Vah vah sokakta kaldı sanki !

mormo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
121
1
48
Edirne
Artk sevgilim yüzünden konu açmaktan gerçekten bıktım ama hiç bi şey olmasa da burda sizinle dertleşip akıl alıyorum ve bu benim için çok önemli,şimdi gelelim konuya
İki yıldır birlikteyiz hatta daha fazla.Bir günümüz güzel geçse üç gün tartışarak geçer,kopamadık oysa çok kez bitmesi gerektiğini düşündüm.bi tartışma yaşadık,bana haksızlık etti güvenmezmiş gibi davrandı sonra olayı kanıtlayınca özür diledi.
Çok sinirliydim ama sakince konuştum 'bu artk bizim için dönüm noktası olsun,çok yıprandık bugüne kadar olan şeyleri unutamayız ama olmamışlar gibi yapalım yeniden başlayalım çünkü bundan sonra yıpranmak istemiyorum ve açıkcası birimizin yıpranıp işin ucunu bırakmasıyla ilişki yürümez ' dedim.Fikir ona çok hoş geldi kabul etti...sonraki sabah güzel mesajlar atmış güzel şeyler söylemiş tamam dedim işte bu yeniden başladık..o gün güzel geçiyordu.dersim yoktu odada tıkıldım kaldım bi ara aradı işi çıktı hemen kapatmak zorunda kaldı ben de mesaj attım 'sen işini hallet ben de biraz uyuyayım öyle ararsın olur mu?' Diye...iki saat sonra beni aradı çıldırıyor deli oluyor neymiş efendim ben ona ARA demişim nasıl yani dedim bana ara deme bana emir verme sinir oluyorum yapasım varsa yapmam falan ama nasıl bağırıyor ,Allah aşkına o mesajda kötüollan nedir?
Açıkladım ben sana rahatça ara dediysem bu samimiyettendir insan uzak olduğuna senin istediğin şekilde konuşur bu dediğini aklım almıyor ama illa beni rahatsız etti diyorsan tamam dikkat ederim özür dilerim dedim.(hem kavga çıkmasın hem de yeni bir şeye başladık her şey güzel giderken o anlamsız bi şey yapsa da ben toparlamak istedim)
Tekrar bağırıyor ... SABAHTAN BERİ TELEFON ELİME YAPIŞTI YAPILTIRCAM TELEFONU ELİME BIKTIM SMS YAPMICAM İPTAL ETCEM TELEFON ELİMDN DÜŞMÜYO SENİN YÜZÜNDEN dedi.oysa biz o gün sadece 10 dakika telefonda konuştuk onun dışında günaydın falan dedik birbirimize,bırakın yapışmayı telefonun bütün gün şarjdaydı benim...suratıma kapattı.aradım iyi mi yaptın ? Bu yaptığın saygısızlık dedim arkasında durdu ters konuştu 'en son ne dedin duymadım?' Dedim ağzını açtığı anda çat ! Suratına kapattım.
Akşam aradı çok sakinim( normalde aşırı sinîrliyim ama bu ilişki adına öyle çok törpüledim ki kendimi) bak dedim ben senden özür diledim sen bana haksızlık yaptın olmamış bi şeyden dolayı bir saat bağırdın dedim bırak telefonun eline yapışmasını BEN BÜTÜN GÜN ODAMDA TEKTİM ÇOK SIKILDIM AMA BİZ YİNE DE KONUŞMADIK TELEFONU ELİME ALMADIM dedim.Başlaı dalga geçmeye...VAH VAH ODADA YALNIZMIŞ SANKİ SOKAKTA KALDIN NE ABARTIYOSN demez mi! Bak dedim artk gurur kırıyorsun saygısızlık diz boyu yeter dedim hala aynı lafı söylüyor tekrar tekrar...konuşmadım bir gün cevap vermedim .sonra aradı telafi edicem bana bi gün ver dedi.olur dedim peki ama bu son şansın dedim.tamam dedi.sabah kalktım mesaj atmış ya ben çok düşündüm İnternet'e de baktım bulamıyorum kendini affettircek bi şey.Allah aşkına siz olsanız buna güler misiniz ağlar mısınız? Bak bana bi söz verdin sözünü tut şu internetten baltım lafı falan da sinirimi bozuyor lütfen tekrar söyleme...bi kaç saat sora aradı ben sınava giricem yine aynı laf aradım düşündüm bulamadım (bahane insan sevgilisinin yüzünü nasıl güldüreceğini bilmez mi?) deme bana şunu dedim bak moralim bozuluyor dedim e ne yapayım affettirmek için dedi ben de bunu bana mı soruyorsun dedim O ZAMAN RAHAT BIRAK DA DÜŞÜNEYİM dedi oysa konuşmuyoruz düşünün...
Sınava girdim öyle ağlamaklı bilen bilir finaller ne kadar önemli...kötü de geçti.çıktım aradı tekrar aynı laf YA BEN DÜŞÜNDÜM ARAŞTIRDIM BULAMADIM İNTERNETTE DE HEDİYE ALIN YAZIYO demesiyle benim kafam attı ama sustum tekrar uyardım sonra kapattım aklıma bi şey geldi çaldırdım aramadı attığı mesaj müsait değilim oysa boş oturuyor biliyorum aa ne oldu dedim babam var dedi ee dedim iki dakika dükkanın önüne çık ara ne olacak dedim olmaz dedi kızmaya başladı ama suçluluk psikolojisinde ,ya sen dükkanda mısın cidden dedim? Şaşırdı olur mu öyle şey deli misin tabi ki dükkandaym dedi (oysa ilk aradığında deniz sesi duydum aşırı rüzgar aşırı kalabalık onların dükkanı denizden uzak çok ıssızdır) o zaman bi ara ama kpnuşma dedim babanın sesini duyayım yine ne anlatıyor hararetli hararetli dedim şaka yapar gibi bu sefer daha çok sinir falan üste çıkmaya çalışıyo direk attığı mesaj şu BEN ŞİMDİ EVE GİDİYORUM BİTTİ HEMEN EVE GİDİP KARGOYU YOLLICAM.peki dedim yolla o da yarım saate çıkıyorum yollıycam dedi yani daha yarım saat dükkanda dükkanı arıyorum ediyorum yok kimse bakmıyo ama bizimki dükkanda güya ! Barışmak istedi sen benim canımsn falan yokdedim can man boş sevgin bi işe yaramıyo aynı hatayı yüzlerce kez yaptın bitti dedim kabullenmedi sabah yine güzel sözler mesajlar gittiği yeri haber vermiş falan bitti dediğim halde mesaj atınca sinir oldum aradım HANİ BENİM EŞYALARIM GELMEDİ DEDİM? DÜN REST ÇEKMEYİ BİLİYORDUN HADİ HEMEN YOLLA BUGÜN ONLAR KARGODA OLACAK DEDİM yollasın diye ısrar ettim tamam dedi sert sert konuşuyor ama hala sonra kapattık şimdi de mesajlar atıyor falan.
Bana bi akıl verin bunda düzelecek bi şey var mı yoksa kararımın arkasında mı durayım ya da devam edeceksem be koşulla edeyim? ( bu arada bir yıldır iş bulamıyor ve stresten büyük oranda karakteri değişti daha sinirli daha gergin daha çekinik ama ben hep sabrettim destek oldum kendimi törpüledim)
Uzun oldu ama içimi döktüm bana bi akıl verin

Anladığım tek şey ilişkinizde yazınız gibi karmaşık :44:

Bence siz biraz konuşmayın ya .. Benimde sevgilimle böyle şeyler yaşaıdğım olurdu bu kadar karışık olmasa da olurdu tartışırdık knşmazdık birimiz arardı sert bişi derdi birimiz yüzüne kapatırdı karışıklı bağırırdık falan ama şimdi arıyorum o günleri sevgilim cezaevinde başka şehirde görüşemiyoruz 2 aydır görmüyorum telefonda cezaevinde yasak haberleşemiyoruz da mumla arıyorum o günlerimizi anlayacğaın .. Nasıl anladm nasıll anladm değerini o günlerin bi bilsen var ya ..
Bence biraz konuşmayın birbirnizle .. Sevyorsan da devam et bir şans daha ver ama bence dediğim gibi knşmayın birazcık ayrı kalıun buluşmayın özleyin birbirinizi .

Çok üzüldüm Allah sabır versin size de umarım çabuk geçer bu günler
İyi niyetinin farkındayım seviyorum şans vermek istiyorum ama akıllansın istiyorum o arayıp ağlayınca içim gidiyor

çok yıpranmış ve laçka olmuş bir ilişki. Bence erkek arkadaşın böyle saçma ve çocukça davrnmaya devam ederse görüşme birdaha derim

çok yıpranmış ve laçka olmuş bir ilişki. Bence erkek arkadaşın böyle saçma ve çocukça davrnmaya devam ederse görüşme birdaha derim

Zaten bu kez şans verirsem (düşük ihtimal) çok şeyin değişmesi gerek arıyor pişmanın diyo ağlıyor üzmek istemedim huyum bu ama pişmanım falan diyo tek kelime edip affedemiyorum....

canım benim senin ilişkin diye bişeyin kalmamış artık sinir harbi yasamaktan başka bi iş yapmıyosun yapman gereken tek şey o insandan uzaklaşmak ve kafanı dinlemek çünkü o bencil ve çocukca davranan insan senden çok sey götürmüş olmalı kendini dinle bi süre ondan ayrı bi şekilde inan bana en doğru kararı vericeksindir...

Hakkinizda hayirlisi olsun ama size gittiği yeri yalan soyluyo gereksiz yere azarliyo bu hic hoş değil saygi bitmiş bide dalga geçer gibi size sokakta kalmis sanki felan diyo yinede sizin fikriniz ama bence kararinizin arkasında durmalisiniz

Çok üzüldüm Allah sabır versin size de umarım çabuk geçer bu günler
İyi niyetinin farkındayım seviyorum şans vermek istiyorum ama akıllansın istiyorum o arayıp ağlayınca içim gidiyor

Boşver ağlarsa ağlasın ağlayınca affedince herşey düzelmiyo malesef .. bence konuşmayı azaltın biraz konuşmayın böylelikle düzelir bence .

Sonunda olacak olan bu zaten tatlım sağol yorumun için,gerçekten yıprandım törpülendim çok fedakarlık yaptım ama o çok kez bencillik yapıp pişman oldu ...öyle bi yıpranma ki artk selam verse ağır geliyor

Boşver ağlarsa ağlasın ağlayınca affedince herşey düzelmiyo malesef .. bence konuşmayı azaltın biraz konuşmayın böylelikle düzelir bence .
Ara ver siyordum haklısın...o da teklif etti ama ben sevmiyorum şu ara işini işte biterse tam bitiricem malesef

Teşekkür ederim yorumumunz için ve haklısınız

Allah yardımcınız olsun zor gerçekten.
İnşallah hatasını anlarda kendini affettirir sevgiliniz.Yok eger boyle devam ederse zamanınızıda kendinizide harcatmayın bence boşuna..

Allah yardımcınız olsun zor gerçekten.
İnşallah hatasını anlarda kendini affettirir sevgiliniz.Yok eger boyle devam ederse zamanınızıda kendinizide harcatmayın bence boşuna..
Böyle devam ederse ben deliricem muhtemelen sonra da mutlu mesut devam eder,her seferinde değiştim diyor düzeldim diyor sadece bu kez daha çok korkuyor kaybetmektn sesine dediklerine bakılırsa...

tatlım anlattıklarının okuyunca bi ara kendi hikayem sandım bizde sizin gibi2 yıldır birlikteydik en fazla2 gün sonra tartışma bazen her allahın günü tartışma sinir hastası oldum resmen herşeyi herkesi azarlar oldum kendi kendime bile kavga eder duruma geldim artık o kadar psikolojim bozulmuştu ki anlatamam en son 4 hafta önce tartıştık ve bitti pazartesi görüştük özürler dilendi sevgi sözcükleri yapmam etmenler çarşamba günü tekrar tartışma ama ben suçluymuşum gibi ben azarlandım hakaretler duydum şimdi sorsan eski halin mi yeni halin mi yeni derim kafam rahat kendime zaman ayırıyorum huzurum yerinde bıkmıştım insanın belli bir süreden sonra kendisined e saygısı kalmıyor tatlım benden sana bir tavsiye dönme eğer sürekli tartışıp özür diliyorsa birdaki tartışmaya kapı açılmıştır demek kendine yazık boşver gençliğin bidaha gelmez zamanını gençliğini harcama benim ağızım sütten yandı seninkide yanmasın

Üzülerek söylüyorum ki durum aynen anlattığınız gibi ne birlikte oluyor ne ayrı...sanırım mantıklı olan kararımın arkasında durmak....

Üzülerek söylüyorum ki durum aynen anlattığınız gibi ne birlikte oluyor ne ayrı...sanırım mantıklı olan kararımın arkasında durmak....

hiç abartısız 200 kere küsüp barıştık ne geçti elime sadece sinir hastası olmam iyice düşün koy şapkanı önüne artılaarını eksilerini hangi taraf ağır basıyorsa onu seç özledim zor geliyor ama alıştım insan herşeye alışır kimse senden kıymetli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…