vajina da yanma batma kaşıntı

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
kızlar grip oldum .ve kullandığım antibiyotik sebebi ile mi bilemiyorum.
İnanılmaz yanma kaşıntı acı var oturamıyorum çalışamıyorum.flucan içtim flagly içtim travazol krem bir tüp bitirdim fitil zolax yerleştirdim bana mısın demedi .sirkeli su da denedim.

Gittim candimax aldım .ne önerirsiniz .evli değilim herhangi bir cinsel ilişkim uzun zamandır zaten yok.neden böyle oldu anlayamadım
flucanı yeniiçtim candimaxı da içsem mi

hepsini içme özellikle candimax karaciğeri mahvediyor ki önden flucan içmişsin. Bulursan zerdeçal sirkesi iç candida mantarı azmıştır antibiyotikten. Benim de öyle antibiyotikle başlayan mantar serüvenim yıllarca sürdü ve artık ilaçlar da fayda etmiyordu en son karaciğer değerim yüksek çıkmıştı bıraktım ilaç almayı. Bir yerden öğrendim zerdeçal sirkesi sabah akşam bi bardak suya 1 yemek kaşığı dök iç geçer inşallah..acil şifalar diliyorum o derdi çeken bilir.

kızlar grip oldum .ve kullandığım antibiyotik sebebi ile mi bilemiyorum.
İnanılmaz yanma kaşıntı acı var oturamıyorum çalışamıyorum.flucan içtim flagly içtim travazol krem bir tüp bitirdim fitil zolax yerleştirdim bana mısın demedi .sirkeli su da denedim.

Gittim candimax aldım .ne önerirsiniz .evli değilim herhangi bir cinsel ilişkim uzun zamandır zaten yok.neden böyle oldu anlayamadım
flucanı yeniiçtim candimaxı da içsem mi
Kızılcık suyu veya tabletini de içebilirsiniz. Eczanelerde cranberry diye geçiyor. Bol bol su, probiyotik tüketin. Şekerli ve karbonhidratlı şeyler yemeyin protein ağırlıklı beslenin. İç çamaşırlarınızı sürekli değiştirin o bölgeyi kuru tutun. Çamaşırlarınızı ayrı ve en az 60 derecede yıkayın ve ütüleyin. Tuvalet temizliğinize dikkat edin. Sirkeli suyla taharetlenebilirsiniz. Ve hiç kültür testi yaptırdınız mı? Bence bir yaptırın o kadar ilaca cevap vermediyse başka bir enfeksiyonunuz olabilir. Testi yaptırın mutlaka çünkü bu dediklerim destek ve temizlik amaçlı herhangi bir enfeksiyon varsa ve tedavi edilmezse yine tekrarlar. Geçmiş olsun.

Back
X