- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Kızlar günaydın
Evlendiğimizden beri sürekli maddi sıkıntılar, sorunlar peşimizi bırakmadı.
Eşimin durumundan da haberiniz vardır. 2 ayı geçti hala iş bulamadı. Bu durum bizi maddiyattan çok, manevi olarak yıprattı.
Ben çalışıyorum eşim evde ve size şöyle diyeyim şuan 6 aylık bebek gibi!
Onu üzmemek adına üstüne çok gitmiyorum, konuşmuyorum. Konuşsam da ona iyi olacağımızı, bu durumun geçici olduğunu, hayatta daha zor şeylerin olduğunu falan söylüyorum ama nafile. Adam takıldı, evdeyim ,işsizim, bir şeye yaramıyorum vs.
Ona çok konuşmak istemediğimden içime attım her şeyi.
Geçen hafta çok büyük bir ağrıyla birlikte, belimin sağ tarafında kabarcıklarım oluştu.
2 gün önce doktora gittim ve bu genç yaşında nasıl zona olabilirsin dedi
O gün bu gündür ağrıdan duramıyorum, sürekli ağrı kesici içiyorum çünkü ağrısı çok fena.
Size tavsiyem canınızı sıkmayın.
Bu hayatta en büyük servet sağlık.
Kendinize güzel bakın

Evlendiğimizden beri sürekli maddi sıkıntılar, sorunlar peşimizi bırakmadı.
Eşimin durumundan da haberiniz vardır. 2 ayı geçti hala iş bulamadı. Bu durum bizi maddiyattan çok, manevi olarak yıprattı.
Ben çalışıyorum eşim evde ve size şöyle diyeyim şuan 6 aylık bebek gibi!
Onu üzmemek adına üstüne çok gitmiyorum, konuşmuyorum. Konuşsam da ona iyi olacağımızı, bu durumun geçici olduğunu, hayatta daha zor şeylerin olduğunu falan söylüyorum ama nafile. Adam takıldı, evdeyim ,işsizim, bir şeye yaramıyorum vs.
Ona çok konuşmak istemediğimden içime attım her şeyi.
Geçen hafta çok büyük bir ağrıyla birlikte, belimin sağ tarafında kabarcıklarım oluştu.
2 gün önce doktora gittim ve bu genç yaşında nasıl zona olabilirsin dedi

O gün bu gündür ağrıdan duramıyorum, sürekli ağrı kesici içiyorum çünkü ağrısı çok fena.
Size tavsiyem canınızı sıkmayın.
Bu hayatta en büyük servet sağlık.
Kendinize güzel bakın