Allah sabır versin ,insallAh kolay atlatırsın . Allah kucağını tez zamanda doldurmayı nasip etsin inşallahAhhh sabrim sevincim heyecanim bitti bugun. Bulutlarin üzerindeyken cinsiyetini ogrenmek icin gittigim bebegimin bobreklerinin oluşmadığını suyunun tamamen bittigini ogrendim..kucagima almadim kokusunu koklamadim ama 4 ayda inanilmaz bir bagla baglanmisim meger..yarin o bagi koparacaklar..nasil oluyo bu surec suni sancoli mi bayiltarak mi..bu uzuntunun uzerine dayanamam agriya. Basina boyle bir durum gelen var mi. Sizin nasil oldu
Allah sabır versinAhhh sabrim sevincim heyecanim bitti bugun. Bulutlarin üzerindeyken cinsiyetini ogrenmek icin gittigim bebegimin bobreklerinin oluşmadığını suyunun tamamen bittigini ogrendim..kucagima almadim kokusunu koklamadim ama 4 ayda inanilmaz bir bagla baglanmisim meger..yarin o bagi koparacaklar..nasil oluyo bu surec suni sancoli mi bayiltarak mi..bu uzuntunun uzerine dayanamam agriya. Basina boyle bir durum gelen var mi. Sizin nasil oldu
Ahhh sabrim sevincim heyecanim bitti bugun. Bulutlarin üzerindeyken cinsiyetini ogrenmek icin gittigim bebegimin bobreklerinin oluşmadığını suyunun tamamen bittigini ogrendim..kucagima almadim kokusunu koklamadim ama 4 ayda inanilmaz bir bagla baglanmisim meger..yarin o bagi koparacaklar..nasil oluyo bu surec suni sancoli mi bayiltarak mi..bu uzuntunun uzerine dayanamam agriya. Basina boyle bir durum gelen var mi. Sizin nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?