Vajina fitili acil yardım ( bu gece kullanmam gerek)

susamsokagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
46
9
36
Kızlar Merhaba,
Bugün sarıya donen kahve akinti idrarda yanma ve kasık agrisı şikayeti ile Jinekolog a gittim. Idrar enfeksiyönü olduğunu söyledi birkaç ilaç verdi bunlardan biri gyno lomexin adında bir vajina fitili. Çok saçma bir soru olacak ama ilk kez kullanıyorum ve emin olmam gerek. Fitili idrar I yaptığımız yere değil de ilişki yoluna atıyoruz değil mi? Idrar enfeksiyonu deyip oraya fitil vermesi kafamı karıştırdı da :KK43:

İdrar yoluna fitil olmaz.
İlk defa duydum boyle birseyi. Düz mantik yapmışsın :)
Gecmis olsun. Antibiyotiği duzenli kullan evvelallah geçer.

idrar yolu enfeksiyonu için tabiki fitil var. hatta ben hamileyken kullandım. doktorunuz verdiyse demekki kullanmanız gerekiyor.

idrar yolu enfeksiyonu için tabi ki fitil var. hatta ben hamileyken kullandım. doktorunuz verdiyse demekki kullanmanız gerekiyor.
Becerebilirsem ilacI elbette kullanacagim, sadece idrar yolu içinse idrar yoluna mi atilmali diye saçma bir şekilde kafam karıştı ama sanırım rahim yoluna atılması gerekiyormus, demek ki onun da bir bağlantısı var :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Becerebilirsem ilacI elbette kullanacagim, sadece idrar yolu içinse idrar yoluna mi atilmali diye saçma bir şekilde kafam karıştı ama sanırım rahim yoluna atılması gerekiyormus, demek ki onun da bir bağlantısı var :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer.

X