• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet, dilenmek için bunu da yaptılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Çin’de dilenciler akılalmaz bir yöntemle insanlardan para topluyor. Önce develerin ayaklarını kesiyorlar. Ardından onları dilenmek için kullanıyorlar.
Sitene Ekle
vahset-dilenmek-icin-bunu-da-yaptilar-4890973.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Dış Haberler/milliyet.com.tr

İnsanlık dışı bu yöntemle para toplayan dilencilere karşı yetkililer alarma geçti. Çinli dilenciler ayaklarını kestikleri ve kanlar içinde yere uzanan develeri kullanarak insanlardan para topluyor. Develerin ayaklarından yaralandığını tedavisi için paraya ihtiyaçları olduğunu söyleyen dilenciler develerin önünde diz çökmüş halde durarak insanlardan yardım dileniyor.

Ülkede bu korkunç görüntülerin giderek artması üzerine harekete geçen yetkililer halkı duygu sömürüsü yaparak para toplayan bu kişilere karşı uyarıyor.

Dilenmek için nasıl kullanırlar... ona para verenin aklını sevsinler yaa..

ay içimm sızladıı yaa yazık hayvancağıza:110:

Hiç şaşaırmadım çünkü çin gibi pisiliklerden bahsediyorsunuz inşallah kendi ayakalsrınıda kesen bunuru inşallahhhhh

Dip not: çinde sayısız türkmen uygur arakan türklerimizini neyse yazmıyım...

Hiç şaşaırmadım çünkü çin gibi pisiliklerden bahsediyorsunuz inşallah kendi ayakalsrınıda kesen bunuru inşallahhhhh

derilerini yüzmüşler kurşuna dizmişler her türlü işkenceyi yapmışlar evet..

Para veren verirken ne düşünüyor acaba ? ne mantıkla veriyor. yani kesık bacaklı deve ne alaka. ınsan olsa acırsın calısamıyor dersın bacak yaptırsın dersın hadi. deve ne yaa

o nedenle ırkçılığa karşım canım:(

Para veren verirken ne düşünüyor acaba ? ne mantıkla veriyor. yani kesık bacaklı deve ne alaka. ınsan olsa acırsın calısamıyor dersın bacak yaptırsın dersın hadi. deve ne yaa
enteresan insanlar..hindistandada inekler kutsal sayılıyorda bunlardaki mantık bambaşka..devenin ayağını kesecek kadar manyak olduk demekmiki?:KK64:

derilerini yüzmüşler kurşuna dizmişler her türlü işkenceyi yapmışlar evet..
Canım beğenmedim kusura bakma çünkü aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum hele geçen gün vardı yahu kadının karnını kesip bebeğini çıkarmışlar kapıyamı asmışalr allahım delirdim yahu doğmamaış bebekten ne istiyorsun allahın belası pislikler
bu arada 27 kişiyede idam cezası vermişler ama onların suçuda Müslüman olmak
Allah kahretsin onlar Müslümanların soyu kurusun derken yüce mevlam onların başına öyle bi bela ver ki hepten zıbarsınlar kökleri kurusun
Rabbim yeter ümmetine hiç bi zaman kökümüzü kazıyamıyacaklar lanetler

Canım beğenmedim kusura bakma çünkü aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum hele geçen gün vardı yahu kadının karnını kesip bebeğini çıkarmışlar kapıyamı asmışalr allahım delirdim yahu doğmamaış bebekten ne istiyorsun allahın belası pislikler
bu arada 27 kişiyede idam cezası vermişler ama onların suçuda Müslüman olmak
Allah kahretsin onlar Müslümanların soyu kurusun derken yüce mevlam onların başına öyle bi bela ver ki hepten zıbarsınlar kökleri kurusun
Rabbim yeter ümmetine hiç bi zaman kökümüzü kazıyamıyacaklar lanetler
allah fırsat vermesin..kim zulm yapıyorsa caezasını rabbim versin inşallah..

Keske birileri de sizin ayaklarinizi kessede, su hayvancagizi tedavi etmek icin sadaka diye dilense :KK34:

Ay Allah ım ne insanlar var yaaaa
içim acıdı
şe..sizler:KK43:((

:KK62::KK62::KK62::KK62:
Yeterlidir sanırım, anlayan anladı.

Çok kötü oldum insanlık kalmamış aynı acıları çekmeleri dileğiyle:KK62:

Back
X