• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina daraltma yaptıranlar

Hayır doğum yapmadım ama ilişki sırasında bişey hissetmiyorum ve vajinadan hava alma ve o berbat sesler olunca müdahaleye karar verdim
Lakin tüm yorumları okumama rağmen net bir sonuca ulaşamadım.

Özele gidersem direkt ameliyata yönlendirir o yüzden acaba devlette muayene mi olsam?

Özele gidersem direkt ameliyata yönlendirir o yüzden acaba devlette muayene mi olsam?
Valla bilemiyorum devlet bakar mı? Ama Doğum yapmamışsın. Eşinle alakalı olabilir bu durum. Sorunun sende olduğunu nereden biliyorsun? Git bi dr baksın bence. Kendini mutsuz eder yetersiz hissedersin.

Google den bak ağrısız sızısız çözüm diyor İstanbul bakırköyde. Fiyat 3 bin TL miş :KK53:

6.5 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra ilişkide zorlanıyorum çok daralmış

La
Google den bak ağrısız sızısız çözüm diyor İstanbul bakırköyde. Fiyat 3 bin TL miş :KK53:
Baktim Lazer den bahsediyorlar ama aradığım çoğu Dr lazer onermiyor 1 sene içinde eski halini alıyormuş geriye kaldı cerrahi müdahale ama hangi Dr. Gitmsen bilemedim

lazer ile daraltmada 1 sene içerisinde geri dönüş oluyormuş cerrahi müdahale doğum yapana kadar baki fakat iyi bir dr lazım
çok araştırdım ama gvenemiyorum

Back
X