Üzüntüden ölücem

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
Ahhh sabrim sevincim heyecanim bitti bugun. Bulutlarin üzerindeyken cinsiyetini ogrenmek icin gittigim bebegimin bobreklerinin oluşmadığını suyunun tamamen bittigini ogrendim..kucagima almadim kokusunu koklamadim ama 4 ayda inanilmaz bir bagla baglanmisim meger..yarin o bagi koparacaklar..nasil oluyo bu surec suni sancoli mi bayiltarak mi..bu uzuntunun uzerine dayanamam agriya. Basina boyle bir durum gelen var mi. Sizin nasil oldu

😔 ne denmeli bilmiyorum.. rabbim sabrini versin size... meleginiz cennette sizi karsilayacak...

😭 Ne diyeceğimi bilemedim 😭😭 Kuzuumm beniimm. Allahım sabır versin, yardımcın olsun ❤❤

Cok geçmiş olsun uyutarak yaparlar mutlakada rabbim sabrını versin zor bisey

Ahhh sabrim sevincim heyecanim bitti bugun. Bulutlarin üzerindeyken cinsiyetini ogrenmek icin gittigim bebegimin bobreklerinin oluşmadığını suyunun tamamen bittigini ogrendim..kucagima almadim kokusunu koklamadim ama 4 ayda inanilmaz bir bagla baglanmisim meger..yarin o bagi koparacaklar..nasil oluyo bu surec suni sancoli mi bayiltarak mi..bu uzuntunun uzerine dayanamam agriya. Basina boyle bir durum gelen var mi. Sizin nasil oldu
Allah sabır versin ,insallAh kolay atlatırsın . Allah kucağını tez zamanda doldurmayı nasip etsin inşallah

Allah sabır ve kolaylık versin.
4 aylık olunca doğum yaptırılıyor diye biliyorum. En azından bi kaç ay önce kuzenimde öyle oldu. Suni sancı ile doğurttular.
Ardından bi komplikasyon olmadığı sürece kürtaj yapmıyorlar.
Gerçi konuyu dün açmışsınız büyük ihtimalle çoktan geçmiştir.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla 💕

Allah sabır versin 🙏🏻

Allah sabır versin. Bende ayrıntılı usg ye gittiğimde kalbinin gelişmediğini öğrendim. Gebeliğimi Sonlandırmak zorunda kaldım. Dün 40ım doldu. Eğer ilk gebeliğinizse normal doğum yaptırıyorlar suni sancı ile. Sormak istediğiniz bişey olursa konuşmak isterseniz her zaman yardımcı olurum. Çünkü en iyi ben anlarım sizi. :(

Back
X