Vajina daraltma estetiği oldum

Soyafasulyesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
9
1
1
29
Kızlar vajina daraltma estetiği oldum cuma günü üçüncü haftam olacak. Kenarlarından dikişler atıldı. Çocuk sahibi değilim çok sık cinsel birleşmeler de yaşamadım. Benim sorunum doğuştan kaynaklı ileri geliyormuş. Doktorum yan taraflarını dikerek daraltma işlemini gerçekleştirdi. Kabızlik sorunun çekiyorum bu durum dikislerimi etkiler mi bilgisi olan lütfen yazsın. Bu ameliyatı olup mutluluk elde edemeyen var mı.

woaw bulamadım ondan oha yazdım. Bende istiyom . Ama galiba ben kendime işkence istiyorum ondan. :) Niyeyse komple diktirsem mi diyorum. Hayır ayrıldım 2019-2018 de cinsel ilişkimde yok ama neyin karmaşası acaba. Ben sorayım hemen sorularıma acıyor mu. Şuan yani dikişler kendi atılan dan mı. Kaybolan. Yani kabızlık biyolojik olarak etkileyebilir zira birbirini etkileyen kaslar dikkatli olun. Şaka yollu sordum umarım kızmadınız . Acı var mı acı. ay yaptırasım var yaptırmak için nedenimde yok . Ama niyeyse merak işte sonrasında ne kadar sürede geçiyor acınız. Ya da geçtimi nasıl bir acı. Gıcıklık değilmi zarı mı diktirsem acaba.? Öyle ölsem ne olabilir ki zira cinsel tiksindirici . Yemin ediyorum bu konu buraya düştü hep merak ederdim. Nasıl bir acı. Acaba dayanılabilir mi. Yani mecburiyet dışı yaptırmak için çok mu sıkıntılı bir operasyon.

Valla ilk gün çok aşırı bir acı oldu bacım 1 hafta üzerine oturamadim şimdi hiç acı yok 0 doktorum 6 hafta cinsel ilişkiyi yasakladı. Özgüvenim 0 dı yavaş yavaş yerine geliyor. Eriyen dikisler kullanılıyor dün kontrolüm vardı 2. Hafta için doktorum sol tarafimin dikişlerinin tamamen iyileştini söyledi ve çok iyi olduğumu söyledi yazdığım gibi cuma günü üçüncü haftam olacak su an çok iyiyim ama kabızlık sorunu yaşayınca inanılmaz ağrıyor ve genisliyormus gibi hissediyorum. Kabızlığım da kronik. Geçiyor yine oluyor napsam bilemedim

Hım az simanike çok az demlesen iyi gelir mi acaba. Ama ilaçta kullanıyorsudur. Bence doktorla konuş. AA probiyotik olabilir bak. Yoğurt bol bol. Bağırsak faaliyetlerine iyi gelir. Aaman çok sevindim. Yenilenmişin . Format atılmış gibi. Yani elbette öbür türlü eskimiş anlamında değil yanlış anlaşılmasın hanımlar. Ama insana psikolojik olarak bile farklı hissettiriyordur bence. Dimi ?

Evet psikolojik olarak aşırı fark ediyor eğer böyle bir problem yasiyorsan kesinlikle şiddetle tavsiye ederim bak bunu şimdiden söylüyorum daha ilişki miliski yok

Evet psikolojik olarak aşırı fark ediyor eğer böyle bir problem yasiyorsan kesinlikle şiddetle tavsiye ederim bak bunu şimdiden söylüyorum daha ilişki miliski yok
Yok ben zaten kullanmıyorum ilişki :) rahibe terasa olarak takılıyorum. Günümüzde manastır olsa o kadar olurdu herhalde zira tiksiniyorum. Önce psikolog şart bence bana . Çünkü androfobi falanda var. Onunla zor baş ettim zaten . Ama inanki ilerde işe girdikten sonra düşünüyorum. Sadece işte daha önce kürtaj geçirdiğim için o korku yetti bana. Herhangi bir operasyon o yüzden korkutuyor. Acısı psikolojisi

Canım ben de oldum 1 ay oldu açlık otu iç dikişlerin zarar görmesin. Akşamları 1 kupa ya 4 tane at demle 30 dk. Süzüp iç.

Ben 19 unda oldum geçen ayın. Sanırım bir gün arayla olmuşuz ameliyatı. Kabızlık dikişlerin esneyip kaynamasına sebep olur canım dikkatli ol. En önemlisi bu. Şimdi ne durumdasın. Benim 24 ü 5 haftayı doldurduğu da kontrol var İstanbul da. Antalya'dan gidiyorum. Sonucu merakla bekliyorum.

Selam bende 3 subatta vajınoplastı ve labıoplastı oldum doktorum bırkacgun önce ilişkiye baslayabılırsın dedi fakat asla olmuyor cok canım yanıyor sizde durum nedir öneride bulunan birileri oldumu ne yapmak gerekır acaba

Kesinlikle tam iyileşmemiş oluyor denemeyin. 2 ay yeterli bir süre değilmiş. Ben 2. Ayı doldurup öyle ilişkiye girdim ama dikiş yerlerinde tam açılma oldu maalesef ve kanamasız açılma! Doktor nihai sonucun 3. Ayda olacağını üzülmemem gerektiğini söyledi bana sonrasında tekrar operasyon yapılacakmış. Ama benim psikolojik olarak sarstığı için tekrar Cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
3 ayda tam iyileşme oluyor ama dikişlerin ayrılmaması için tam 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorum ilişki. Doktor bile nihai sonuc 3 ay sonra belli olur diyor keşke baştan söyleseydi de bunlar yaşanmasaydı.

Öncelıkle geçmiş olsun 1 kerede baska denemeye cesaretim olmadı cok korkuyorum artık bende 2 ay oldu sanırım daha cok uzun aylar olacak tam bırlesme için umarım olur

Öncelıkle geçmiş olsun 1 kerede baska denemeye cesaretim olmadı cok korkuyorum artık bende 2 ay oldu sanırım daha cok uzun aylar olacak tam bırlesme için umarım olur
Kesinlikle 3. Ayı doldurmalısınız. Sabırlı olun süreç benimki gibi başa sarmasın. Çektiğiniz eziyet çöp olmasın. 3. Ayda dokular yerleşiyor rahatlıyor. Ama en az 3 ay mutlaka bekleyin derim.

Tekrar geçmiş olsun. Zaten az kalmış 3 Mayıs'ta deneyin inanın hiç sıkıntı olmaz. Ama öncesinde dokular düzelmemiş oluyor. Ben kabusu yaşadım o kesilen ve dikilen yerler kanamasız ayrıldı. Siz de yaşamayın diye ısrar ediyorum. Şimdi Ankara'da bir Dr ile görüşüyorum muhtem ona gideceğim fazla vakit kaybetmeden.

Evet canım beklemedeyım malum ramazanda girdi araya iyi oldu tavsıyeni dınleyecegım umarım sende sorunsuz atlatırsın

Vajına daraltma lazerle felan olmuyor mu acısız ağrısız bende yapmak istiyorum ama korkuyorum

Ameliyat esnası sonrası acıma yok ama ilişkşde off

Merhaba çok geçmiş olsun daraltma estetiği dediğiniz vajinoplasti mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…