kızlar benim lökasit oranım ++75 çıktı doktorum tek içimlik intihap kurutucu tozun yanında vaji-hex verdi vajinal fitil sabah akşam koyuluyo ama su gibi akıntı oluyo koyduktan sonra bebişin suyundanmı geliyo diye tedirgin oluyorum hali,yle çünkü içine itiliyo ne olur yardım edin doktoruma gitmeme 1 hafta var şuanda tatilde galiba ulaşamıyorum sabit hattan
ben de kullandım.doktorum güvenilir demişti. vajinal siğil için kullandım ben.sen ne için kullandın canım.
hamilelik döneminde vücut direnci düştüğü için cok sık rastalnıyormuş bu siğillere. inşallah doğumdan sonra geçer. cinsel ilişki sırasında yanma oluyor.
ben de kullandım.doktorum güvenilir demişti. vajinal siğil için kullandım ben.sen ne için kullandın canım.
hamilelik döneminde vücut direnci düştüğü için cok sık rastalnıyormuş bu siğillere. inşallah doğumdan sonra geçer. cinsel ilişki sırasında yanma oluyor.
yok canım benim siğilim yok lökasitim yükselmiş oda kaşıntı yapmıştı sanırım onun için verdi ama bi çay bardağından daha fazla olunca korktum açıkcası kullanmayı bırakmayı bile düşünüyorum ama doktoruma ulaşamadım zaten 6 günlük bişi
teşekkür ederim canım kullanan birinden olabileceğini duyunca içim rahatladı çok rahatsız olmuştum gebelikte b katagorisi ama yinede insan hamileyken korkuyo ilaç almaya kıyamaıyo bebeğine
Bende vajinit için kullanmıştım. ayağa kalkar kalkmaz akıyor aşağı doğru. ilacın özellliğinden yoksa bebeğin suyu falan değil. Ama gebelikte kullanımını bilmiyorum doktorunn daha iyisini bilir tabi. Geçmiş olsun