Vacit Pamukçuya burun ameliyatı olan var mı ya da başka iyi doktor önerebilecekler ?

marcelinex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
33
1
36
Burun estetiği olmak istiyorum ama doktora bir türlü karar veremiyorum vacit pamukçunun adını duydum bu sitede baya övülüyor ama kimse yok ortada başka doktor önerisi olan var mı bütçem 6-7 bin bu arada

Ben Vacit pamukcuya 1 yıl önce amelliyat oldum. Burun ucum Ters 'V' deformitesi oluştu. Kendisi kortizon iğnesi yaptı ucumda ki ödem sandım yaptırdım . Geçeceğini söyledi ama geçmedi böyle deformite duruyor. Başka doktora gittim ödem mi diye sordum ödem olmadığını kemiğin fazla alındığını söyledi ve deformite olmuş baştan amelliyat olmam gerektiğini söyledi. Ayrıca Vacit pamukçu burnumda ki eti de almadı Allah vergisi alamam dedi şaka gibi değil mi?
ŞİMDİ maalesef deformite olan yere dolgu yaptırdım ama maalesef ki geçici. Hem maddi hem manevi olarak yıprandım. Paranıza kıyın biriktirin ve iyi bir doktora amelliyat olun burun şakaya gelmiyor.

Ben Vacit pamukcuya 1 yıl önce amelliyat oldum. Burun ucum Ters 'V' deformitesi oluştu. Kendisi kortizon iğnesi yaptı ucumda ki ödem sandım yaptırdım . Geçeceğini söyledi ama geçmedi böyle deformite duruyor. Başka doktora gittim ödem mi diye sordum ödem olmadığını kemiğin fazla alındığını söyledi ve deformite olmuş baştan amelliyat olmam gerektiğini söyledi. Ayrıca Vacit pamukçu burnumda ki eti de almadı Allah vergisi alamam dedi şaka gibi değil mi?
ŞİMDİ maalesef deformite olan yere dolgu yaptırdım ama maalesef ki geçici. Hem maddi hem manevi olarak yıprandım. Paranıza kıyın biriktirin ve iyi bir doktora amelliyat olun burun şakaya gelmiyor.
burnum oturduktan sonra size o kadar hak verdim ki umarım benim yaşadığım sıkıntıları yaşayan olmaz bir daha çünkü burnumun sırtı yok olmuşburun kanatlarımdan biri de çökmeye başladı ilk aylarda güzeldi ama görüştüğüm doktorlar çok fazla kıkırdak çıkarılmış kaburga almak gerekiyor dedi maddi manevi çökmüş durumdayım. olmamış burnuma çok güzel yaptım diyor sorunları paylaşınca maalesef asla kabul etmiyor.

Çok tecrübeli bir doktor işini çok hızlı yapıyor ameliyatım 1 saat sürmüştü burnum zor bir büründü kalın deriliydi kemiğim kırıktı şuan 3 hafta oldu ve bantlı hala çok değiştim çok güzel oldu teşekkürler 💜

Back
X