üzüntüden ölücem :((

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
311
323
27
kızlar hatırlayanınız vardır belki geçenlerde eşim faceden eski sevgilisini aratmıştı canım bu duruma çok sıkılmıitı acaba eski sevgilisini unutmamışmıdır diye düşünüyordum.
şimdide şöyle bir durum oluştuki eşim o kızın taa 2003 te tlfn mesajlarını bilgisayara dökmüş world dosyasında bilgisayarında gizli dosya olarak saklıyormuş tesadüfen buldum bunu..

sanırım gerçekten hala aşık ona ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.. ölücem üzüntüden :((

hiç konuştunuz mu bu konuda? amacı neymiş? unutmamış belli oluyor evet bu hareketiyle de ..
nasıl bir mantıklı açıklaması var?

face olayından sonra konuştuk.. işyerinde öyle boş boş duruken insan bakıyor öyle tanıdık tanımadık herkeze bişe olduğundan değil çocuğumuzun üzerine yemin ederim dedi bende inandım.. şimdi sakladığı bu mesajları görünce demekki unutamamış.. biz severek evlenmiştik görücü usulu falan değildik.. demekki ben sevmişim sadece o sevmemiş.. hiç içim kaldırmıyor bu olanı dünya başıma yıkıldı :((

Mesajları telefonda 10 senedir saklayıpta yeni bilgisayara atmış olamaz ya da şöyle sorayım bilgisayar eşinizin bekarken kullandığı mı ? hani önceden atmıştır unutmuştur belki onun için soruyorum.bi baksanız ne zaman yapmış bu işlemi

hiç bir erkek 10 sene boyunca bi kadının yasını tutmaz

unutamadığından değil anı olsun diye arşivlemiştir

bence gerek var mı yok ama çok erkekte gördüm bunu e

ski sevgili arşivi diye bişeyi oluyo bunların boşa canınızı sıkmayın :))

2003 de oluşturmuş dosyayı 2010 da dgm gününde yenni bilgisayar almıştım ona eylülde 2010 da 2010 ocakda aktarılmıuş bilgisayara.. bilmiyorum eski bilgilerini aktarırkenmi aktardı bunuda

2003 de oluşturmuş dosyayı 2010 da dgm gününde yenni bilgisayar almıştım ona eylülde 2010 da 2010 ocakda aktarılmıuş bilgisayara.. bilmiyorum eski bilgilerini aktarırkenmi aktardı bunuda

kesinlikle öyledir sil gitsin kafana takma, hangimiz zaman zaman eski sevgilimizin face sayfasına bakmıyoruz ki ya da arkadaşlarla lafı hiç mi geçmiyor? bunu yaparken bir şey hissetiyoruz saddece merak.. diğer konuya gelince de bence topluca yedeklemiştir kalmıştır o da öylece hiç canını sıkma derim. sorup irdeyip laçkalaşmaya gerek yok bence.

face olayından sonra konuştuk.. işyerinde öyle boş boş duruken insan bakıyor öyle tanıdık tanımadık herkeze bişe olduğundan değil çocuğumuzun üzerine yemin ederim dedi bende inandım.. şimdi sakladığı bu mesajları görünce demekki unutamamış.. biz severek evlenmiştik görücü usulu falan değildik.. demekki ben sevmişim sadece o sevmemiş.. hiç içim kaldırmıyor bu olanı dünya başıma yıkıldı :((

abartmayın bence ve eşinize inanın.aylaklıktan dolaşıyor insan

bence de hiç takılmayın şuan sizin yanınızda sizi sevmeseydi neden evlensin ki.. durduk yere kendinizi üzmeyin

mesajları bilgisayara ne zaman atmış? siz tanıştıktan ya da evlendikten sonra mı önce mi?

diğer dosyalarla beraber kopyalanmıştır, ama keşke okumasaydınız, çok can acıtır. bilirim :ssz:

bu kadar üzülmeyin kesinlikle sakladığı dosyaların içinde unutmuştur ve öyle kalmıştır. depoladığı bilgileride yeni bilgisayara atmıştır, haliyle o dosyayıda. bizde ilk yıllar eşimin resimlerine bakarken eski kız arkadaşıyla olan bir resmini tesadüf gördük. hemen sildi o an. tabi kavga kıyamet ama hepsini çok önce silmiştim, bunu unutmuşum. yoksa oturup seninle bakarmıydım felan dedi. evet gerçektende öyleydi.

siz bu kadar kendinizi üzmeyin ama eşinize gösterin. ne olursa olsun dikkat etmesi gerektiğini, çok üzüldüğünüzü felan söyleyin

bende eşimle severek evlendim uzun yılda flört dönemimiz oldu ama geçen gün evlenmiş mi diye çok merak ettim eski sevgilimin facesine baktım
bu eşimi sevmediğim onu da unutamadığımdan mı hayır meraktan
muhtemelen mesajlarda sizde önce saklanmış yeni bilgisayara da diğer dosyalarla karışmış aktarılmıştır
belki eşiniz o dosyanın varlığını bile unutmuştur

Silin o dosyayı gitsin eşiniz bunu farkeder ve neden yaptığınızı sorarsa o zaman korkarsınız adam belkide farkında bile değil

bir erkek durduk yere çocugunun üstüne yemin etmez
ben çocugunun üstüne yemin eden erkegede inanırım:34:
başka bişey üstüne yemin etse yalan diye belki şüphe ederim ama sonuçta herkes çocugunun üstüne yemin etmez
ister sor ister sorma ama eşin bence o mesajları bilerek pc de saklamıyor unutmuştur

İki yıllık güzel bi'ilişkim var çok da seviyorum ama hala eski ilişkimde yazılmış olan mektuplar durur.
O dönem bi'kutuya koymuştum daha da hiç açmadım. Gün gelir o kutuyu görse ve unutamamışsın dese feci yanılmış olur aklıma bile gelmiyo çünkü:44:

Şuan gidip yırtasım geldi kötü bi'psikoloji cidden karşı taraf için:26:

Back
X