Yok geçmedi, uygulamanın biri 6 gün sonra adet diyor diğeri 8 gün sonra bir türlü çözemedim vallahiAdet tarihin geçti mi
Çok erken daha düşünüp canınızı sıkmayın regli en azından 1 gün geçince test yaparsınızYok geçmedi, uygulamanın biri 6 gün sonra adet diyor diğeri 8 gün sonra bir türlü çözemedim vallahi
İlk gebeliğimde adetten iki gün önce çıkmıştı ama belirti olduğu için yapmıştım, düşük oldu 6 aydır olmuyor bakalım doktora gidicem 6 ay olmazsa gel demiştiÇok erken daha düşünüp canınızı sıkmayın regli en azından 1 gün geçince test yaparsınız
Regliden önce test süreci çok yorucu oluyor. Bakma sana öyle dediğime ben de şüphelerim olduğu için gecikmeden 3 gün önce yaptım hayalet bir çizgi vardı şimdi 3 gün geçti reglim ve çizgi çok belirgin. Sadece bu süreci yasamak beklemek çok zor olduğu için söyledim ama insan dayanamıyor bu heyecana tabii :) inşallah senin de vardır gebelik benimki de kesinleşirİlk gebeliğimde adetten iki gün önce çıkmıştı ama belirti olduğu için yapmıştım, düşük oldu 6 aydır olmuyor bakalım doktora gidicem 6 ay olmazsa gel demişti
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Her şeyim hayırlısı, umarım vardır senin için dua edicemRegliden önce test süreci çok yorucu oluyor. Bakma sana öyle dediğime ben de şüphelerim olduğu için gecikmeden 3 gün önce yaptım hayalet bir çizgi vardı şimdi 3 gün geçti reglim ve çizgi çok belirgin. Sadece bu süreci yasamak beklemek çok zor olduğu için söyledim ama insan dayanamıyor bu heyecana tabii :) inşallah senin de vardır gebelik benimki de kesinleşir
İnşallah süreci burada beraber yaşarız. Benimki olursa mucize gibi bir şey.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Her şeyim hayırlısı, umarım vardır senin için dua edicem
İnşallahİnşallah süreci burada beraber yaşarız. Benimki olursa mucize gibi bir şey.
Evet ilk olacak kısmetseİnşallahilk mi sizin ?
Güzel haberler alırsın inşallahEvet ilk olacak kısmetse