- Konu Sahibi yoruldum71
-
bellıkı ılıskılerınız esınızın aılesı ıle oldukca kotu gostermelık ılgıyle kızları dunyanın ıyılıgını yapmıs sanıyorlar kendılerını ve sızın yaptıgınız gorunmuyor sanırım....sen ınsanlık namına yap ıslerını sana dusenı fazlası ıcın cırpınma ne de olsa kayda gecmıyor...bıranonce ıyılessın dusunsene hep öle kalacagını ozaman hepten sana kalacaktı duzelsın dıye dua et...çok konusma ısını yap gecıcek gulum neler gecmıyokı haytta
Benimde kayınvalidem günde çay taşırken ağır gelen bedeniyle kösteklenip ayağını kırmıştı , 1 ay işten ona taşındım sürekli , çamaşırı bulaşığı yemeği temizliği , hafta sonum var mı yok mu karıştırdım , kendi evimi afedersiniz .. götürdü onun işlerini hallediyim derken. Eltim misafir gibi hadfta sonu birkaç saat kalıp gitti sadece. Zaten eltimin evde tencerelerin nerde olduğunu bile bilmemesi yetti bana durumun nasıl olacağını anlamam için.Velhasıl onun işlerini hallederken canı gülü oldum beni övdü herkese , Ne zaman ki ayağı alçıdan çıktı üzerime yürüdü beni hasta ettin diyerek gelmedin sormadın diyerek...
Çünkü artık bana ihtiyacı kalmamıştı..
.
Arkadaşım kızı varken sana bakmak düşmez .bir kadın tutarsınız bakıcı olarak herkes eşit şekilde parasını verir sen sadece kontrole gidersin.Böyle sen kendine kötülük yapıyorsun, benimde sürekli boynum ağrır insan gergin olunca, söylemek istediklerini söyleyemeyince boynuna vururmuş.Benimde kayınvalidem ameliyat olmuştu ayağından bir tek hastaneye çıkartmaya gittim eşimle ,zaten konuşmuyorduk evine gitmedim bile ,kinci bir insan değilim fakat haksızlığa dayanamıyorum.Evde görümcem ,kaynanamın annesi benden sağlamdır kendisi onlar baktılar.Benim için elden farksızlar.Sende kendini yıpratma arkadaşım bugünler biedaha gelmez birkaç kere eşinle kavga edersin tavrını koyarsın ben sana eş geldim annene hizmetçi gelmedim dersin .Allah korusun kiloluda diyosun kaynanan için beline bişey olsa sakatlansan sana kim bakcak .Bence kaynananı kaldırıyomuş gibi yap ters hareket yaptıp belim ağrıyo ddeyip yatak döşek yat hatta abart doktora bile git .sana bir ihtiyacın varmı diye kim gelecek bakalım .Bunları sonra eşinin kafasına kakarsın.kolay gelsin arkadaşım
canım eşinede bize anlattığın gibi sıkıntılarını anlatsana.dinlemezmi seni iyilikle anlat sert konuşma.
seni anlıyorum yaptığın insanlığın değerini bilmemeleri canını sıkıyor.bende olsam üzülürdüm haklısın ama eşininde durumu zor sana anneme gitme diyemez çünkü şu an bakıma muhtaç bu yaştan sonra annesinin huyunuda değiştiremez canım ama kardeşleriyle konuşsun eşim tek başına bakamıyo sizlerde gelin ilgilenin desin
benim aklıma ancak bu geldi canım
allah yardımcın olsun ama ne olursa olsun kendini yıpratma sanada yazık
+1kaynananla ilişkin nasıl bilmiyorum.
eğer aranızda sorun varsa gerçekten zor günler seni bekliyor :teselli:
ama o da sonuçta senin 2. annen.
kadın tehlike atlatmış, zor günler geçirmiş.
ben olsam bakardım.
sevmiyor olabilirim, geçinemiyor olabiliriz ama sonuçta sevdiğim insanı dünyaya getiren insan. fisfisfis
sırf bu nedenle bile birsüre azap çekmeye değer bence ... a.s.
Yooo trend konularda var :)2008 de acilmis konuyu cok mu aradin
Pardon bir derdim varda çıktı tarihe de bakmıyorum aciksasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?