vajen estetiği olmadan önce...

• Konu Sahibi Konu Sahibi barışgüneşi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

barışgüneşi

Ziyaretçi
slm candan arkadaşlar vajinada sarkık kücük dudak ameliyatını biliyorsunuzdur...
evet önce insanın kendisine rahatsızlık veriyor fakat benim öğrenmek istediğim şu
evli bayanlara sormak istiyorum...dudakların sarkık olması eşiniz tarafından farkediliyormu
ve eşinize bir rahatsızlık veriyormu .... yada hiç sorun teşkil etmiyormu..
bazı erkeklerin sarkık dudaklardan hoşlandığını okumuştum...
şimdiden teşekürleryerimseniben

hoşlananlar palavra atıyor bence çünkü rahatsızlık verdiği bir gerçek.
erkekler bu tarz şeylerde gerçek fikirlerini söylemiyor herzaman
ama ameliyat olnup bittikten sonra dökülüyorlar

erkekler bu tür ameliyatları gereksiz buluyorlar storysea'nin dediği gibi gayet iyi ya falan diyorlar..ama bende pek beğendiklerini sanmıyorum,sadece rahatlatmak için sorun yok diyorlar.ben oldum ameliyat fakat eşim yurtdışında henüz görmedi görünce bakalım nasıl dökülecek onuda bilmiyorum..
birde herşeyden önce kişinin kendisinin daha rahat ettiğine inanıyorum...

hayatım ne kadara oldun ameliyatı ve iyileşme süreci ne kadar sürdü?
bi de çok acıdı mı?:çok üzgünüm:

yok acımadı..2000 ytl.1 haftada iyileştim..
estetik cerrahi bölümünde bu konuyla ilgili açılan 2 bölüm var..labioplasti ve diğeride vajen estetiği başlıklı..istersen oradan da bilgi edinebilirsin,çünkü ameliyat olan bir çok kadının bilgileri var oradaa caanım..sevgiler

ya benimde aynı sorunum var.eskiden küçüktü büyümeye başladı.anlamadım neden büyüyor.zaten yaptıramamda.hem çok pahalı.hemde ortam uygun değil.gizli olması gerekli.başka çareside yok heralde.

Barışgünesi bu sorunun cevabını inan senden çok merak ediyorum.

Evli kısssslar keşke bu konudaki deneyimlerinizi , fikirlerinizi birazcık daha burada paylaşsanız.Yani erkeklerin düşücelerini ,beğenilerini , hele hele bu sorunu yaşayıpta, evli olanlarınız ,daha iyi biliyorsunuzdur .( Böyle sorunu olmayan evli kıslarda düşüncelerini yazsın lütfen) Mesela ben bu sorunumdan dolayı evlenmekten çok korkuyorum.Hemen Labiaplasty ameliyatı yaptırmak istiyorum Çünkü evleneceğim insanın beğenisi benim için önemli.Ama bilsemki evlilikte bir sorun olmaz. Yaptırmak istemem.Yani deneyimleriniz benim gibi kararsız kalmış, bu sorunla kafayı yemiş insanların karar vermesi için çoook önemli.Benim gibi bu sorunla kafayı yemiş birsürü bayan var çünkü.Hepside ameliyat yaptırsam mı ,yaptırmasam mı ,yaptırırsam memnun kalırmıyım diye benim gibi durmadan düşünüp duruyor.Benim psikolojim mahvolmuş durumda mesela.Onun için lütfen fikirlerinizi paylaşın lütfen.

hoşlananlar palavra atıyor bence çünkü rahatsızlık verdiği bir gerçek.
erkekler bu tarz şeylerde gerçek fikirlerini söylemiyor herzaman
ama ameliyat olnup bittikten sonra dökülüyorlar

Merhaba storysea , canım sen Labiaplastimi yaptırdın.Yorumundan bunu anladım.Yanlış anladıysam kusura bakma.Yani sen sorumun cevabını biliyorsun sanırım."erkekler bu tarz şeylerde gerçek fikirlerini söylemiyor herzaman "demişsin.Yani tam olarak ne düşündüklerini biliyorsun o zaman.Yanlış anlamadıysam, senin yada bir yakınının böyle bir sorunumu vardı ,sonrada ameliyat mı oldu.

Google'den bakmistim dudak sarkikligi neye benzedigini vallahi benim midem kalkti, erkegin nasil kalmaz. Sanki küçük bir pipi var orda. Bende olmus olsaydi kesinlikle ameliyat olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…