• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vagi flora rapid kullananlar varmi

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
42
17
38
29
Merhaba kizlar ben 10 haftalık hamileyim Bi kaç önce çok hafif renkte sarı akıntım vardı ve biraz kaşıntım vardı dün doktorumla görüştüm bana vagi flora rapid kullan diye söyledi dün gece yatmadan attım fitili bugün akıntım arttı ve baya sarı renkte normalmidir yaşayan varmi?

Ben kullandım, evet akıntı normal bende de oluyordu doktorum da normal demişti.

Merhaba kizlar ben 10 haftalık hamileyim Bi kaç önce çok hafif renkte sarı akıntım vardı ve biraz kaşıntım vardı dün doktorumla görüştüm bana vagi flora rapid kullan diye söyledi dün gece yatmadan attım fitili bugün akıntım arttı ve baya sarı renkte normalmidir yaşayan varmi?
Merhabalar ben de 7 haftalık hamileyim yine vajinal kasıntı başladı bende de 2 hafta önce kullanmistim vaj flora rapid ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum şimdi tekrar kullansam mi bilemiyorum doktor o zaman hamile olsan bile kullanabilirsin demişti ama tekrar soramadım ne dersiniz siz kullandınız mi ?

Merhabalar ,
Konu eski ama mutlaka bu ilacı sorgulayan olmuştur benim gibi ve bende görüşlerimi paylaşmak isterim ..
Ben Covid sonrası enfeksiyon problemi yaşadım ve bu durum yaklaşık 1,5 ay gibi sürdü . (16.Hafta- 20. Hafta)
Sürekli açık renkte sarı akıntım mevcuttu ..Gerçi hamilelikte oluşabiliyormuş ama insan tedirgin oluyor .

Devlet karşılamadığı için biraz maliyetli ve içinden 2 kapsül fitil çıkıyor.
Bu kapsülü 4 gün arayla kullanmak gerekiyormuş .
Her iki kapsülü kullandığımda da limon küfüne benzer yoğun bi akıntım oldu ve bu gayet normalmiş .
Ek olarak bu ilaç vajina florası düzeltmek içinde kullanıyor , yani sadece akıntınızın olmasından değil ilişki durumundan oluşabilecek olumsuzları da bertaraf ediyor.
Ben Şubat 2022 'de 180 TL'ye aldım .

Lakin benim enfeksiyon durumum bununla da giderilemeyince doktorum tarafından Suprax 400 mg 10 adetlik antibiyotik tedavisine başladım ..

Umarım bu ilacı araştıranlar için açıklayıcı olur .
Sevgiler .

Back
X