• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun yürüyüş ayakkabısı

Kesinlikle sheckers e bi bak ben yürüyüş için aldım önce ama şimdi hiç ayağımdan çıkarmıyorum 260 a almıştım

öyle mi. hangi model mesela bu marka tavsiye ilk kez geldi:)
Bu model benimkisi. Inanin oyle rahat ki anlatamam..

images

o_O:KK70: bilemedim:) ayağım 38.5-39 falan ondan mı kaba geliyor acaba bana ya bacaklarım da ince zayıfım sanki bu tarz ayakkabılar koca koca duruyor
Ben 41 numara giyiyorum geçenseniz Nike (goratex) almıştım gerçekten çok kaba ve erkeksi şimdikinden çok memnunum zarif duruyor sheckers memory foam

Skechers tavsiye ederim
Cok mizmiz ayaklarim var
Ayakkabi konusu cok sıkıntıdır benim icin
Jel tabanli bir modeli sanirim benim ki
Lightweight yaziyor ustunde
Kilometrelerce yuruyebilirsin bununla

Canım nike air maxları öneririm. Tabanındaki hava yastıkları sayesinde yerden gelecek titreşimlerin ayağını ve bacağını etkilemesini önlüyor. Ertesi gün hamlama vb. şikayetlerin olmuyor. Ben daha meşhur değilken 4 sene önce almıştım hala taş gibi ve hergün yürüyüş yaparım hamlık gibi sıkıntılarım olmadı.

Benimki de siyah gerçekten çok memnunum hani Birkere alırsın ya ömürlüktür herhalde budur tabi ayağımdan çıkmadığından ben iki sene sonra miyadını doldururum diye düşünüyorum Hayırlısı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 90
çok şıkmış güle güle kullanın teşekkürler araştırayım

İnanın şıklığı bir kenara bırakıyorum ayağım çok hassas iki baş parmağımda tırnak batması var acı çekerim hep ve taraklı model bir ayagım var sıkıntılıyım anlayacağınız. Çok dikkat ederek alırım ayakkabımı bu sebepten.

Bu fotoğrafı adidastakilere gösterirseniz bilir onlar modellerini denemenizi tavsiye ederim.

konforlu ayakkabılar genellikle markaların en pahalılarından oluşuyor
ancak deneyerek kendine uygun olanını bulabilirsin

henüz ben alamadım ama kesinlikle skechers diyorum..denediklerim de ayağımda yok gibi hissettiriyor. nike-adidas ın belki tüm modellerini denedim ama aynı hissi yakalayamadım.

kesinlikle Geox diyorum. Ama Turkiye'de ancak Istanbul'da bulabilirsiniz.
Italyan patentli bir marka. Topuklu ayakkabilari bile cok rahat. Cunku tabaninda ayagin hava almasini saglayan gozenekler var.
Eger su da gecirmesin diyorsan Geox tam sana gore..

Back
X