Vajina Çeşitlerine Göre İlişki Modeli

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.260
2.981
Onlarca ve belki yüzlerce çeşit vajina vardır. Temel olarak açık, kapalı, büyük dudaklı, küçük dudaklı gibi isimlerle nitelendirilse de her bedende vajina farklı biçimdedir. Asla olunmaması gereken estetik ameliyatlardan biri ise vajina estetik ameliyatıdır. Kendi vajinanızı kimseninkiyle kıyaslamayın ve şeklinin standart dışı olduğunuz düşünmeyin. Pek çok kadın, vajina estetiği yaptırarak cinsel performanslarını veya cinsel doyumlarını olumsuz şekilde etkilemektedir.

vajina_cesitleri_turleri.jpg


Görüntü değil, işlev önemlidir düşüncesi olmalı ve vajinanın bir standardı olmadığı bilinmelidir. Siz ne kadar haz alıyor iseniz, vajinanız o derece özeldir.

Vajinal Zevkler

Klitoris
her vajinada olan ve fakat farklı boyutlarda, genetik olarak şekillenmiş haz noktalarıdır. Klitorisi büyük olan kadınlar cinsellikte daha çok zevk alan ve veren kadınlardır. Küçük klitoriste ise zevk daha minimaldir. Dış dudaklar ise tamamen klitorise bağlı olarak şekillenir.

Vajinayı özel kılan ise koku faktörü ve ıslaklığıdır. Erkeklerin beğendiği vajina tipi diye bir şey yoktur. Her penis şekli nasıl ki birbirinden farklı ise vajinada da haz ve orgazm etkisine bağlı olarak, niteliği belirlenir.

Bir vajinanın ideal olduğunu belirleyen ise oral sekstir. Şayet oral seks esnasında zevk veriyor ve doğal şekilde çekim gücü var ise, akıntı kokusu veya farklı kötü kokular salmıyor bizzat ıslaklık tadında haz veriyor ise ideal olandır. Dolayısıyla vajina şekillerinin genetik olarak şekillendiğini ve klitorisin en önemli uzuv olduğunu bilmelisiniz.
 
Yani ameliyatlar hazzı etkiliyor diyorsunuz.Ama o kadar çok yapılıyorki estetik insanlar bunu göze alıp mı yaptırıyorlar yani.Haz önemli sonuçta.Zevk almadığı bir birleşmeyi neden gerçekleştirsinki bir insan.
 
X