- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanında kesici delici alet vardı demekki. Birde şaka gibi kalıcı hasar yok demiş.Neymiş efendim, kimse herhangi bir cana (insan, hayvan, bitki) ayrımı yapmaksızın zarar vermeyecekmiş.
Çünkü onlar kum torbası değilmiş!
Kalıcı hasar yok demek, bayağı hasar var demek.
Eşinizin yaraladığı kişi ben de olabilirdim.
O sebeple gayet kasıt ararım, birine vururken tabi ki kastınız ona zarar vermektir çünkü.
Lütfen üzülmeyi bırakın, cezasını sonuna kadar çekip yeni bir sayfa açsın.
Düğüne gittiği için özür dilemeli sizden. Evet. Adamı bıçakladığınız yetmiyor hayatına da müdahale edin.Arkadaşlar öncelikle iyi veya kötü cevaplarınız için teşekkür ediyorum...bu durumla ilgili konu açmadım başka bir arkadaşım konusuna yorum yaparken belirtmiştim..Ben veya eşim kesinlikle suçsuz olduğunu savunmuyoruz elbette hatasi var kesici alet yaralamasi olduğu doğrudur adamın eli kesildi ama kalbe giden bir damara denk gelmiş hayat bazen siz başka planlar yaparken önünüze çok farklı şeyler koyabiliyor eşim o gün bıçakları biletmek için yanına almıştı velev ki bu talihsiz olay geldi başımıza ceza meselesine gelince zaten 4buçuk ay yattı karşı tarafta ağır tahrik var küfür yol kesme ve silah çekme...adamın kalbe giden bir damarı zedelendi hayati tehlikesi var ama o gün olması gereken ameliyatı erteleyip düğüne gidebilecek kadar da iyi...adaletimizdeki açıklık bu düşmez kalkmaz bir Allah insan olanın başına herşey gelebiliyor
İnsan çok sinirlendirilince bir anlık öfke ile gözü hiç birşey gormeyebiliyor. Keşke sagduyusunu koruyabilseydi eşiniz. çok geçmiş olsun.Arkadaşlar öncelikle iyi veya kötü cevaplarınız için teşekkür ediyorum...bu durumla ilgili konu açmadım başka bir arkadaşım konusuna yorum yaparken belirtmiştim..Ben veya eşim kesinlikle suçsuz olduğunu savunmuyoruz elbette hatasi var kesici alet yaralamasi olduğu doğrudur adamın eli kesildi ama kalbe giden bir damara denk gelmiş hayat bazen siz başka planlar yaparken önünüze çok farklı şeyler koyabiliyor eşim o gün bıçakları biletmek için yanına almıştı velev ki bu talihsiz olay geldi başımıza ceza meselesine gelince zaten 4buçuk ay yattı karşı tarafta ağır tahrik var küfür yol kesme ve silah çekme...adamın kalbe giden bir damarı zedelendi hayati tehlikesi var ama o gün olması gereken ameliyatı erteleyip düğüne gidebilecek kadar da iyi...adaletimizdeki açıklık bu düşmez kalkmaz bir Allah insan olanın başına herşey gelebiliyor
1ay uyumama mevzusunu nerden çıkardınız ben böyle bişey demedim
Vücudun üst kısmı olduğu için ceza yüksek oluyor ama eşin zaten yatmış cezaevinde. Benim arkadaşım bi kadının burnunu kırdı 2 yıl sürdü mahkeme karşı taraf sikayetciydi sonunda 1 yıl 6 ay ceza verdiler ama tecil etti hakim daha önce bı suçu bulunmadığından o cezayi verseydi de 3 ye 1 ini yatacakti hemen hemen okadar yatmış zaten .Korkma karşı taraf şikayetini bile geri almış en fazla belki para cezası ( 2 yıla kadar verilen hapis kararı paraya cevrilebiliyor..Merhaba hanımlar daha önceki konularda ve yorumlarda eşimin cezaevine girdiğinden söz etmiştim bilmeyenler için şöyle söyleyim yol kesme kavgasında eşim karşı tarafı yaraladı ama karşıda herhangi kalıcı bir hasar yok sadece vücudun üst kısmına darbe aldığı için eşim kasten yaralamaktan yargılandı ve 4buçuk ay cezaevinde yattı icerideyken yazdığı dilekçe sayesinde şartlı tahliye oldu (denetimli serbestlik) nisan ayında mahkeme oldu ve her iki tarafta anlaşma dahilinde şikayetçi olmayacağını belirtti bugün ikinci mahkememiz oldu biz imzanın duser uzlaşma sağlanır diye beklerken hakim imzanın devamiyla birlikte davanin bir üst mahkemeye verilmesine karar vermiş ayrıca adam öldürmeye teşebbüsten yargilanacaksiniz demiş(
O kadar üzüldüm ki anlatamam eşim mahkemeden geldiğinden beri bir ağlama hali aldı beni onunda modu düşüyor hal böyle olunca...buraya yazdım sadece icimi dökmek istedim ve belki benzer durumlardan beraat alan varsa duymak istedim
Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
Cevabınız için teşekkür ederim insan başına gelmeyince anlamıyor. ..ben eşimin suçsuz olduğunu savunmuyorum ama millet hep ahlak bekçisi olmuş kimse istemezdi böyle bir olay olsun esimde çok pişman ama bir anlık sinir ışte herkes herşeyi söylüyor rabbim kotulerle karsilastirmasin inşallah dediğiniz gibi olur kalan cezanın paraya çevrilmesine razıyızVücudun üst kısmı olduğu için ceza yüksek oluyor ama eşin zaten yatmış cezaevinde. Benim arkadaşım bi kadının burnunu kırdı 2 yıl sürdü mahkeme karşı taraf sikayetciydi sonunda 1 yıl 6 ay ceza verdiler ama tecil etti hakim daha önce bı suçu bulunmadığından o cezayi verseydi de 3 ye 1 ini yatacakti hemen hemen okadar yatmış zaten .Korkma karşı taraf şikayetini bile geri almış en fazla belki para cezası ( 2 yıla kadar verilen hapis kararı paraya cevrilebiliyor..
Arkadaşım düğün detayını adamın kavgadan sonra ayakta gezebilecek durumda olduğunu belirtmek için söyledim...kimsenin hayatına müdahele etmiyoruz kanunlar gereği el kol vücudun üst bölümüne dahil oluyor ve vücudun üst kısmına olan darbelr öldürmeye teşebbüs sayiliyormus eğer öldürme kasti olsaydı farklı bir hamlede yapabilirdi amaç adamı uzaklastirmakti ama nerden bilebilirdi o kesigin önemli bir bölgeye denk geleceğini ayrıca sadece küfür değil konu adam arabimizin önünü kesti direk arabamiza yönelip kapıyı açtı ve eşimi dışarı çıkardı sizce yeterince tahrik yokmuDüğüne gittiği için özür dilemeli sizden. Evet. Adamı bıçakladığınız yetmiyor hayatına da müdahale edin.
Küfrettiği için de bıçaklamanız yerinde olmuş mu diyelim?
Ayrıca şimdi bu yorumdan sonra eşimi bu hareketten dolayı destekledigim gibi bir .anlam. çıkarmayın lütfen biz ortadaki sicim farkindayizArkadaşım düğün detayını adamın kavgadan sonra ayakta gezebilecek durumda olduğunu belirtmek için söyledim...kimsenin hayatına müdahele etmiyoruz kanunlar gereği el kol vücudun üst bölümüne dahil oluyor ve vücudun üst kısmına olan darbelr öldürmeye teşebbüs sayiliyormus eğer öldürme kasti olsaydı farklı bir hamlede yapabilirdi amaç adamı uzaklastirmakti ama nerden bilebilirdi o kesigin önemli bir bölgeye denk geleceğini ayrıca sadece küfür değil konu adam arabimizin önünü kesti direk arabamiza yönelip kapıyı açtı ve eşimi dışarı çıkardı sizce yeterince tahrik yokmu
Eşim maganda falan değil hanımefendi daha önce işlemiş olduğu bir suç yok karakol mahkeme gormuslugu yok yani öyle suç makinası falan değil bizim büyüklerimiz ayağa degmedik taş olmaz derler eşimi tanıyan herkes nasıl böyle bir ise karıştı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi dediler ama gorecek gününüz varsa yasayacaginizdan geri kalmiyorsunuzeşiniz gibi trafik magandaları yüzünden trafiğe çıkmaya korkuyorum ben
hak ettiği ceza neyse alsın