radikal Çin'de çekilen ve bir maymunun elinde kırbaç olan sirk sahibinden korktuğunun görüldüğü fotoğraf büyük ses getirdi.
–Çin ’in Anhui bölgesinin Suzhou kentinde bir sirkte çekilen görüntü hayvan severleri ayağa kaldırdı.
Sirklerde hayvanlara uygulanan şiddeti belgeleyen ve 29 Kasım’da çekilen fotoğrafta Qi Defang adlı sirk sahibinin maymunu yakaladığı an görenleri dehşete düşürdü. ( Reuters )
arkadaşlar videosu vardı ama bulamadım, gerçi bulsamda kendim izlemem, izlemek isteyen olursa diye...
Sirklerden nefret etmek için bir sebep daha, hiç bir sirk hayvanın tatlı tatlı eğitildiğini(!) sanmıyorum
radikal Çin'de çekilen ve bir maymunun elinde kırbaç olan sirk sahibinden korktuğunun görüldüğü fotoğraf büyük ses getirdi.
–Çin ’in Anhui bölgesinin Suzhou kentinde bir sirkte çekilen görüntü hayvan severleri ayağa kaldırdı.
Sirklerde hayvanlara uygulanan şiddeti belgeleyen ve 29 Kasım’da çekilen fotoğrafta Qi Defang adlı sirk sahibinin maymunu yakaladığı an görenleri dehşete düşürdü. ( Reuters )
İnsanlar kadar vahşi bir varlık gerçekten yok ya!
Korkudan nasılda köşeye sıkışmış dayanamam ya
Bu yüzden hiç sirke gitmem, Allah bilir hayvanlara o hareketi yapmalarını ne şekilde zorunlu hale getiriyorlardır.
Hiç bir hayvan gösterisine gidilmemeli . Arka planda hep eziyet var . Zavallı hayvanlar türlü türlü işkencelerle eğitilip ! gösterilere hazırlanıyor .
Yapanlar aynı muameleye maruz kalır umarım .