Üzüntüden, stresten zona oldum

forevermorrenk

Mustafa Kemal Atatürk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
8.602
20.334
298
Kızlar günaydın :KK200:

Evlendiğimizden beri sürekli maddi sıkıntılar, sorunlar peşimizi bırakmadı.
Eşimin durumundan da haberiniz vardır. 2 ayı geçti hala iş bulamadı. Bu durum bizi maddiyattan çok, manevi olarak yıprattı.
Ben çalışıyorum eşim evde ve size şöyle diyeyim şuan 6 aylık bebek gibi!
Onu üzmemek adına üstüne çok gitmiyorum, konuşmuyorum. Konuşsam da ona iyi olacağımızı, bu durumun geçici olduğunu, hayatta daha zor şeylerin olduğunu falan söylüyorum ama nafile. Adam takıldı, evdeyim ,işsizim, bir şeye yaramıyorum vs.
Ona çok konuşmak istemediğimden içime attım her şeyi.
Geçen hafta çok büyük bir ağrıyla birlikte, belimin sağ tarafında kabarcıklarım oluştu.
2 gün önce doktora gittim ve bu genç yaşında nasıl zona olabilirsin dedi :(
O gün bu gündür ağrıdan duramıyorum, sürekli ağrı kesici içiyorum çünkü ağrısı çok fena.
Size tavsiyem canınızı sıkmayın.
Bu hayatta en büyük servet sağlık.
Kendinize güzel bakın :KK68:

Şunu diyebilirim bu ülkede bunları yaşamayan azınlık şanslı. Yaşın kaç bilmem ama ben 30 yaşındayken bunları yaşadım, evimize icra geldi ev sahibi çıkardı bizi evden. Sağlık sorunları oldu eşimde de bendede. Şimdi 40 yaşındayım normal hayata döndük şükür. Yıllar geçtikçe düzenliyor herşeyi sıkma canını.

Araştırdım bende gençler de olma olasılığı %20 diyor, yaşlılarda bu oran %50-60
İçine atma hiç bir şeyi dedi :KK14:
Çabuk geçsin ağrısı çok fena

Şunu diyebilirim bu ülkede bunları yaşamayan azınlık şanslı. Yaşın kaç bilmem ama ben 30 yaşındayken bunları yaşadım, evimize icra geldi ev sahibi çıkardı bizi evden. Sağlık sorunları oldu eşimde de bendede. Şimdi 40 yaşındayım normal hayata döndük şükür. Yıllar geçtikçe düzenliyor herşeyi sıkma canını.

28 yaşındayım
İnsan sağlığının değerini bilmiyor işte, boşuna yıpratıyoruz kendimizi
Geçiyor ama delipte geçiyor işte :(

Geçmiş olsun.
Eşin çalışmaması büyük sıkıntı hele ki maddi problem varken.
Neden geçici de olsa bir işe girmeyi düşünmüyor?

Geçmiş olsun.
Eşin çalışmaması büyük sıkıntı hele ki maddi problem varken.
Neden geçici de olsa bir işe girmeyi düşünmüyor?

Kısmeti öyle bir kapandı ki o geçici işler bile yok
Piyasa çok kötü
Maddiyat zaten sorun ama manevi kısmı beni öldürecek :(

Herkes aynı durumda maalesef. Benim çok şükür maddi manevi çok problemim yok ama hep stresliyim çünkü kardeşlerimin hayatı berbat. Onlar o kadar sıkıntı yaşarken AA ne güzel benim hayatım yolunda diyemiyorsun😳Yani hepimiz aynı durumdayız. İnş çabucak düzelir her şey

Kısmeti öyle bir kapandı ki o geçici işler bile yok
Piyasa çok kötü
Maddiyat zaten sorun ama manevi kısmı beni öldürecek :KK43:
Tabii ki kısmet önemli.
Ama eğer eşin çabalıyorsa,her işe başvuruyorsa manevi olarak neden bu kadar yıpranıyorsunuz anlamadım.
Adam boş boş yatsa o zaman haklısın derim.
Sen sağlığına dikkat et.
Adam da inşallah market olur,kafe olur,eve ekmek getirecek bir iş bulur.

Herkes aynı durumda maalesef. Benim çok şükür maddi manevi çok problemim yok ama hep stresliyim çünkü kardeşlerimin hayatı berbat. Onlar o kadar sıkıntı yaşarken AA ne güzel benim hayatım yolunda diyemiyorsun😳Yani hepimiz aynı durumdayız. İnş çabucak düzelir her şey

Hepimiz için :dua:
Hayat artık herkese zor, kolay diyen hiç kimseyi göremiyorum maalesef :(

Tabii ki kısmet önemli.
Ama eğer eşin çabalıyorsa,her işe başvuruyorsa manevi olarak neden bu kadar yıpranıyorsunuz anlamadım.
Adam boş boş yatsa o zaman haklısın derim.
Sen sağlığına dikkat et.
Adam da inşallah market olur,kafe olur,eve ekmek getirecek bir iş bulur.

Çünkü dünya yıkılmış, oda altında kalmış gibi davranıyor.
Ben işe geliyorum ona alınıyor falan.
Eve mesela iş var yapma dediğim halde yok ben yapayım ne işe yarıyorum zaten falan gibisinden konuşuyor
Çok hassaslaştı :kızgın:

Bu evde oturup ise yaramıyorum diye yalandan söylenen insanları oldum olası sevmemısımdır. Cunku gercekten uzuluyo olsa, sırf sizi uzmemek zaten calisiyor Bı de beni dusunmesın diyerek ıcıne atar.
Hem evde yatacak hem agzıyla ise yaramıyorum dıyıp kendini acındırcak hem de uzulmesın diye el ustunde tutucam. Ölürüm de tutmam el ustunde, artistlik yapma ya sessizce uzul ya da git sucu da calıs gene calıs derim.

Çünkü dünya yıkılmış, oda altında kalmış gibi davranıyor.
Ben işe geliyorum ona alınıyor falan.
Eve mesela iş var yapma dediğim halde yok ben yapayım ne işe yarıyorum zaten falan gibisinden konuşuyor
Çok hassaslaştı :kızgın:
İyi de bunalım halleri her ikinize de zarar veriyor,bunları görmüyor mu?
Madem evde,izin alma derdi yok,gitsin psikoloğa,psikayartiste,toparlasın kendini.
Ergen tavırlar çok itici.

Bu evde oturup ise yaramıyorum diye yalandan söylenen insanları oldum olası sevmemısımdır. Cunku gercekten uzuluyo olsa, sırf sizi uzmemek zaten calisiyor Bı de beni dusunmesın diyerek ıcıne atar.
Hem evde yatacak hem agzıyla ise yaramıyorum dıyıp kendini acındırcak hem de uzulmesın diye el ustunde tutucam. Ölürüm de tutmam el ustunde, artistlik yapma ya sessizce uzul ya da git sucu da calıs gene calıs derim.

İş konusunda çok çalışkandır eşim, aramadığı baş vurmadığı yer kalmadı ama kendimde çalıştığım için piyasayı biliyorum.
Geçici işlere gidip geliyor ama onun uzun süreli çalışması lazım.
Ayrıca bu herkesin başına gelebilecek bir durum, ona sizin anlattığınız kadar ters olamam.

İyi de bunalım halleri her ikinize de zarar veriyor,bunları görmüyor mu?
Madem evde,izin alma derdi yok,gitsin psikoloğa,psikayartiste,toparlasın kendini.
Ergen tavırlar çok itici.

Onun psikoloğu benim kucağıma alıp konuşuyorum :anne::KK70:
İşte bana zarar verdiği kısım ortada zona oldum :)

İş konusunda çok çalışkandır eşim, aramadığı baş vurmadığı yer kalmadı ama kendimde çalıştığım için piyasayı biliyorum.
Geçici işlere gidip geliyor ama onun uzun süreli çalışması lazım.
Ayrıca bu herkesin başına gelebilecek bir durum, ona sizin anlattığınız kadar ters olamam.
Tabiki de siz ters olmayın, ben sevmem evde aglayan insanları iticı geliyorlar bana kim oldugu muhım degıl. Uzuluyorsan ıcınden uzul, beni zona yapacak kadar hem kendine acındırıp hem dunyam yıkıldı moduna girme. Ekmek elden su gölden bak keyfine iste.
Merhametınle otur bir kosede.

Onun psikoloğu benim kucağıma alıp konuşuyorum :anne::KK70:
İşte bana zarar verdiği kısım ortada zona oldum :)
Sen yeterli gelseydin,kendini toparlardı di mi?
Artı sen de zarar görmeye başlamışsın.
Karı koca aile terapiste gitseniz,iyi olacak.
Birbirinize zarar veriyorsunuz hem de bile bile bence.

Tabiki de siz ters olmayın, ben sevmem evde aglayan insanları iticı geliyorlar bana kim oldugu muhım degıl. Uzuluyorsan ıcınden uzul, beni zona yapacak kadar hem kendine acındırıp hem dunyam yıkıldı moduna girme. Ekmek elden su gölden bak keyfine iste.
Merhametınle otur bir kosede.

İş bulsa şimdi gider ama bulamadı işte kısmet :)

Sen yeterli gelseydin,kendini toparlardı di mi?
Artı sen de zarar görmeye başlamışsın.
Karı koca aile terapiste gitseniz,iyi olacak.
Birbirinize zarar veriyorsunuz hem de bile bile bence.

Haklısın, bu konuyu bu gün ona açacağım

İş bulsa şimdi gider ama bulamadı işte kısmet :)

Haklısın, bu konuyu bu gün ona açacağım
Muhendıs bir arkadasım bir yıldan fazla zaman ıs bulamadı en sonunda bir markette reyon görevlisi olarak ise basladı.
Calısmak ıstedıgı ıcın, ısın ne olduguna bakmadan gıttı ise basladı. Ben muhendısım ne reyonu demedi, onumde boyle örnekler varken ıs bulamiyorum ise yaramazın tekiyim diyenler bana inandırıcı gelmiyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Muhendıs bir arkadasım bir yıldan fazla zaman ıs bulamadı en sonunda bir markette reyon görevlisi olarak ise basladı.
Calısmak ıstedıgı ıcın, ısın ne olduguna bakmadan gıttı ise basladı. Ben muhendısım ne reyonu demedi, onumde boyle örnekler varken ıs bulamiyorum ise yaramazın tekiyim diyenler bana inandırıcı gelmiyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

iş seçiyor diye bir şey yazdım mı ben?

Back
X