Uzun zaman sonra sevgiliyle bulusmak ve ne giyicem sorunsalı

Bana da bu tayt olayi spordan yeni çıkmış gibi geliyor hep. :KK43: Güzel bir kotla sweat tamam ama taytla sevemiyorum ben de.
Ya ben de cok severim tayt giymeyi :) evet ama simdi hemcinslerime bakiyorum instada cok sade giyinseler bile fotoğrafta woooww dedirtiyor ben de böyle bir seyler yapsam dedim

Güzel olurda hic sort giyen görmedim daha sinema ve sade bir yemek icin abartı deri tayt üzerinden yürüsek ? Simsiyaj giyinsem olur mu ki

Tesekkür ederim. Sizce ne giymeliyim ?
Ben olsam tarzımın dışına çıkıp şaşırtırdım sevgilimi. Aylardır görüşmemişsiniz. Alıştığı gibi görmesin bence.

Ya ben de cok severim tayt giymeyi :) evet ama simdi hemcinslerime bakiyorum instada cok sade giyinseler bile fotoğrafta woooww dedirtiyor ben de böyle bir seyler yapsam dedim
Tayt tamam ama siyah vs.olursa hoş. Onun üzerine de oversize kazak. Ayaga da postal filan gibi...

Ben olsam tarzımın dışına çıkıp şaşırtırdım sevgilimi. Aylardır görüşmemişsiniz. Alıştığı gibi görmesin bence.
Benim öyle tarzim yok ya ama genellikle jean ve gömlek giyiyordum. Arada
Simsiyah bence giyinme...
Üstüne daha göze carpan bir lazak giy. Fizigin zaten güzel ne giysen yakışır
Mat deri tayt-renkli sweatshirt-siyah post-siyah dik yaka mont olur mu hanimlar

Su yesili güzel bir sweat giyebilirim icine

Eklentiler

• L_20192-9W3031Z8-CVL_A.webp
    L_20192-9W3031Z8-CVL_A.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2020-02-03-23-22-02-209_com.app.addax.webp
    Screenshot_2020-02-03-23-22-02-209_com.app.addax.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 51
  • images.webp
    images.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba sevgilimle hazirandan beri görüsmüyoruz. İki hafta sonra bulusacağız avmde takiliriz pek gezmeyiz onun dışında. Neyse simdi erkek arkadasım sadeliği spor giyimi seviyor. Topuklu ayakkabidan falan hoslanmıyor. Normalde olsa tınlamazdım giyerdim istediğimi ama uzun zaman olunca beni cok beğensin istiyorum acıkcası. Fiziğim fena değil fakat uzun boylu olmadığım için(162yim ama bacak boyum uzun ) spor ayakkabi ve kotla cok sade duruyorum. Zaten ne zamandır görüsmüyoruz hem spor hem de dikkat çeken güzel duran bir seyler giymek istiyorum bir de instada güzel fotoğrafimiz yok hic fotoğrafta da havalı durmak istiyorum :) Aklımda parlak tayt ve sweat kombini var. Fotoğraflarimi atacağım fikirleriniz önemli benim icin. Mürdüm tayt olursa siyah sweatle giyeceğim. Varsa baska kombin önerileriniz onlara da acığım.
Ben deri tayt üstüne şu peluş ceket mi desem kaban mı onları çok yakıştırıyorum bence öyle bir şeyler düşünebilirsin :KK51:

Aylardır görüşmediğiniz sevgilinizle görüşmeye giderken tayt giyseniz bence çok özensiz olur. Evden öylesine giyinmiş çıkmış gibi olursunuz.

Tayt dışında bir alt alternatifiniz yok mu?

Şik görünmek istediğiniz de kombininiz bu mu oluyor 😔😔😔 triko bir kalem etek ve çorap ayakkabılar üstüne salas bol yşne trikodan bir bluz giyinin vr bir tarafını eteğin içine sokun bolll kalçalarına kadar gelen de bir omuzdan çanta. Saçlarını da ensende karman çorman topla. Çok ciddiyim. Fiziğin çok güzel de ah bir de kıymet bilsen😳

Ya da dur. Deri siyah havuç pantolon. Üstüne bej boğazlı bir triko body. Kafana dikine çizgili bir bere bu fiziğe iyi oturur.

Fiziginiz süper. bu tayt sanki özen göstermemis ve spordan geliyorsunuz gibi durmus malesef.
Güzel acik renkli bir Jean tercih etseniz siyah bir bot kalin ayakkabi üzerine krem rengi bir üst olabilir siyah bir hirka birde siyah kemer daha özen gösterilmis gibi

Böyle çok özensiz değil mi ? Aylardır görmemişsin sevgilini ve onun karşısında spordan çıkıp 5 dk uğramış gibi duyacaksınız bu kombinle. Size tavsiyem güzel bir elbise üstüne peluş ve ya herhangi bir mont ve ya deri ceket giyebilirsiniz. Güzel de bot ayaklarınıza bir düşünün derim.

Ben olsam elbise giyerdim. Şöyle bir şey.
Screenshot_20200205-202845.webp

Hamile kalmadan önce en sevdiğim kışlık giysi bunlardı. Cizmeyle, botla her şeyle oluyor. Çok da şık duruyor bence.

Back
X