• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzuntuden uyuyamadim(kardesim ve esi)

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.844
29.166
798
Baslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.

Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.

Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor:(

Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.

Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali:(

kardeşinizin eşi kalkıp anne babanızı arayıp çocuk gibi şikayet ediyor bu bana çok yanlış geldi
aileniz ve siz çok dahil olmayın bu işlere
yani kardeşiniz sizle dertleşince eşine bildiğinizi belli etmeyin mesela
hayat onların hayatı çok da müdahale edilmez evin içinde olanlara
sonra onlar iyi olur siz herşeye karışan görümce olursunuz

Dahil olacak durumumuz yok kendileri sevdi kendileri evlendiler,keske ailevi meselelerden anlasamiyor olsalardi gorusmezlerdi olur biterdi ama ikisi arasinda problemler oluyor.

Ben de evliyim karismak haddime degil zaten, ikisine de cok uzuliyorum sadece,mesele kari koca olunca cozumde ikisinin elinde oluyor bizim elimizde degil.

Kiminle kırıştırıyorsun çok çirkin bir itham olmuş..
Siz kendinizi yıpratmayın olan size olur. Neticede onlar bir aile ve kendi aralarında bir çözüme ulaşırlar. Sizeden yardım istemedikleri sürece kör sağır dilsizi oynayın.

Iki insan evlenmeyi bildiyse , sorunlari konusarak cozmeyi de bilecek. Ha bunu yapamiyorlarsa o zaman o birlikteligin ne anlami var ? Siz kesinlikle ne uzulun ne araya girin onlar yarin obur gun barisir koklasir , kotu olan siz olursunuz.
Keske dediginiz gibi barisip koklassalar kotu olan ben olsam,ikiside hala cocuk gibi:(

Şimdi gidebilir miyim diye izin alma şu saate gelirim vs deme gibi bir şeyler varsa zaten eşi bu konularda kardeşini darlıyor

Annenleri arayıp ne demiş

Gecikti diye merak edebilir hatta kızabilir de ama anneni neden aramış kardeşini arasaymış ya

Bir güven sıkıntısı var demek ki bakışa gidip hatta balık tutup gelen Adama kiminle kırıştırıyorsun demek ilginç

Zira Adam tüm öğleden sonra boş istediği kadar kırıştırabilir bu sürede

Lakin kızınca evi alt üst etmek bitsin vs demek de ileri boyut

Bir süre özlemek için ayrı kalabilirler ama kimseye duyurmadan tatil gibi birbirlerini görmeden

Bu arada yanlis anlasilmasin kardesimden cok esi bize durumu yansitir mesela aile gurubumuz var gelinizmde aileden onuda aldik aramiza,aralarinda tartistiklari zamanda guruba yaziyor veya resim atiyor,sanirim biz onun tarafini tuttugumuz icin sonucta kiz cocugu ve kardesime emanet diyoruz,ne olursa olsun kardesim sen alttan al diyoruz,biz de hataliyiz.

Kardeşinizin eşi küçük falan mı kaç yaşındalar.
Oğlunuz bu saattir eve gelmedi diye çocuğu velisine şikayet etmiş.
Kardeşiniz haber verebilirdi biz kalkamadık daha diye çok zor bişey değil, kendi döküntüsünü de toplasın bi zahmet o da yanlış.
Siz daha fazla dahil olmayn anne babanıza tembihleyin karışmasınlar ve geline bunun için bizi arama aranızda çözmeniz konuşup anlaşmanız gerekiyor böyle şeyleri desinler.
Çok iyi niyetlisiniz ama evlilik bu ikisi çözmeli sıkıntılarını.

Görümcelik yapmayin:bicak: karismayin bosverin yetiskin insanlar sonucta. İkiside dogru kararlar verebilecek yasta.

Şimdi gidebilir miyim diye izin alma şu saate gelirim vs deme gibi bir şeyler varsa zaten eşi bu konularda kardeşini darlıyor

Annenleri arayıp ne demiş

Gecikti diye merak edebilir hatta kızabilir de ama anneni neden aramış kardeşini arasaymış ya

Bir güven sıkıntısı var demek ki bakışa gidip hatta balık tutup gelen Adama kiminle kırıştırıyorsun demek ilginç

Zira Adam tüm öğleden sonra boş istediği kadar kırıştırabilir bu sürede

Lakin kızınca evi alt üst etmek bitsin vs demek de ileri boyut

Bir süre özlemek için ayrı kalabilirler ama kimseye duyurmadan tatil gibi birbirlerini görmeden
Kardesimi aramis konusmuslar sadece bu saate kadar bana neden mesaj yazmadin diye bozulmus,kardeismde balik tutuyordum elim temiz degildi ondan mesaj yazmadim demis o da bana foto atacaktin demis,kardesimde sadece baligin fotosunu atmis neden sen yoksun nerden inanayim falan demis yani sanirim kardesime guvenmiyor.

Görümcelik yapmayin:bicak: karismayin bosverin yetiskin insanlar sonucta. İkiside dogru kararlar verebilecek yasta.
Ne alaka burda kardes ve esiyle ilgili bir konu acildiginda gorumcelik yapilmis mi oluyor,ikiside benim kardesim ya,ustelik karisma durumum da yok sadece uzuluyorum ve neden boyle olduklarini merak ediyorum,kardesiminde esininde mutsuz olmasi en cok bizi ve gelinimizin ailesini uzer.

Baslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.

Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.

Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor:KK43:

Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.

Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali:KK43:
Karismayin derim. Hayirlisi olsun. Kari koca tartismalarina sorunlarina 3. Kisilerin dahil olmasi cozum olmaz.

Ne alaka burda kardes ve esiyle ilgili bir konu acildiginda gorumcelik yapilmis mi oluyor,ikiside benim kardesim ya,ustelik karisma durumum da yok sadece uzuluyorum ve neden boyle olduklarini merak ediyorum,kardesiminde esininde mutsuz olmasi en cok bizi ve gelinimizin ailesini uzer.
Onu ciddi soylememistim. Oraya takilmaniza gerek yok. Uzulmeniz cok normal ama kendinizi de uykusuz kalacak kadar hırpalamayin. Yanlis kararlar verecek insanlar gibi durmuyorlar anlattiginiz kadariyla. Anlasamayarak bir omur gecirmektense dogru karari uygulayabilirler.

Onu ciddi soylememistim. Oraya takilmaniza gerek yok. Uzulmeniz cok normal ama kendinizi de uykusuz kalacak kadar hırpalamayin. Yanlis kararlar verecek insanlar gibi durmuyorlar anlattiginiz kadariyla. Anlasamayarak bir omur gecirmektense dogru karari uygulayabilirler.
Kardesimden dolayi uykum kacti bu cocuk evin altini ustune getirecek kadar nasil gozu dondu yazik kizcagiz nasil korkmustur. ustelik aradigimda kizin sesi kotu geliyordu koltuk altinda beze var koltuk altim agroyor deyince uyuyamadim iste elimde deyil ona daha cok uzuluyorum:( dedigim gibi karismaya niyetim yok tabiki ama gelinimize alistik saygili iyi bir kiz bosanmalari bizi cok etkiler.

Birinin kavgada evi dağıtıp git demesi,
Öbürünün adamın ümüğüne çöküp nerdesin hani selfie, kimle kırıştırıyorsun demesi.

Bence bunlar anlaşmanın yolunu bulmuş hiç üzülmeyin ve sormayın. Öğrendiğinizi bildikçe iyice yüzgöz olursunuz, yaparlar yani.

Birinin kavgada evi dağıtıp git demesi,
Öbürünün adamın ümüğüne çöküp nerdesin hani selfie, kimle kırıştırıyorsun demesi.

Bence bunlar anlaşmanın yolunu bulmuş hiç üzülmeyin ve sormayın. Öğrendiğinizi bildikçe iyice yüzgöz olursunuz, yaparlar yani.
Oylemi diyorsunuz valla icime su serptiniz dediginiz gibidir insallah bizde uzuldugumuzle kaliriz.

Ama bizimki (kardesim) alyanslari bile kirmis bu defa:(

Back
X