Nasıl bir darbe ki O, hem kalıcı hasar yok vücudun üst kısmına falan, hem.adam öldürmeye teşebbüs. Demek ki kesici bi alet yaralaması falan var. Basit bi yumruk mevzusu falan değil.Merhaba hanımlar daha önceki konularda ve yorumlarda eşimin cezaevine girdiğinden söz etmiştim bilmeyenler için şöyle söyleyim yol kesme kavgasında eşim karşı tarafı yaraladı ama karşıda herhangi kalıcı bir hasar yok sadece vücudun üst kısmına darbe aldığı için eşim kasten yaralamaktan yargılandı ve 4buçuk ay cezaevinde yattı icerideyken yazdığı dilekçe sayesinde şartlı tahliye oldu (denetimli serbestlik) nisan ayında mahkeme oldu ve her iki tarafta anlaşma dahilinde şikayetçi olmayacağını belirtti bugün ikinci mahkememiz oldu biz imzanın duser uzlaşma sağlanır diye beklerken hakim imzanın devamiyla birlikte davanin bir üst mahkemeye verilmesine karar vermiş ayrıca adam öldürmeye teşebbüsten yargilanacaksiniz demiş(
O kadar üzüldüm ki anlatamam eşim mahkemeden geldiğinden beri bir ağlama hali aldı beni onunda modu düşüyor hal böyle olunca...buraya yazdım sadece icimi dökmek istedim ve belki benzer durumlardan beraat alan varsa duymak istedim
Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
Yanlışınız var konu sahibi daha fazla üzülmesin diye düzeltiyorum. Üst mahkeme derken ağır ceza mahkemesini kastetmiş burada. Bu mahkemeden çıkan karara karşı da miktarına göre istinaf ve yargıtay yargı yolları var. Çıkan karar kesin olmayacak yani. İnş adalet yerini bulur. Bazen öyle olmasa bile değerlendirmesini üst mahkeme yapabileceği için de gönderilir. İlla adam öldürmeye teşebbüsten mahkumiyet çıkar diye birşey yok konu sahibi.Öncelikle geçmiş olsun. Çok bir bilgim yok.
Tek bildiğim. Üst mahkemeden ne karar gelirse; o kesinleşmiş ve bozulmayacak karardır. Bir üstü yok yani. İnşaallah olumsuz bir karar çıkmaz. Emsal davaları bir araştırın.
Gibi?Cezasini ceksin. Denetimli serbestlik almamaliydi boyle tipler zaten. Maganda gibi ne o oyle?
1ay uyumama mevzusunu nerden çıkardınız ben böyle bişey demedimBelden üstü olduğu icin adam öldürmeye teşebbüs sayılır taraflar anlaşsa bile kamu davasina döner, umarim eşine ders olur da bir daha kesici alet taşıyıp kendi adaletini kendi sağlamaya çalışmaz. 1 ay uyumamışmıs uyumasın zaten adam ölseydi ne olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?