Vaginal kramp

Gzm-26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
2.073
3.257
53
27
Merhaba kızlar iki gecedir vaginal kasılma kramp vs var. Vaginal kasılma kramplar gebelik belirtisi mi?

Çok erken daha düşünüp canınızı sıkmayın regli en azından 1 gün geçince test yaparsınız
İlk gebeliğimde adetten iki gün önce çıkmıştı ama belirti olduğu için yapmıştım, düşük oldu 6 aydır olmuyor bakalım doktora gidicem 6 ay olmazsa gel demişti

İlk gebeliğimde adetten iki gün önce çıkmıştı ama belirti olduğu için yapmıştım, düşük oldu 6 aydır olmuyor bakalım doktora gidicem 6 ay olmazsa gel demişti
Regliden önce test süreci çok yorucu oluyor. Bakma sana öyle dediğime ben de şüphelerim olduğu için gecikmeden 3 gün önce yaptım hayalet bir çizgi vardı şimdi 3 gün geçti reglim ve çizgi çok belirgin. Sadece bu süreci yasamak beklemek çok zor olduğu için söyledim ama insan dayanamıyor bu heyecana tabii :) inşallah senin de vardır gebelik benimki de kesinleşir

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Her şeyim hayırlısı, umarım vardır senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…