Içimde kopan fırtınaları günlerce yazsam anlatamam.

3.GEBELIGIM
bu sefer akillandım 1 sene korundum bu süreçte psikolojik tedavi ve iğne fobim için terapi gördüm.
Aylarca evden çıkmamışım perdeler kapalı yaşamışım farkında değildim .
Psikoljim okadar bozulmuş.
Başladık hastane yollarında gidip gelmeye ağlaya zırlaya verdim kan vs ne gerekiyorsa .

Kromozom analizi
Trambofili paneli
Sonuc Kan pıhtılaşmam varmış homozigottum.
Daha birsürü test fsh değeri 13 tü
Onu gördüm zaten ümidi kestim
Dedim ki artık olmayacak FSH , TROID hepsi yüksekti .
Artık bir gebelik hayalim kalmadı ağlamak ve hiç anne olamayacağım hissi hep benimleydi

1.5 seneyi böyle geçirdik Mayıs ayında hiç ümidim yokken dikkat etmemisken
Hamile olduğumu öğrendim bu defa elimi taşın altına koydum başladım
Ecopirin + oksapar + duphaston + progesteron + folik asit
Lekelenme yaşayarak 3 ay yattım 4. 5. Ay rahat geçti geldik 28 . Haftaya
Aksam bir ağrıyla hastahaneye gittim .
Doğum sancilarim başlamış bebeğim çok küçüktü daha hastahaneye yattım
Sabaha kadar sayısız ilaç iğneler serumlar vurundum.
Sancilar biraz durulunca Taburcu oldum ama sancilarim hiç geçmedi .
Hergün nst ye gidiyorduk bazen düzenli bazen düzensiz hiç geçmeyen sancılarım vardı bebek doğmak için bekliyordu.
33+5 e kadar geldik ilaçlar serumlarla
O gün artık hiç geçmeyen tamamen düzenli agrilarim başladı ve acil sezeryana alındım bebeğim sağlıkla doğdu.
Ancak ayrıldık kuveze gitti bu kez de sezeryanli bir şekilde bebeğimin hastanesinde gitmeye başladım hergün almaları için yalvariyordum bir kez görebilmek için dokunmak da yasaktı :KK43: teni nasıl kokusu nasıl çok merak ediyordum
Bebegim Entube edildi cigerlerine ilaç verildi .
Çok Şükür ki uyandı yavrum
Ve bebeğim iyileşip taburcu oldu Kavuştuk onunla .
Çok şükür bebeğim oldu bu zorlu yolculukta daha çok şeyler yaşadım ama yazsam saatler sürer umidinizi kesmeyin Rabbim zamanını bekliyor bu imtihandan dua ederek en güzel şekilde çıkın.
Burada bu tarz yazılar okuyunca derdim ki bu kişiler Şanslı olanlar ben asla anne olamayacagim boşuna yazmakla ilgili hayal kurmayayim ama nasip oldu
Herzaman evlat isteyenler için dua ediyorum Rabbim kucaginizi boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Fsh değeri 13 müş, normalde kaç olmalıydı değeri hamile olabilmek için?

Allah ol dedi mi oluyor işte. Diğerleri inş hepsi intiharınmış.
 

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
2.934
17.048
Fsh değeri 13 müş, normalde kaç olmalıydı değeri hamile olabilmek için?

Allah ol dedi mi oluyor işte. Diğerleri inş hepsi intiharınmış.
Öyle tabiki hepsi birer imtihandı
Bildiğim araştırdiğım kadariyla 10 un altında olması normal kabul ediliyor.