• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajimismus

murcig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
59
18
8
30
Merhabalar eşimle hiçbir şekilde içime alamıyorum parmak egzersizide asla yapamıyorum birinci derece vajinusmusum yardım istiyorum lütfen nasıl yendiniz

Merhabalar eşimle hiçbir şekilde içime alamıyorum parmak egzersizide asla yapamıyorum birinci derece vajinusmusum yardım istiyorum lütfen nasıl yendiniz
Surekli konu acarsaniz engel yersiniz. Az onceki konunuza cevap yazdim bir daha acmayin.

Yaklaşık dört yıldır bu problemi yaşıyorum bu süre içerisinde bire bir ve yüz yüze tedavi de gördüm ancak yanlış tedavi ve yaklaşım neticesinde ileri gideceğime geri gittim ve cinsellik konusuna kendimi tamamen kapattım, mutsuz ve bir o kadar da çaresizdim ta ki doktor Nazife ergen micozkadıoğlu ile tanışana kadar bu problemi aşmayı kafama koyup duyusal olarak toparladığımda internetten detaylıca bir araştırma yaptım (kötü bir tedavi süreci yaşayıp travmalarım tekrar depreşmesin diye) ve kendisini buldum iletişime geçtim ilk aşamadan son aşamaya kadar o kadar ilgili, şefkatli, iletişime açık, pozitif bir yaklaşım sergiledi ki bilgiye dayalı öğrenme odaklı bir şekilde tedaviyi yürüttük süreç içerisinde bir abla ve anne gibi oldu benim için hem de tüm bunları online bir şekilde uzaktan görüntülü görüşmeler sürekli mesaj yoluyla bilgi akılı ve iletişim ile gerçekleştirdik. Anladım ki doğru yaklaşım ve kişiye özel tedavi ile aşılamayacak bir sorun değilmiş her yapamadığım ve düştüğümde kendisi herkesin zamanının farklı ve kendine özgü olduğunu yılmadan anlattı. Benim gibi uzun süredir bu problemi yaşayan yanlış tedavi ile geriye giden ve kendisini kısır bir döngü içerisinde hisseden kadınlara destek ve ilham olabilmesi için içimi döktüm ve paylaşımda bulundum, inanın kafamızda büyüttüğümüz gibi değil kızlar :)

Back
X