- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 41
- Konu Sahibi sariyapraklar
devlet hastanesı bu ameliyatı yapıyor mu sgk lıyım ankarada yaptıran varmı hangı hastane hangı doktor memnun kaldınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devlette olmuyor diye biliyorum..bende bakıyorumdevlet hastanesı bu ameliyatı yapıyor mu sgk lıyım ankarada yaptıran varmı hangı hastane hangı doktor memnun kaldınız mı
devlette olmuyor diye biliyorum..bende bakıyorum[/QUOT
senn kaçıncı doğum kı bu yüzden evlılığımde de sıkıntı oluyor
hımm bnm bı oğlum var ama doğumum cok zor gectı çok uğraştılar asıstan olcak geriler.... hırpaladılar benı araştırıyorum idrar kaçırma varmı sende pekı2 noraml ama 1. zordu üzerime bastırdılar çok... çok kötü bir deneyimdi. evet bendede sıkıntı var ama iyi birsini arıyorum. özelde olacak mecburen.
hangı hastanede yada ozel yerı mı var ebru hanımın fiyat nekadar tuttu sen lazerli mi yaptırdın yoksa kesılı mıAnkarada ebru zulfikaroglu bu konuda cok iyi bende yaptirali bir ay oldu kizlar
bnm ılk doğumumda oldu böyle olcanı bılseydım sezeryan olurdum evliliğimizi etkiliyor bunaldım ıyıce bı kaç fıyat sordum çok uçuk rakamlar söyluyolarhangı hastanede yada ozel yerı mı var ebru hanımın fiyat nekadar tuttu sen lazerli mi yaptırdın yoksa kesılı mı
var evet öksürükle gidiyor..2-3 damla ama artar zamanla diyorlar...e tabi birazda doğal gevşeklik oluyor, zaman ve zorlanma ile.. ptesi muayene olucam tavsiye ile birine bakalım ne diyecekler.hımm bnm bı oğlum var ama doğumum cok zor gectı çok uğraştılar asıstan olcak geriler.... hırpaladılar benı araştırıyorum idrar kaçırma varmı sende pekı
merhaba cnmvar evet öksürükle gidiyor..2-3 damla ama artar zamanla diyorlar...e tabi birazda doğal gevşeklik oluyor, zaman ve zorlanma ile.. ptesi muayene olucam tavsiye ile birine bakalım ne diyecekler.
devlet hastanesı bu ameliyatı yapıyor mu sgk lıyım ankarada yaptıran varmı hangı hastane hangı doktor memnun kaldınız mı
rica ederim deryacım bende bu operasyonu olmadan önce cok arastırdım hıc bır yorum bulup goremedım gorseydım bosuna gıdıp bu ıslemı asla yaptırmazdım olaCok tesekkurler Melikesu..gercekten cok faydali bilgiler oldu bunlar merak eden herkes icin..
Ayni sorun bende de var , sulanma olayi arti vajinam da oldukca genis. Ben de ciddi ciddi bu operasyonu dusunuyorken suan hic hesapta olmayan bir hamilelik yasiyorum. Dogurduktan sonra kesin yaptiririm diyordum ama vazgectim sayende.
Eger baska bir cozum onerisi olan varsa yazin lutfen. Ben ve benim gibi caresiz bayanlara yardimci olmus olursunuz...
Cok tesekkurler Melikesu..gercekten cok faydali bilgiler oldu bunlar merak eden herkes icin..
Ayni sorun bende de var , sulanma olayi arti vajinam da oldukca genis. Ben de ciddi ciddi bu operasyonu dusunuyorken suan hic hesapta olmayan bir hamilelik yasiyorum. Dogurduktan sonra kesin yaptiririm diyordum ama vazgectim sayende.
Eger baska bir cozum onerisi olan varsa yazin lutfen. Ben ve benim gibi caresiz bayanlara yardimci olmus olursunuz...