uzun zamndır yazmıyordum..birgün kızım onları sever mi?

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
benim canım güzel görünmeyen melek dostlarım hepinize iyi aksamlar umarım hepiniz cok cok mutlu ve cok cok iyisinizdir..bende cok iyim Allahıma şükürler olsun hersey cok güzel ve yolunda korktugum gibi olmadı bebeğime görme cıktı fakat görmeye gelmiyor hep benden alıcaklar diye korkardım hala öyle söylentileri var ama görmeye gelmiyorlar bu arada tazminat filan alamadım hiç bişi alamadım olsun sağlık olsun..kaynanamın bi sözü kafama takıldı yine...(şimdi aklı ermiyor onun görsen ne olcak görmesek ne olcak o bi büyüsünde bak kendi ayaklarınla nasıl tıps tıpıs gelicek şimdi ben ona ne desem o anlamaz)kızlar hiç arayıp sormayan görmeye bile gelmeyen bir babayı bir aileyi acaba bir gün bnm evladım kabul eder mi?

Keşke babası görmeye gelse,bebeğiniz baba sevgisini tatsa .Bu yönden korkunuz olsun.Geleceğin ne göstereceği belli olmaz.Kv ise çok Müge Anlı izliyor herhalde
keske gelseee ama nasıl bir tas kalbi varmıs ben anlayamıyorum hamileyken ayrıldım ben ama 3 aya kadar gördü cocgunu bazen diyorum göz görmese gönül katlanır ama gözüde gördü kokladıda ama yok yok tas

Allah seni evladindan ayirmasin gerisini bosver, bosa stres yapma..
Gormuyorsa kendi bilecegi is. Insan evladini gormek istemez mi? Demekki umursamiyor..

Cok sevip kendilerine duskun olmasini isteseler torunlarini gprmeye gelip arayi sicak tutarlardi , hic tedirgin olmayin cocuklari kandirmak kolay degildir.Cocuk sevgi -sefkat gormedigi yere baglanmaz ;)

Allah seni evladindan ayirmasin gerisini bosver, bosa stres yapma..
Gormuyorsa kendi bilecegi is. Insan evladini gormek istemez mi? Demekki umursamiyor..
tabikide umursamıyor hiç evlet özlenmez mi merak edilmez mi insan bi der kime benziyrr acaba asıl bişi yolda görse tanımaz hiç görmedi karsılasmadılar

benim canım güzel görünmeyen melek dostlarım hepinize iyi aksamlar umarım hepiniz cok cok mutlu ve cok cok iyisinizdir..bende cok iyim Allahıma şükürler olsun hersey cok güzel ve yolunda korktugum gibi olmadı bebeğime görme cıktı fakat görmeye gelmiyor hep benden alıcaklar diye korkardım hala öyle söylentileri var ama görmeye gelmiyorlar bu arada tazminat filan alamadım hiç bişi alamadım olsun sağlık olsun..kaynanamın bi sözü kafama takıldı yine...(şimdi aklı ermiyor onun görsen ne olcak görmesek ne olcak o bi büyüsünde bak kendi ayaklarınla nasıl tıps tıpıs gelicek şimdi ben ona ne desem o anlamaz)kızlar hiç arayıp sormayan görmeye bile gelmeyen bir babayı bir aileyi acaba bir gün bnm evladım kabul eder mi?
Gerekli ilgiyi şevkati aldıktan sonra istemez hatta istemiyor tecrübeyle sabit
Yeğenim babasıyla aklı erince tanıştı kanun kadar zengin bir adam herşeyi alır kendime çekerim sandı
Çocuk bir gitti iki gitti
Sonra almaya geleceğim diye aradığında annem teyzelerim dedem herşeyimi alıyorlar
Beni koruyor seviyorlar
Seni görmek istemiyorum dedi ve bitti
Sen elınden gelenın en ıyısını yap içini ferah tut

ben ona canımı veirim nasıl güzel birseymiş evlat anlatması tarifsiz

genelde bu tarz hikayelerde anlatilanlarla cocuklar hep diger tarafa karsi nefretle buyuyorlar ama biraz daha buyuyunce belki gormek ister babasini, simdi gormeye gelmeyen o zaman hic umursamaz bile belkide tekrardan evlenir baska cocuklari olur adamin (bende ne yazdim ama). Demem o ki siz cok takmayin bunlari

Hic takma kafana bunlari sen onun annesisin ne yaparlarsa yapsinlar bu degismeyecek kimse senin yerini dolduramaz onun hayatinda... allah kotulere firsat vermesin...

Back
X