Baslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.
Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.
Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor
Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.
Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali