uzun zamandan sonra yine ben hatırladınız mı canım arkadaslarım size yine cok ihtiyacım var

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
herkese hayırlı aksamlar...bu ara kendmi yalnız güçsüz ve cagresiz hissediyorum hemen sizlere kostum bnim güçlü ve bana yol gösteren arkadaşlarım benim sorunlarımı biliyorsunuz seytan bir kaynanam ve umursamaz eski eş..eski kayınvalidem hala hep seytanlık peşinde yapmadıgını bırakmıyor bana kacırıcam o cocugu o cocuk benim diye..babası hala görmedi kızını 2 bucuk yasında koskocaman kız oldu...gecen hbr yollamıs gelicekmiş görmeye hemen avukatımı aradım bizim bosanma kararımız verildi ama darbe olayından snra uzadı avukatımda sakın ha mahkeme kararı olmadan gösterme alır götürür cocgu mahkeme olana kadr göremezsin dedi..oda haklı okdr cok tehtit ediyorlaki beni cocgumla dısarıya cıkamaz oldum ben..kızlar bana yardım edin ben ne yapmalıyım??bu 1. ikinci olarak eski kayınvalidemden bıktım usandım piskolojimi bozdu iyice artık namusuma kir atmaya başladı cok agır geliyor artık tasıyamaz oldum polistenden korkmuyor bu kadın mevki sahibi herseyi para ile satın alıyor ben ne yapayım kızlar nolur bana yazın neolur

Senın kocan arayıp srmuyrdu hanı ıletısıme gectınız yanı oylemı

Kv ıle muhattap olma cocugu da gstermezsen haklıyken haksız durumuna dusersın zaten cocuga baban bakıyordu baban ve senın yanında grmesıne ızın ver bence

Kv ıle muhattap olma cocugu da gstermezsen haklıyken haksız durumuna dusersın zaten cocuga baban bakıyordu baban ve senın yanında grmesıne ızın ver bence
eşim babama hbr göndermiş cnm biz hiçbir sekilde görüşmedik daha hiç gelmedi..ama elinde mahkeme kararı yok mahkeme uzadı yanı bn kendi elimle vermiş gibi olucak hukuken elinde hiçbirsey yok suanda onun

Bu kv senin namusuna nasıl kir atıyor?
Mesaj mı yazıyor telefon mu ediyor?
Eğer öyle bir şeyse onları kaydet, şikayetçi ol.
Mahkemelerde uğraşınca aklı başına gelir belki.
yanımdan geçerken bir sey söylüyor o cocugu alıcam gör bak sana neler edicem filan diyor kimlerle gezdiğin belli değil snn filan diyor bunaldım iyice

cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıp
Aynı ortamlarda olmak zorundamı kalıyorsunuzki? Uzak durun yapacağı varsa msjla yapsın bakalım delilli melilli yiyosa.

cnm elimde delilim yokki yanımdan gecerken bir laf söylüyor bana içimden cıkaramıyorum deli oluyorum o anda ses kaydı filanda alamıyorum teli hemen acıp
Yanından geçerken sen de bildiğin tüm küfürleri et sonra bas kahkahayı.
Mahkeme kararı olmadan da kızını ne ver ne görüştür.

Duymazdan gel. Mevki sahibi demissin milletvekili falan mi yani bu kadar herseyi halledebiliyor??
cnm burda söylemem nekdr dogru bilmiyorum ak parti kadın kolları baskanı yani partınin gücünü kullanarak bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorm ne adım atabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…