- 21 Haziran 2016
- 20
- 1
- 86
- Konu Sahibi meryemdemiral
Merhabalar, vajina daraltma yaptıranlar bilgi paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilemiyorum devlet bakar mı? Ama Doğum yapmamışsın. Eşinle alakalı olabilir bu durum. Sorunun sende olduğunu nereden biliyorsun? Git bi dr baksın bence. Kendini mutsuz eder yetersiz hissedersin.Özele gidersem direkt ameliyata yönlendirir o yüzden acaba devlette muayene mi olsam?
Reklam içermeyen yazı yazdığım icin miMeryemsu ne ya:) fake oldugunu dusundum nedense
Baktim Lazer den bahsediyorlar ama aradığım çoğu Dr lazer onermiyor 1 sene içinde eski halini alıyormuş geriye kaldı cerrahi müdahale ama hangi Dr. Gitmsen bilemedimGoogle den bak ağrısız sızısız çözüm diyor İstanbul bakırköyde. Fiyat 3 bin TL miş![]()
Daraltma mı yaptırdınız6.5 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra ilişkide zorlanıyorum çok daralmış
Yol ben bişey yaptırmadım ama doğumdan sonra dikiş atıldıDaraltma mı yaptırdınız
Vay be ilk kez duydum böyle vallaYol ben bişey yaptırmadım ama doğumdan sonra dikiş atıldı
Normal doğum yaptım Sezeryan da oluyor mu bilmiyorumVay be ilk kez duydum böyle valla
Bende normal doğum yaptım ama sizin doktorunuz iyi dikmiş mübarekN
Normal doğum yaptım Sezeryan da oluyor mu bilmiyorum