- Konu Sahibi hicbuyumiycem
Vajina daraltma yapan jinekolog ariyorum. daha once yaptiranlar doktorunun adini verir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajina daraltma yapan jinekolog ariyorum. daha once yaptiranlar doktorunun adini verir mi?
doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel açıkalın mantar deyip geri göndermişti beni bir krem yazıp,dikişlerim acıyo demiştim oysa...dikiş değil o demişti......ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...ya o kadar kolay ve sağlıklı doğum yaptım ama şimdi neler cekiyorum...psikolojim bozuldu resmen...şimdi bu dikişleri kime tekrar amelyat ettircem..
biliyorum aradan uzun zaman geçmiş ama şuan aynı durum bende var..dikişlerini tekrar düzeltme yaptırdın mı. Sonuc ne oldu..izi kaldımı. .sanırım şu an yeniden hamilesin. Allâh sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.doğum dikişlerim yanlış iyileşmiş...ve tekrar dikişlerin açılıp dikilmesi gerekiyor...cok sinirlerim bozuk..boyle bişey duydunuz mu hiç....doğumdan değil dikişten korkmuştum hep...korktuğum başıma geldi...40ım çıksın iyileşir umuduyla bekledim,iyileşmedi...bugun başka bir doktora gittim, tekrar dikilmesi lazım dedi...ağlayacaktım hüngür hüngür....hayattan soğudum ya...ilk kez keşke sezeryan yapsaydım dedim...boyle bişey başına gelen var mı???????? ha bu arada Medicana'daki kendi doktorum olan sibel açıkalın mantar deyip geri göndermişti beni bir krem yazıp,dikişlerim acıyo demiştim oysa...dikiş değil o demişti......ama ben bu agrının dikişlerden geldiğini biliyordum....hani kumaş kasar ya öyle bir şey...ayaklarıma vuruyor...ya o kadar kolay ve sağlıklı doğum yaptım ama şimdi neler cekiyorum...psikolojim bozuldu resmen...şimdi bu dikişleri kime tekrar amelyat ettircem..