- Konu Sahibi _chocolate_
-
Ayy güzel bilgiler ama uyarı koyayım, benim biraz içim kalktı :) Yapmıyor muyum, yapıyorum valla. Kontrol ediyorum. Hatta ben rahim ağzı kontrolü de yapıyorum. Ama onu kimsenin midesi kaldırmadı, bi defa anlattım, ilgilenen çıkmadı :kedi: Dediklerin çok doğru Chocolate, ateş ölçme yumurtlamayı sonradan onaylıyor ve üzerine 14 gün koyarak beklenmeyen adet günümüzü veriyor. Bir de normal ateşimizi öğreniyoruz ki, hamilelik ateşinden düşük bu. Yumurtlamanın gelişiyse ancak ov. testi, akıntı ve rahim ağzı tetkikiyle anlaşılabilir. Ya da yumurta takibi.
Ayy güzel bilgiler ama uyarı koyayım, benim biraz içim kalktı :) Yapmıyor muyum, yapıyorum valla. Kontrol ediyorum. Hatta ben rahim ağzı kontrolü de yapıyorum. Ama onu kimsenin midesi kaldırmadı, bi defa anlattım, ilgilenen çıkmadı :kedi: Dediklerin çok doğru Chocolate, ateş ölçme yumurtlamayı sonradan onaylıyor ve üzerine 14 gün koyarak beklenmeyen adet günümüzü veriyor. Bir de normal ateşimizi öğreniyoruz ki, hamilelik ateşinden düşük bu. Yumurtlamanın gelişiyse ancak ov. testi, akıntı ve rahim ağzı tetkikiyle anlaşılabilir. Ya da yumurta takibi.
rahim agzi kontrolünü nasil yapiyosun canim?
Ov. testiyle tam yumurtlamayı anlayamazsanız bu yöntem çok iyi.
Bnde bİlmeden bu yontemİ kullanmısım bnde hergÜn olmasada yumurtlama yaklastıgı zamnlarda bakıyorum bnmde aklıma acık demek yumrtlamaolmus sperler gİrebİlİr dİe gelİyodu mesela sİmdİ kapalı gİbİ agzı demek yumrtlama gectİ İÇerİ bİŞİ almıyo daha dedİm kendİ kendİme burayı da okuyunca anaaaaaaa demek dogruymus dedİm :) bakalım bnmde adet tarİhİm 15 ocak sabırsızlıkla beklİyorum bnm yumurtlamadan berİ gÖgslerm cok sİs ve sızlıyo bİde bugun farkettİm yanıyolar yazıkkkkkk :) umut etmek gÜzel İnsallh bu ay basarmısızdr allh her İsteyene bekletmeden nasİp etsİn beklemek cooook zor
hamileligin ilk belirtisi gögüslern sısmesi ve hassaslasması ama belli de olmaz allhdam umut kesilmez aynı gün insalh ikimizde güzel haberler alırız
Bende cooook coook az akinti var vede atesim bayagi düstü ovalation testi yapiyorum ama negativ cikiyor yumurtlama oluyor mu olacak mi olmayacak mi anlamadim gitti yaa. Nevetna sen anliyorsun galiba ovalation testinden bilinmiyor demistin ovalation testi kesin degil mi yoksa?
slm şu akıntı http://www.otthona.net/serpi/19zt-spinnbar.jpg yumurtlamadan hemen önce mi, yumurtlama sırasında mı yoksa yumurtlamadan sonra mı vajinadan elimize geçio acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?