vajina girişinde geçmeyen küçük kırmızı noktalar?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
vajina girişi olduğu yerde kızarıklık ve kırmızı noktalar var çok çok minik et parçaları gibi. dokunduğumda çok acı ve yanma oluyor ama normalde bişey hissetmiyorum bu durum 2 yıldır geçmiyor. doktora gittiğimde tahriş olduğunu söylemiş travazol vermişti hiçbir işe yaramadı tekrar gittiğimde ise yine önemli bişey olmadığını söyledi aynı doktordu. bekarım normalde acı hissetmediğim için aklıma gelmiyordu ama dokununca çok acıyor açıkçası korkum şu: yakında nişanlanacağım ve evlenince sorun olursa diye de korkuyorum nasıl geçer böyle geçmeyen tahriş olur mu ne yapabilirim

Son düzenleme:
Mantar yüzunden tahris olmus olabilir verilen ilac bazen daha cok tahris ediyor .Pesini birakmayın tekrar tekrar gidin .

Mantar yüzunden tahris olmus olabilir verilen ilac bazen daha cok tahris ediyor .Pesini birakmayın tekrar tekrar gidin .
sağolsun doktor fazla takıntılı olduğumu söylediği için annem bir daha götürmedi beni de tek başıma göndermiyolar sanki yetişkin değilmişim gibi ancak evlenince gidicem heralde

sağolsun doktor fazla takıntılı olduğumu söylediği için annem bir daha götürmedi beni de tek başıma göndermiyolar sanki yetişkin değilmişim gibi ancak evlenince gidicem heralde
Niye evlenmeyi bekliyorsun ona bulasacak daha ic taraflara yayılacak tahrişten canin yanacak .Belki daha zor bir yedaviye mahkum olacsksin gitsene .Saglık ocagı bile halledebilir .

Konu açılalı çok olmuş ama sormak istiyorum aynı durum bende de var. En son durumunuz ne acaba? Bir tanı konuldu mu?

Konu açılalı çok olmuş ama sormak istiyorum aynı durum bende de var. En son durumunuz ne acaba? Bir tanı konuldu mu?
Hayır ,o nokta denilen şeyler doğal yapısıymış tüm doktorlar böyle dedi ama tahriş olmuş gibi olan yanma ve batma hissi hiç geçmedi.

Hayır ,o nokta denilen şeyler doğal yapısıymış tüm doktorlar böyle dedi ama tahriş olmuş gibi olan yanma ve batma hissi hiç geçmedi.
İçime biraz olsun su serptiniz. Bende de yıllardır var kendimi bildim bileli hatta 17 18 yaşında anneme de göstermiştim. Şimdi 25 yaşındayım ve düğünüm olacak çok korkuyorum hiç geçmedi bunlar nedir diye. Dokununca bende de acıma var dediğiniz gibi pütür pütür yapısı böyle yumuşak ama deriden farklı kabarcık gibi

İçime biraz olsun su serptiniz. Bende de yıllardır var kendimi bildim bileli hatta 17 18 yaşında anneme de göstermiştim. Şimdi 25 yaşındayım ve düğünüm olacak çok korkuyorum hiç geçmedi bunlar nedir diye. Dokununca bende de acıma var dediğiniz gibi pütür pütür yapısı böyle yumuşak ama deriden farklı kabarcık gibi
Çoğalmıyorsa ve yıllardır aynıysa aynı yerindeyse doğal yapısındandır. ama yine de doktora gidin içiniz rahat etsin bir de acı durumu varsa

Back
X