arkadşlar bende 2 normal doğum yaptım ve doğumlardan sonra vajinamın çok geniş olduğunu düşünüyorum hiç zevk alamıyorum bu yüzdende vajina daraltma ameliyatı olmak istiyorum ama güvenemiyorum napıcam bilemiyorum
Slm kızlar 2 hafta oncedogum yaptım cok çok ağır bir dogum oldu ilk dogumumda oyleydi drsuz ebesiz oldu bu ikinci dogumum ve cok hızlı oldugundan carsaf gibi yirtmislar telas ve korkudan.drum daratma ameliyati yapmamız gerekli diyor. ? Yoksa cinsel ve sosyal hayatinda sorun yasarsin diyor..
Ben hic bilmiyorum nasil olur acisi sizisi gerci son dogumda yasadiklarimdan sonra vız gelir....
Ayrica bu togkat madura iyi ama diğer sorunlara biretkisi olmaz ki...
Canım bence dene sen bi tongkat madurayı, genişlemeye de iyi geliyor, akıntıya da, kokuya da mantara da, ameliyattan önce bence şansını bi dene ameliyat son çaren olsun. Tongkat madura işe yaramasada olan 70 lirana olur bu kadar basit.
İdrar kaçırma olayına bir şey diyemiycem canım.
bu ürünü gitti gidiyordan mı alıyorsunuz?
iyi de idrar kaçırma olayına care olmayacak ya ben ilerde bu sorunla karşılaşırsam.?
Canım bence dene sen bi tongkat madurayı, genişlemeye de iyi geliyor, akıntıya da, kokuya da mantara da, ameliyattan önce bence şansını bi dene ameliyat son çaren olsun. Tongkat madura işe yaramasada olan 70 lirana olur bu kadar basit.
Arkadaslar bir ay önce vajina daraltma ameliyati oldum bende rahim sarkmasinda vardık iki ameliyati birden oldum.doktorum 40 gün iliski yasağı koydu , ilk bir hafta zorlandım iki gün agri bir hafta kanama sürdü su anda çok iyi hissediyorum . Doktorum kontrolde genc kız gibi oldun dedi bende elimle darlığı hissediyorum. Eskisinden eser yok , bakalım 10. gün sonra esiminde fikrini alicam bisey sormak isterseniz yardımcı olurum
İdrar kacırma icin sling yada tot adı verilen iki ameliyat yapılıyor ve sonuçları çok güzel arkadaşlar eskiden yapılan ameliyatlar çok başarılı değildi..İdrar kaçırma olayına bir şey diyemiycem canım.
bende tongkat madura kullanıcısı olark gönül rahatlığıyla öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?