Vajina daraltma sonrasi iliskiye girdim

Weilkay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
154
42
13
36
Kızlar 2 ay önce vajina daraltma ameliyati oldum
Bugün ilişkiye girdim merak edenler vardı ondan post açtım
Şöyle başlıyım
İlk başta gerçekten zor oluyor Giriş hatta girmez diye düşündüm çünkü yanma oluyor sadece giriş tarafında
Kızlar illa ki biraz yanma olacak bence normal sonuçta orası bir operasyon geçirdi ama zamanla geçer
İkincisi ni bile denedim yine giriş tarafı fena yanıyor ama pes etmeyin devam ettim tam birleşme olunca biraz daha iyi oluyor
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim

Gözünüz aydın. İlk birkaç ilişki zor olacak demişti doktorum. His olarak daha iyi hissettin mi? Çünkü son zamanlarda ben bazen eşimi hiç hissedemiyordum.

Gözünüz aydın. İlk birkaç ilişki zor olacak demişti doktorum. His olarak daha iyi hissettin mi? Çünkü son zamanlarda ben bazen eşimi hiç hissedemiyordum.
Ameliyattan sonra mı hissedemiyorsunuz? Ben de ameliyat oldum 2 ay önce ama bor türlü tam ilişki olmuyor 3=4 kez denedik hafif kanama bile oldu. Yirtilacqk gibi agriyor.

Şöyle başlıyım
İlk başta gerçekten zor oluyor Giriş hatta girmez diye düşündüm çünkü yanma oluyor sadece giriş tarafında
Kızlar illa ki biraz yanma olacak bence normal sonuçta orası bir operasyon geçirdi ama zamanla geçer
İkincisi ni bile denedim yine giriş tarafı fena yanıyor ama pes etmeyin devam ettim tam birleşme olunca biraz daha iyi oluyor
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Adınıza çok sevindim. Darısı başımıza :)

Aslında daha önceden de hissediyordum

Ameliyattan sonra mı hissedemiyorsunuz? Ben de ameliyat oldum 2 ay önce ama bor türlü tam ilişki olmuyor 3=4 kez denedik hafif kanama bile oldu. Yirtilacqk gibi agriyor.
Ameliyat olma sebeplerim arasında aşırı genişlikten dolayı hissedememe vardı. Ben ameliyat olalı 16 gün oldu. 40 gün beklemem lazım.

Kayganlaştırıcı kullandınız mı?

Ameliyat olma sebeplerim arasında aşırı genişlikten dolayı hissedememe vardı. Ben ameliyat olalı 16 gün oldu. 40 gün beklemem lazım.

Cnm ben ameliyat tan 2 ay sonra girdim
Ve yağ kullandım

Ben garanti olsun diye 60 gün bekledim. Kayganlastirici kullanmadık. Vazelin ve zeytinyağ desteği alarak denedik. Ama bir sonraki sefer kayganlastirici ile deneyeceğiz bakalim

Şöyle başlıyım
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Biz 7=8 kez denedik , halâ tam birleşme olmuyorbiraz zorlayinca kanıyor, yarısı bile girmiyor henüz. Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor, devlet hastanesi doktoru, başından saçıyor olabilir. Uyuşturucu krem ve kayganlastirici kullanmanıza rağmen her seferinde acı ve hafif kanama oluyor, tam birleşmeye de cabası 😔 Eşim niye yaptırdın ki diye kızdı, oysa çok.sebebim.vardi...

Biz 7=8 kez denedik , halâ tam birleşme olmuyorbiraz zorlayinca kanıyor, yarısı bile girmiyor henüz. Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor, devlet hastanesi doktoru, başından saçıyor olabilir. Uyuşturucu krem ve kayganlastirici kullanmanıza rağmen her seferinde acı ve hafif kanama oluyor, tam birleşmeye de cabası 😔 Eşim niye yaptırdın ki diye kızdı, oysa çok.sebebim.vardi...
Cnm bizde hiç girmeyecek diye düşündük
Ama yavaş yavaş zorladık yağ da kullandım öyle girdi
Bana göre ilişki gire gire açılıyor cnm

Hanımlar yanlış anlamayın ama yağ vazelin gibi şeyler vajina ph ını bozar. Oraya uygun değildir. Yanma vs hissetmeniz normal bu şartlar altında. Vazelin yüzünden defalarca hastahanelik olmuş biri olarak söylüyorum lütfen gleitgelen kayganlaştırıcı alın doktor tavsiyesi üzerine aldım ben onu. Yanma, enfeksiyon, mantar hep uygunsuz şeyler kullanıp yaralamaktan kaynaklanır. Lütfen kendinize değer verin. Ve vazelin gibi petrol türevi malzeme ile zarar vermeyin kendinize.

Şöyle başlıyım
Şimdilik bu kadar
Kendinizi kasmayın derim
Bende 2 gün önce oldum daha çok yeni o yüzden çok korkuyorum

Meraba kaç cm daralttı acaba

Back
X