Vajina girişinde acı yüzünden ilişkiye giremiyoruz

breezy79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
1
0
86
Ankara
Merhabalar arkadaşlar
ben 3 haftalık evliyim ve çok kötü sıkıntım var.eşimle bir türlü ilişkiye giremiyoruz.eşim girmeye çalıştığında en fazla 2 cm girebiliyor sonrasında sanki önüne bir engel çıkıyor ve daha ileri gidemiyor.bu engel bende her seferinde çok kötü acıya ve aşırı kanamaya sebep oluyor.böylesine acı çekince dolayısıyla istemsiz olarak kaslarımı kasıyorum.ilişkiye girmeyi neredeyse hergün denedik ama başarılı olamadık.kızlık zarından diyemi şüphelendik.eşim orta ve baş parmağını sonuna kadar sorunsuzca ve acı olmadan soktu ardından kan geldi.ertesi gün doktora gittik ve kızlık zarı saat 7 yönünde yırtılmış dedi.bepanten krem verdi.1 hafta ilişkiye girmeyeceksiniz,yara,tahriş ve başka bir sıkıntı yok,ilişkiye girmeden önce bu kremi bolca sürün dedi.bizde aynısı uyguladık ve yine başarılı olamadık.ancak o zamandan beri kanama olmuyor ama çok şiddetli acı devam ediyor.eşimin penisi o bölgeye geldiğinde yine ileri gidemiyor ve ben yine çok büyük acı çekiyorum.sanki canım çıkıyor gibi oluyor.önsevişme konusunda hiçbir sıkıntımız yok.çok fazlasıyla ıslanıyorum.hatta eşim elle uyardığında boşalıyorum.ama içime girmeye çalıştığında böylesine bir sıkıntı yaşıyoruz.eşimin ilerlemesine engel olan durumu nasıl atlatacağız?lütfen bize yardım edin.psikolojim çok kötü durumda.eşim allahtan çok nazik ve duyarlı davranıyor.bana sürekli destek veriyor.ama ben ona kadınlık görevimi yapamıyorum.çok ezilmiş durumdayım.yara veya tahriş yoksa neden ben acı çekiyorum?neden eşim daha ileri gidemiyor?her bayan bu sıkıntıyı çekiyormu?lütfen bana yardım edin.ve ankarada bu konuda bize yardımcı olabilecek iyi bir doktor bilen varsa ismini ve numarasını verebilirmi?

Son düzenleme:
Konuyu yanlış yere açmışsınız +18 cinsellik,sorular sorunlar bölümüne açmalıydınız a.s

Sanırım sorununuz vajinismus,forumda bu konuyla ilgili topicler var,paylaşımınıza ordanda devam edebilirsiniz.

En kısa zamanda üstesinden gelmeniz dileğiyle

Back
X