VAJİNA ESTETİĞİ (DERMOTOLOJİ UZMANI)

Lalelimlim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
17
2
1
35
Arkadaşlar merhaba vajina estetiği yaptırmak istiyorum bu konu çok hassas bir konu olduğu için araştırma yapıyorum.Bu konuyla ilgili bir kaç yerle görüştüm en başta esteworld estetik merkeziyle görüştüm muayeneden sonra fiyat veriyormuş ilk önce gidip bir ön muayene yaptiriyorsunuz estetigi yapacak olan doktor sizin vajinanızı inceleyip neler yapacagıni kac seans gerekeceği hakkinda bilgi veriyor ve seansi yarım saat sürüyormuş gerekli görülürse 2 ve ya 3 seans daha uyguluyormuş.İkinci olarak Haseki hastanesi yanindaki estebel estetik merkeziyle görüştüm orası da 20 dakikalik bir operasyon oldugunu söyledi ve iki seans yapacaklarini belirtti ilk seansı bugun olursaniz diger seansi 1 ay sonra olacaksiniz dedi ve iyilesme süreci 3 ile 6 ay sürüyormuş.Operasyonu yapacak olan kişi de dermotoloji uzmaniymiş ve iki seansin toplam ücreti 1.500 tl üc taksit de yapabilceklerini söylediler .Üçüncü görüştüğüm kişi Turgay Karakaya oldu kendisi bu işlemin 1 saat sürdüğünü ve başka seansa gerek olmadigini söyledi fiyati da 2.500 tl peşin istedigini belirtti.Yani durum bunlardan ibaret bir türlü karar veremedim hangisi olmalı diye biran evvel yaptirmam gerek fikirlerinizi paylaşırsaniz sevinirim

Dermatoloji uzmanının yapabileceği bir uygulama değil o. Dr Murat Emanetoğlu yapıyor çok arkadaşım aynı şikayetle gitti ve 3 seansta problem çözüldü

Bu tür operasyonları kesinlikle dermatolog değil işinin uzmanı estetik cerrahisi yapması gerekiyor aklınızda olsun..

Back
X