• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun zamndır yazmıyordum..birgün kızım onları sever mi?

yakin arkadasim benzerini yasadi hala da yasiyor ..Baba babane hala dede vs 1 yasindan beri cocugu gormuyorlar suan 9 yasinda.. Ve gecenlerde baba cat kapi geldi .. Sonuc tum gun beraber olmalarina karsin mutlu gözükmesine ragmen eve gelince nefretini kustu babasina!!! yillardir yaninda olmadigi icin!! asla baba demiyor!!!
Bosver cahil kaynanani cocuklar hicte cocuk gibi degiller ve herseyin farkindalar.. Hele kiz cocuklari babaci ufakken buyudukce ve yalniz buyudukce anneci olurlar ;)
rahat olun araniza kimse giremez ;)

Kaynanan belli ki sana gıcıklığına o kelimeleri ediyor. Üzgünüm ama ne sana ne de çocuğuna meraklı değil..

Kesinlikle canını sıkma. 9 yaşından bu yana babasız büyümüş bir insan olarak söylüyorum bunu. 23 yaşında aklına geldim babamın karşıma çıkmak istedi. Ben karşılaşmak bile istemedim. Baba desem diyemem konuşsam ne konuşurum kalbini kırmaktansa hiç görüşmemeyi tercih ettim. Ki sizin miniğiniz daha çok küçük. İllaki büyürken eksikliğini duyacak ama o eksik kalan yerlere de zamanla sizin sevginizi koymayı öğrenecek. İçiniz rahat olsun. Rabbim sağlıkla ve hızurla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu.

Hiç bi evlat annesini bırakıp gitmez. sen yeterki büyütürken babayı düşman etme çocuğa.

ama ya büyüdüğünde kandırılarsa biz geldik ama göstermediler derse yalan söylerse her yerde öyle diyormusalr cunku

Korkmayın, hic gelmeyecekler muhtemelen. Gelmeme bahanesi çok saçma, sevse görmek istese duramaz gelirdi. Kv sizi ve cocugunuzu sevmiyor bence, cocugu büyüyünce hiç sevmeyecek. Tanımadığı 5 yaşına kadar görmediği çocuğun neyini sevecek.

Kv ye millet soruyordur torun nasıl oldu gördün mü diye o da aman görsem ne olacak ne dediğimi anlamıyor ki gibi saçma bir bahaneyle yutturamayacagi için göstermiyor diyordur. Evet büyüyünce sizin çocuğa da söyler bunu. Siz de çocugunuza engel olmadığınızı söylersiniz. Ama üzülmeyin çocuklar aptal değil kimin yalan söylediğini anlarlar. Bu arada siz eğer cocugunuzu hiç kandirmadan, anlayacağı şekilde doğruları söyleyerek büyütürken iz her zaman size inanır. Gönlünüzü ferah tutun, size ve bebise sevgiler

Canım ya insanları tanımak gerçekten cok zormuş babasının hıc görmedıgını duyunca cok sasırdım

keske gelseee ama nasıl bir tas kalbi varmıs ben anlayamıyorum hamileyken ayrıldım ben ama 3 aya kadar gördü cocgunu bazen diyorum göz görmese gönül katlanır ama gözüde gördü kokladıda ama yok yok tas
Neden nafaka ve tazminat almadin. Bebeğine ve sana nafaka bağlanması gerek.

Boyle dusunenleri Allah nasil biliyosa oyle yapsin.gormeye gelme arama sorma nasil olsa o buyuyunce seni bulur.ysziklar olsun boyle dusenenlere.
bekle bekle daha cok beklersin oyle avutun kendinizi.sen arayip sorma bi ihtiyaci varmj diye sagligini sorma yasiyomu oldumi bilme.zaten buyuyince o seni bulur.
Hic boyle seyler dusunupte kafani yorma.zevkini cikar cocugunla gecirdigin vaktin babasi gormek istersede hic korkma gelsin gorsun rahat ol.buyudukten sonra hic tanimadigi insanlari bulsa ne bulmasa ne simdi haninda olmadiktan sonra.arada bi sevgi olmaz ha disardaki yabanci ha o.

Siz sevmiyor kızıyor olabilirsiniz ama o neden sevmesin

Belki tanır sonra sever belki babası iyi davranır vs

Hepsini geçtim ölümlü dünya yarın size bir şey olsa babasıdır onun yanına gidecek

Ya da mutlu gününde kötü gününde belki kendini eksik hissetmek istemeyecek mezuniyetine nişanına düğününe isteyecek

Kendinizi şimdiden doldurmayın o onun babası ve isteseniz de bu gerçek değişmez

Kayınvalideniz ne kadar da cahilce düşünüyor. Emin olun kendisini arayıp sormayan bir babayı ilerde de görmek istemez o çocuk. Sizin gibi evladına düşkün bir anneye rest çekip o düşüncesiz insanlara inanacağını zannetmiyorum. Rabbim yanınızda olsun.

bak canım çocuklar bizim sandığmızdan daha akıllılar emin ol.o her şeyin farkında.büyüdüğü zaman sırf merak ettiği için görmek isteyebilir ama asla ve asla seni bırakıp da yıllarca onu arayıp sormamış insanların kucağına koşmaz.sen içini ferah tut.Rabbim doğrunun yanındadır

arkadaslarım bnm canım dostlarım görünmez güzel kalpli insanların güzel dualarınız dilekleriniz ağzınızdan cıkn her kelime için binlerce kez teşekkrler...insallh yıllar sonrada cok cok mutlu oldugumu ve su korkularımı yendiğimi yazarım size

Back
X