Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu model benimkisi. Inanin oyle rahat ki anlatamam..öyle mi. hangi model mesela bu marka tavsiye ilk kez geldi:)
Kesinlikle sheckers e bi bak ben yürüyüş için aldım önce ama şimdi hiç ayağımdan çıkarmıyorum 260 a almıştım
Ben 41 numara giyiyorum geçenseniz Nike (goratex) almıştım gerçekten çok kaba ve erkeksi şimdikinden çok memnunum zarif duruyor sheckers memory foambilemedim:) ayağım 38.5-39 falan ondan mı kaba geliyor acaba bana ya bacaklarım da ince zayıfım sanki bu tarz ayakkabılar koca koca duruyor
Valla 5 aydır heryere onu giyiyorum hiçbirşeyi yok şuan ki zaten olursa da garantili değişirimtabanı çöküyor diyorlar memory foam olanlardan mı?
şu kenarındaki yazıda ne yazıyor modele bakacağım internetten ama adını anlayamadımBu model benimkisi. Inanin oyle rahat ki anlatamam..
![]()
hangi modeli rengi tercih ettiniz acaba zarif olanBen 41 numara giyiyorum geçenseniz Nike (goratex) almıştım gerçekten çok kaba ve erkeksi şimdikinden çok memnunum zarif duruyor sheckers memory foam
hangi model mesela resim ekleyebilir misiniz ya da model ismi
çok şıkmış güle güle kullanın teşekkürler araştırayım
Yok canım hepsi de o kadar değil Modelere göre değişiyor Şu dönemlerde de mutlaka mağazalarda az da olsa indirim var250 den başlıyor o markalar genellikle
çok şıkmış güle güle kullanın teşekkürler araştırayım
Diesel industry yaziyo ama modeli sherun sanirim. 420ye falan almistim..şu kenarındaki yazıda ne yazıyor modele bakacağım internetten ama adını anlayamadım