Ameliyattan sonra mı hissedemiyorsunuz? Ben de ameliyat oldum 2 ay önce ama bor türlü tam ilişki olmuyor 3=4 kez denedik hafif kanama bile oldu. Yirtilacqk gibi agriyor.Gözünüz aydın. İlk birkaç ilişki zor olacak demişti doktorum. His olarak daha iyi hissettin mi? Çünkü son zamanlarda ben bazen eşimi hiç hissedemiyordum.
Adınıza çok sevindim. Darısı başımıza :)Kızlar 2 ay önce vajina daraltma ameliyati oldum
Bugün ilişkiye girdim merak edenler vardı ondan post açtım
Şöyle başlıyım
İlk başta gerçekten zor oluyor Giriş hatta girmez diye düşündüm çünkü yanma oluyor sadece giriş tarafında
Kızlar illa ki biraz yanma olacak bence normal sonuçta orası bir operasyon geçirdi ama zamanla geçer
İkincisi ni bile denedim yine giriş tarafı fena yanıyor ama pes etmeyin devam ettim tam birleşme olunca biraz daha iyi oluyor
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Aslında daha önceden de hissediyordumGözünüz aydın. İlk birkaç ilişki zor olacak demişti doktorum. His olarak daha iyi hissettin mi? Çünkü son zamanlarda ben bazen eşimi hiç hissedemiyordum.
Eskisinden bir farkı olmadı mı?Aslında daha önceden de hissediyordum
Ameliyat olma sebeplerim arasında aşırı genişlikten dolayı hissedememe vardı. Ben ameliyat olalı 16 gün oldu. 40 gün beklemem lazım.Ameliyattan sonra mı hissedemiyorsunuz? Ben de ameliyat oldum 2 ay önce ama bor türlü tam ilişki olmuyor 3=4 kez denedik hafif kanama bile oldu. Yirtilacqk gibi agriyor.
Var tabi cnmEskisinden bir farkı olmadı mı?
Cnm ben ameliyat tan 2 ay sonra girdimAmeliyat olma sebeplerim arasında aşırı genişlikten dolayı hissedememe vardı. Ben ameliyat olalı 16 gün oldu. 40 gün beklemem lazım.
Kayganlaştırıcı kullandınız mı?
Ben garanti olsun diye 60 gün bekledim. Kayganlastirici kullanmadık. Vazelin ve zeytinyağ desteği alarak denedik. Ama bir sonraki sefer kayganlastirici ile deneyeceğiz bakalimAmeliyat olma sebeplerim arasında aşırı genişlikten dolayı hissedememe vardı. Ben ameliyat olalı 16 gün oldu. 40 gün beklemem lazım.
Kayganlaştırıcı kullandınız mı?
Biz 7=8 kez denedik , halâ tam birleşme olmuyorbiraz zorlayinca kanıyor, yarısı bile girmiyor henüz. Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor, devlet hastanesi doktoru, başından saçıyor olabilir. Uyuşturucu krem ve kayganlastirici kullanmanıza rağmen her seferinde acı ve hafif kanama oluyor, tam birleşmeye de cabasıKızlar 2 ay önce vajina daraltma ameliyati oldum
Şöyle başlıyım
İlk başta gerçekten zor oluyor Giriş hatta girmez diye düşündüm çünkü yanma oluyor sadece giriş tarafında
Kızlar illa ki biraz yanma olacak bence normal sonuçta orası bir operasyon geçirdi ama zamanla geçer
İkincisi ni bile denedim yine giriş tarafı fena yanıyor ama pes etmeyin devam ettim tam birleşme olunca biraz daha iyi oluyor
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Cnm bizde hiç girmeyecek diye düşündükBiz 7=8 kez denedik , halâ tam birleşme olmuyorbiraz zorlayinca kanıyor, yarısı bile girmiyor henüz. Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor, devlet hastanesi doktoru, başından saçıyor olabilir. Uyuşturucu krem ve kayganlastirici kullanmanıza rağmen her seferinde acı ve hafif kanama oluyor, tam birleşmeye de cabasıEşim niye yaptırdın ki diye kızdı, oysa çok.sebebim.vardi...
Bende 2 gün önce oldum daha çok yeni o yüzden çok korkuyorumKızlar 2 ay önce vajina daraltma ameliyati oldum
Şöyle başlıyım
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Meraba kaç cm daralttı acabaBiz 7=8 kez denedik , halâ tam birleşme olmuyorbiraz zorlayinca kanıyor, yarısı bile girmiyor henüz. Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor, devlet hastanesi doktoru, başından saçıyor olabilir. Uyuşturucu krem ve kayganlastirici kullanmanıza rağmen her seferinde acı ve hafif kanama oluyor, tam birleşmeye de cabasıEşim niye yaptırdın ki diye kızdı, oysa çok.sebebim.vardi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?