Üzüntüm, yalnızlığım..

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Bazen bir derdin olur, içini kavurur ama kimseyle paylaşamazsın.. Bilirsin ki çevrende dstundan çok düşmanın iyiliğini isteyenden çok kıskananın vardır.. Bir tek güvendiğin dal vardır; anne, baban.. Onlara anlatsanda senin üzüntün geçse bile onlar günlerce o olayı kafaya takar, büyütürler ..böylece hayatta yalnız kalırsın, bir tek Allah kalır dertleşebileceğin, gerisi yalan olurr,içinde büyüyen üzüntüyle bir başına kalırsın, Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin

gerçekten öyle :) yeri geliyor kimseye birşey diyemiyorsun ailene desen sorun oluyor... Illaki anlatmak istesen üstü kapalı anlatıyorsun yine içinde kalnlar kalıyor. Sorunun her neyse umarım biran önce düzelir

Yaşamayan anlayamaz derler, doğru...
Biz ne kadar birine anlatsakta inanın bizi anlayamazlar
Sorun ne bilmiyorum ama, ALLAH yardımcınız olsun.
En kısa sürede huzura kavuşursunuz umarım...

Bazen insanın icine bir hüzün oturup, yerleşiyor..
canıni sıkan şeylere dikat etmemeye çalışıp, bir yerde birikip, patliyi veriyor.
kirkularla yüzleşmek insanı zaman zaman korkutuyor.

yanlizlığa bukadar alışmak, cogu zaman baş ede bilirken, birikdigini yine fark edemiyoruz..
yalnızlık ne tuafki, en iyi sirdaşin ve dostun olu vermiş...

bu topik şuan en hitiyacim olan olmuş...

ne kadar da güzel anlatmışsınız. kendilerine eğlence olsun diye, müdahale edelim de seyredelim sonunu düşüncesiyle yanındaki kişinin hayatını yönlendirenler sonuç istenildiği gibi olmayınca ne de güzel yok oluyorlar ortadan.
hepimiz yaşıyoruz bunnları ne yazık ki... şu an aynı şaşkınlık bende de var. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

aynen öyle, ben eskiden herkesi kendim gibi bilirdim,
içimi dökerdim anlatırdım, sonra baktım ki benim derdim bazılarını mutlu ediyor,orda burda anlatıyorlar.
artık yüzüme bir gülümseme takındım, ben güldükçe onlar kahroluyor.

Dertleşebileceğinin bir tek Allah olduğunu kalbinden keşfetmişsen artık dünyada hiç bir şeye ihtiyacın yok

O öyle büyüktür ki, seni asla yalnız bırakmaz, her yaranı sarar. Çektiğin her şeyde imtihanının bir parçasıdır. Bo bol dua et, inşallah çabuk geçer bu zamanların

Çok doğru söylemişsiniz birine birşey anlatsan bile her an seni ele verir korkusuyla yaşıyorsun anlattığına pişman oluyorsun
Söylemek istediğimiz ve söyleyemediğimiz o kadar şey var ki işte bu zamanlar da birtek Allah'ın varlığı ayakta tutuyor.

Yazdığınıza üzülmekle beraber az çok hepimiz bu durumu yaşamışızdır...
Dua edin ve Allah'a sığının... Maalesef bu zamanlarda insana dostu dediği insanlardan en büyük kazıklar gelebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…