Vajina daraltma olan var mı

Vajina daraltmada farklı bi işlem yada başka bişey varmı bilmiyorum ama ben geçirdiğim operasyondan çok memnunum bugun benimde 11. günüm ama çok şükür rahatım. Operasyondan önce 15 gün boyunca doktor araştırdım işte sırf bu sorunları yaşamamak için ilk 3 gün neredeyse saat başı aradım doktorumu ne bir oflama ne cevap vermeme. Doğuma girmiş gece saat 23.30 da bana kusura bakmayın dönemedim acil bi doğum ameliyatım var diye mesaj yazıyo. Keşke sizde iyice araştırsaydınız
Merhaba birsey sorabilir miyim ben daha 19 yaşındayım ama böyle sıkıntılarım var onlinedan sordum doktor vajinoplasti dedi ama daha muayene etmedi. Sizce olayim mi çok mu erken? benim dogustan galıba

Merhaba birsey sorabilir miyim ben daha 19 yaşındayım ama böyle sıkıntılarım var onlinedan sordum doktor vajinoplasti dedi ama daha muayene etmedi. Sizce olayim mi çok mu erken? benim dogustan galıba
Sizin nasıl sıkıntılatınız var.Görsel olarakmı rahatsızsınız yoksa benim sıkıntılarım gibimi sizdekide? Hangi doktora sordunuz?

Anladım. Yaşınız biraz gençmiş aslında. İlerde evlenince bile hatta doğum yaptıktan sonra da iater istemez vajinada genişleme oluyor acaba bekleaeniz mi bilemedim ki kafanızı karıştırmak da istemem. Farklı doktorlarla da görüşün bence

Anladım. Yaşınız biraz gençmiş aslında. İlerde evlenince bile hatta doğum yaptıktan sonra da iater istemez vajinada genişleme oluyor acaba bekleaeniz mi bilemedim ki kafanızı karıştırmak da istemem. Farklı doktorlarla da görüşün bence
Cerrahi işlemden sonra tekrar genişler mi ki cinsel ilişkiyle... doğumu sezaryen yaparımda

Cerrahi işlemden sonra tekrar genişler mi ki cinsel ilişkiyle... doğumu sezaryen yaparımda
Bilmiyorum o kadarını onu doktorunuzuna sorun operasyon yapılmayan birinde doğumla, ilişkiyle evet genişler ama cerrahi işlemden sonra bidaha genişleme olurmu inanın bilniyorum

Selam kızlar bu ameliyatı olup iyilesme surecını bana bırı yazabılır mı ? Ben oldum 10 gun oldu ve dıkısler oldugu gıbı duruyor ve cok dar 1 parmagım giriyo tabı zorlayamıyorum dıkısler var ıcınde korkuyorum nerden yaptırdım ya cok dar gibi ama dikiş dusunce duzelırmı bılmıyorum bu surecı yasayan birilerine ihtiyacım var
Merhabalar bende gecen ayın 13 unde oldum ılk oldugunda 1 2 hafta oturamadım sıslıkten dolayı biraz agrı yanma oldu fakat 1 2 hafta sonunda yavas yavas oturmaya basladım evet yine azda olsa acıyordu fakat ilk gun gibi degıl ondan sonr ayavas yavas normlde donmeye basladım 30 gun sonunda kontrole gıtım doktor ılıskı he girmem de bı sorun olmayacağını soyledı ve gırdım fakat ilk ılıskıye girerken okadar cok acıyorkı yavas yavas yabtıgımız halde ve bı kac gun sonra yine ılıskıye gırdım yine acıyo ılk girerken acıyo fakat ıcınde acılmıyo dıyemem ama ilk girerken kadarda degıl ama kısı den kısıye bu degısırmı bılemem ve bu acılar daha sonra ilerleyen zamanlarda gecer mi onuda bılemem

Hanımlar son durumlarınız nedir? Benim de kafamda soru işaretleri var, yaşayanlardan ayrıntılı bilgi almak istiyorum

Back
X