- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
eşim babama hbr göndermiş cnm biz hiçbir sekilde görüşmedik daha hiç gelmedi..ama elinde mahkeme kararı yok mahkeme uzadı yanı bn kendi elimle vermiş gibi olucak hukuken elinde hiçbirsey yok suanda onunKv ıle muhattap olma cocugu da gstermezsen haklıyken haksız durumuna dusersın zaten cocuga baban bakıyordu baban ve senın yanında grmesıne ızın ver bence
cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıpKv mevki sahibiyse onu tanidigi herkese rezil et.
Once mahkemeye ver sonra gazetelere. Rezil rusva olsun soysuz.
yanımdan geçerken bir sey söylüyor o cocugu alıcam gör bak sana neler edicem filan diyor kimlerle gezdiğin belli değil snn filan diyor bunaldım iyiceBu kv senin namusuna nasıl kir atıyor?
Mesaj mı yazıyor telefon mu ediyor?
Eğer öyle bir şeyse onları kaydet, şikayetçi ol.
Mahkemelerde uğraşınca aklı başına gelir belki.
yanımdan geçerken bir sey söylüyor o cocugu alıcam gör bak sana neler edicem filan diyor kimlerle gezdiğin belli değil snn filan diyor bunaldım iyice
şimdilik böylr yapıcam cnm ama yarın öbür gün evladımın yanında yapıcak yada onu alınca doldurucakKulaklıkla gez sokakta :)
Son ses müzik oh!
Aynı ortamlarda olmak zorundamı kalıyorsunuzki? Uzak durun yapacağı varsa msjla yapsın bakalım delilli melilli yiyosa.cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıp
nasıl olucak o cnmBence kv için mevki sahibiyse bir gazeteciyle görüş kv ni haber yapsın .
Görsün sırf mevkisi var diye millete çamur atmayı . Rezil olsun cümle aleme :)
Duymazdan gel. Mevki sahibi demissin milletvekili falan mi yani bu kadar herseyi halledebiliyor??cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıp
cnm küçük bir yerde yasıyorum o yuzden sokaga cıksam karsımda mikropAynı ortamlarda olmak zorundamı kalıyorsunuzki? Uzak durun yapacağı varsa msjla yapsın bakalım delilli melilli yiyosa.
Yanından geçerken sen de bildiğin tüm küfürleri et sonra bas kahkahayı.cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıp
Ozaman özellikle karşılaşabiliceğiniz yerlere gidin video kayıt açıp. Sinsice desede illaki yakalanır.cnm küçük bir yerde yasıyorum o yuzden sokaga cıksam karsımda mikrop
cnm burda söylemem nekdr dogru bilmiyorum ak parti kadın kolları baskanı yani partınin gücünü kullanarak bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorm ne adım atabiliyorumDuymazdan gel. Mevki sahibi demissin milletvekili falan mi yani bu kadar herseyi halledebiliyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?