- Konu Sahibi canayakxixn
-
Bu konuyla ilgilenen,ihtiyaç duyan arkadaşlara daha faydalı olması açısından ayrı bir başlıkta tartışmayı açık buldum.Herkesin bu konuda kafası bayağı karıştı ve kararsızlık sözkonusu.Deneyimlerimizi ya da düşüncelerimizi buradan paylaşabiliriz.
Estetik kelimesinden zaten ilk anlaşılan plastik cerrahi anlaşılıyor.Fakat bu alanda kendisini yetiştirmiş jinekologlarda var.Bence bu işi anlayan konuya hakim kişi yapmalıdır.Her estetikçi veya jinekolog başarılı olacak diye bir şey yok.İllede plastikçiler yapar bu işi sözüne katılmıyorum.Sanırım iyi araştırma yapılmalı bu konuda....................
bence plastik cerrah yapmalı. Sonuçta oda koskoca cerrah,muhakkak ki vajinanın anatomik yapısını biliyordur.Ben bi program izliyorum.Başarılı bi plastik cerrah,tabiki sürekli estetik ameliyat yapıyor ve yaptığı ameliyatları gösteriyolar. vajina operasyonları için gelen kadınlar da var,onlarıda plastik cerrah ameliyat ediyo.Bu iş estetik, o yüzden plastik cerrah yapmalı bence.
Sadece vajen daraltmaya mı 5000 tl verdiniz?Öyleyse çok pahalı.Kızlar bendede doğum sonrası ister istemez aynı dert olmuştu. Vajina daraltma için kadın doğummu plastik cerrahmı derken Gayrettepe Florans nigtingale hastanesinde plastik cerrah Op.Dr. Serkan Dinar'a ameliyat oldum.Utanmayın derdinizi anlatmanız yetiyor öyle ayrıntılı muayenesi yok bu işin.Ameliyatta siz uyuyunca doktor görüyor ve hallediyor. Ameliyat narkozla oluyor ve 1 gece hastanede kalıyorsunuz. Uyandığınızda içerde bir pansuman oluyor onu hemşire alıyor ve işlem tamam hihoyyyt
2 ay ilişki yasağı oluyor sonra normal hayat.Bu işleme 5000 tl verdim hastane dahil.
Bu kadar sorunsuz olacağı aklıma gelmezdi
bence plastik cerrah yapmalı. Sonuçta oda koskoca cerrah,muhakkak ki vajinanın anatomik yapısını biliyordur.Ben bi program izliyorum.Başarılı bi plastik cerrah,tabiki sürekli estetik ameliyat yapıyor ve yaptığı ameliyatları gösteriyolar. vajina operasyonları için gelen kadınlar da var,onlarıda plastik cerrah ameliyat ediyo.Bu iş estetik, o yüzden plastik cerrah yapmalı bence.
bence de plastik cerrah yapmalı...ayrıca hastane de çok önemli die düşünüorum.zira bu tür operasyonlarda anestezi ve yoğun bakım da çok önemli..bu hizmetleri gerçekten iyi sunan bir hastanede bu ve benzer türevli operasyonları geçirmek daha ii olur die düşünmekteyimm..sonuçta toparlayacak olursak iyi bir hastanede ve plastik cerrah tarafından yapılmalıdır diyorum..ucuz etin yahnisi çiğ olur arkadaşlar..operasyon sırasında ve sonrasında hiç birimiz problem yaşamak istemeyiz..sonuçta bu tür operasyonlar en hassas bölgemizde ve risk almamız en mantıklısıdır die düşünmekteyim..
Kendini bu alanda yetiştirmiş konuya hakim jinekologlar da var hemde tam donanımlı özel hastanelerde titizlikle ve başarılı bir şekilde bu işi yapıyorlar.a.s.bende böyle bir ameliyatı plastik cerrahlar yapsın diye düşünüyorum, hem iz konusunda deneyimliler hemde iyi hastaneleri tercih ediyorlar.
Sadece vajen daraltmaya mı 5000 tl verdiniz?Öyleyse çok pahalı.Ben geçen sene 2000tl vermiştim.
Bu konuyla ilgilenen,ihtiyaç duyan arkadaşlara daha faydalı olması açısından ayrı bir başlıkta tartışmayı açık buldum.Herkesin bu konuda kafası bayağı karıştı ve kararsızlık sözkonusu.Deneyimlerimizi ya da düşüncelerimizi buradan paylaşabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?